jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Höst

Publicerad 2014-08-26 21:19:08 i

ja det är allt höst nu, 9 grader på morgonen och sabla regn! Någon dag eller två med regn är ju helt klart ok, men 4 veckor med regn varje dag, inte ok!!
i helgen blir det dop för Hayden, ska bli mysigt! Tiden går fort när de är så små och jösses man hinner inte med. Tänkte idag på ben sak, varje dag på jobbet ser man fram emot helgen. Helgen kommer och svisch den är slut. Därmed önskar man bort 5 dagar för att njuta av 2, galet! Livet springer iväg och man ser bara fram emot 2 dagar per vecka. det är därmed 104 dagar ca om året som man längtar efter om man bortser från helgdagar då som jul/nyår/midsommar. 260 ca dagar om året vill man ha bort. Förändra detta? Hur? Vardagarna har sina rutiner och speciellt om man har barn, de behöver rutinerna. Men usch vad trista de rutinerna är.
Saknar det sociala livet, umgås med människor, fika på stan, middagar, sitta och tjata strunt! Nu hönshuset knappt med de flesta dagarna om året.
Tänker på framtiden, har många tankar och önskningar. Vissa som jag vill slänga mig rakt in i för det känns så bra och självklart. Men kanske ska ta det lugnt, fast livet är ju kort. Varför inte slänga sig in i det och lita på hoppet och framtiden? Jag tror jag kommer göra det.... ta steget och hoppas att det går bra......

Snart helg!

Publicerad 2014-08-21 21:36:43 i

Ska bli enormt skönt med helg! sliten fortfarande och förkylningen håller i sig, ploppa upp blåsor i gommen idag också, gillar verkligen inte långdragna och sega virus. Bättre det bryter ut och man blir däckad några dagar.
Oliver är frisk (ta i trä) och på riktigt gött humör denna vecka. inte mycket diskussioner alls. så skönt när vi slipper sådant och njuter av tillvaron!
i helgen är det kalas för Oliver bästis som avslutas med taco middag tillsammans med dom och mammorna och en till ensamstående mamma med 2 barn, blir trevligt.
Söndag ska spenderas att titta på bilstol till Hayden och lite smått och gott.
Vi har varje helg bokad, varit sedan innan semestern. räknade ut igår att vår första helg med inget planerat blir den 20 september! galet!!! Men jag ska inte klaga, snart sitter jag sysslolös igen när allt lagt sig :-)
2 månader kvar..... längtar som sjutton!! Vi pratar varje dag flera gånger på Skype och fb, tur det finns!
Fredagsmys imorgon folket :-)

Fredag! !

Publicerad 2014-08-15 23:13:20 i

hade ett långt inlägg men så tyckte blogg.se att det var dags att inte fungera. borta!
kan sammanfatta, veckan har varit lång som sjutton, förkylning som gjort att huvudet kännts som sten har gjort allt jobbigt. trött som sjutton, oliver varit trött också. bråkat 3/4 kvällar.
klänningar inför bröllopet beställda, ångest då jag vet inte vilken färg jag vill gå med. en händelserik helg och jag vill se mitt allra bästa ut. ngt som heter så?? känns som denna resa kan avgöra mycket om vad som kommer hända framöver. ...
gosat med bebis, jobbar kompis som lom förbi med 2 veckors. längd och vikt ca av vad oliver va när han föddes (denne pojk född 2 veckor tidigt) och mina hormoner sprötta runt. önskar mig en till helt klart men kommer absolut inte vilja vara själv igen! utan OM det skulle ske, ska vi vara två om det och igenom det. oliver längtar efter ett syskon, jag önskar mig familjelivet där man delar på allt. .... personen jag träffat igen, en väldigt god vän sedan många år, har fått mitt hopp att tändas. vi tänker och tycker så lika. det känns så rätt. känns verkligen som vi känner varandra (vilket vi gör) och vi vill samma.
Att han häromdagen skrev "vi har o" värmde enormt! nu vet jag hur han ser honom och vad han betyder för han. en bekräftelse som värmer så mycket.

japp, whiskey I kroppen nu och jag bladdrar på. dags att säga, ha en trevlig helg!

Oktober kommer bli great!

Publicerad 2014-08-14 08:06:10 i

Yes, då är resan bokad och allt är klart med jobb och Oliver. Så min födelsedags helg kan nog inte bli bättre än vad jag tror att den kommer att bli. Kommer bli tufft att vara ifrån Oliver så många dagar, aldrig varit det! Och ska bli intressant att se hur han reagerar. Förra året när jag var i Sthlm över helgen så ville han ju inte prata med mig alls när jag ringde honom, sen super glad när jag kom men samtidigt inte så glad som jag trodde han skulle vara. 
Tror han tycker det är rätt skönt att vara ifrån mig också. Det är nog inte bara jag som känner att vi går varandra på nerverna. Alla behöver tid ifrån varandra, det är min filosofi, vare sig man är vuxen eller barn, syskon, sambo, gifta, föräldrar, vänner så behöver man nog vara ifrån varandra lite och inte bara då man jobbar/dagis/skola utan på fritiden också. Jag tror verkligen han kommer ha en underbar helg med sina kusiner och morbror med fru. Han älskar ju dom också och villoftast inte åka hem när vi är där. 
Jobbet rullar på, har otroligt mycket att göra varje dag så luncherna blir inte så långa, detta har hållt i sig sedan jag kom tillbaka från semestern. Så man känner ju att de krafterna man hade när man kom tillbaka är som bortblåsta och semestern känns som väldigt långt borta. Vet inte riktigt hur jag ska göra, jag ahr ett bra jobb där jag styr dagarna själv, mitt eget ansvar så att säga. Ingen som säger till mig vad jag ska göra och hänger över axeln. Men samtidigt, eget ansvar innebär mer stress. Veta att om man är hemma sjuk eller vab så blir det kaos! Saknar lite av att kunna släppa jobbet helt efter dagens slut och bara känna att inget är mitt ansvar av det hela. 
Tiden får utvisa sig helt enkelt vad jag får för mig! 

Jaaaaa!

Publicerad 2014-08-06 21:23:21 i

fick klart från dagis om Oliver och han får vara där, en engångsföreteelse och undantag! de kände att de ser över situationen och läget och då jag hade ordnat med jobb och bra omhändertagen i övrigt så kände de även att jag Jan nog behöva komma ifrån lite för mig själv, Måste säga, och inte bara pga detta att vi har ett så bra dagis med bra pedagoger. de ser verkligen till att man har bra kontakt och att alla parter mår bra. de ser om ngt är på gång med mig och frågar. de lyssnar när man pratar och det viktigaste, Oliver storm trivs där och tycker om sina fröknar.
Så nu är bokning av flyg pris denna vecka! har hittat flygen men måste bara boka också. Gud så härligt och kul att komma bort i några dagar och bara vara jag. är 1 år sedan exakt det sker, min födelsedags helg :-)
Känner att tiden själv behövs, semester i all ära men att vara på varandra hela dagarna i 4 veckor suger musten ur både mig och sonen. Han ledsnar på mig och jag orkar inte med 100% , så att vara ifrån varandra lite behövs nog för husfriden. får ju självklart inte glömma att på Irland fick jag shopping i lugn och ro..... underbart!! var ute en kväll på middag med Canada vännerna med familj och vänner och en annan kväll smeknamnet och hennes mamma. Enormt tacksam över det och det var så mysigt och avslappnade. Oliver hade otroligt kul med bio med Janet, callum och Emma när jag shoppa, pratats flitigt om det här :-) och även få sova i callums rum och titta på film där innan läggdags.
Kan inte sluta tänka på hur kul och värmande det är att åka dit varje sommar och känna det som jag kommer hem igen, värmen från vännerna där! viktigt för mig i de stunderna att tänka på är att bo där är en helt annan sak än semester i några dagar. samt att man har det jäkligt bra i Sverige med barnomsorg, läkarvård och om det krisar för en. Sverige är sjukt bra påminna sätt, sen finns det undantagen som inte får den hjälpen de behöver, och detta är av många orsaker som jag sett. men i många och förhoppningsvis flesta fall löser det sig.
Så, om ca 2 månader åker jag till Irland igen, på bröllop och spendera några dagar i avslappnat läge med en person som ligger mig väldigt varmt i hjärtat........

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela