jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

+2 dagar.....

Publicerad 2010-03-26 18:10:51 i Allmänt,

Japp så är man numera 2 dagar över..... tålamod, tålamod och mera tålamod är dt jag önskar mig mest...
Har till och med varit ute och gått i 1 timme idag med Callum i vagnen, hjälpte inte mycket..... sedan hade jag en adrenalin kick i 200 också, Paul kom ju över för att "prata"...... HIMLA intressant! Han hade ingen riktig ursäkt att komma med, sade bara att han hade sina problem som han inte kunde prata om och han sade att han var en stor idiot! Men vill vara här för barnet och hjälpa till, vara pappa. Så i andra ord, samma visa som jag hört flera gånger tidigare...... Jag vette katten vad jag ska göra. han ville vara med på förlossningen sade han, inte en  chans sade jag. Jag behöver någon jag kan lita på, som vet vad jag vill ha och behöver. Han har inte en susning om förlossningen alls, har inte varit med på en kurs, inte varit hos läkaren med mig en gång ens..... Inte ens sett ultraljud!!!!!! Så det är ute ur bilden helt klart! Jag sa att jag hör av mig när bebben är född så tar vi det från då och ser vad som händer.... Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu!!!!!!

Så en otrolig adrenalin kick idag när han var här och efter han gått..... arg som ett bi men tro det eller ej, jag behöll mitt lugn och pratade med han i lugn ton, tro mig dock, han hörde vad jag hade att säga ;)

Sen har jag ätit färsk ananas, ätit lakrits, haft en lååååååång dusch.... så nu vette katten, bebben vill inte ut helt enkelt... Har lite små krämpor men inte så farligt, som mensvärk ungefär!

Hoppas ni alla har det bra i sverige, tänker på er massor!

+1 dag

Publicerad 2010-03-25 16:22:49 i Allmänt,

japp, så var man officiellt 1 dag över..... SUCK! Trodde faktiskt igår att det skulle hända, hade mycket krämpor och känningar med jämna mellanrum, men så efter ett bad lugna det ner sig lite grann och efter en vilostund efter 5 timmar så slutade det helt :( Har idag haft känningar sedan i morse, lite som mens värk, men inget mer händer. Var hos läkaren och hon sade att bebben är helt redo i vilket fall, men kan ta 1 dag men samtidigt 10 dagar....... så tålamod var det.... hmmmm har väl aldrig haft bra tålamod direkt ;) Så nu är deet upp och ner för trapporna i huset som gäller, käkat ananas och ute och gått 30 minuter..... vad mer ska jag göra. Har väl gjort så gott som allt jag kan för att få igång detta. Men jag antar att det bara är att ha tålamod.....

Morgonen började med regn, men så tittar solen fram med jämna mellanrum så inte alls farligt. Ca 10 grader ute och helt ok. Har börjat använda min höst jacka igen, kan absolut inte knäppa den dock ha haha men vinter jackan är alldeles för varm. Kan också bero på att jag är ständigt varm dessa dagar :)

Idag är det annars en lugn dag. hade väl nog med spänning igår med krämpor. men jag måste säga Janet var kanon. Hon var på jobbet, Pat var hemma med Callum. Pat ringde Janet när jag hållt på att knalla fram och tillbaka i vardagsrummet i 1 timme ha ha ha ha Han var lite panik slagen, trodde jag skulle föda barnet där och då ;) Men Janet var lugn, frågade hur långt emellan de var, hur länge de höll på. Sade till mig att ta ett bad och sedan vila i sängen för jag behöver all styrka senare. När hon kom hem vid 5 hade hon fyllt upp bilen med bensin, handlat snacks och dricka till sjukhuset. Hennes mamma Doreen kom också och skulle passa callum om vi var tvungna att åka till sjukan mitt i natten så hon hade väska med sig och allt och Pat åkte till jobbet. Så jag måste säga, vi har det helt planerat med vad vilka ska göra när/om jag måste in till sjukan :) Kanon Janet helt enkelt!!!!

SÅ nu,. är det det dags för alla mina vänner och släkt och familj att säga en bön att denna bebbe kommer ut snart, gärna idag ;) Sätt igång och be!!!!

Idag är dagen D

Publicerad 2010-03-24 15:50:47 i Allmänt,

Jaha ja, idag så är det dagen D..... hmmm men tror inte den kommer idag, dock så har jag precis haft mycket känningar och "nypningar" där nere och så men man vet ju aldrig. Kan vara inget men kan ändå vara något ;) Jösses vad jag hoppas och ber till högre makter att det är saker som sker!

Har varit väldigt aktiv sista 2 dagarna. hade städ noja i måndags, städade hela huset i över 3 timmar och lagade sedan middag till alla i huset och var och mat-shopapde på kvällen. Så satt inte stilla från 12.3 på dagen tills 9 på kvällen. VÄLDIGT trött efter och jösses vad ont jag hade i hela kroppen när jag gick och lade mig vid 11 på kvällen. Igår hade jag faktiskt en Pedikyr på Sara´s salong. Gud vad skönt det var kan jag meddela, kändes som helt nya fötter efter det. Sedan var det hem och invänta Janet och Callum, tog sedan Callum till Newbridge så Janet kunde städa sitt rum. Knallade runt där i över 2 timmar nästan med han ivagnen. himla trevligt. Och tro det eller ej, men Mr. father kom fram till mig precis när jag gick ifrån shopping centret och bad mig träffa honom för att prata!!!!!! Jag fick en sådan chock och visste inte vad jag skulle säga.... har ju inte pratat med han sedan slutet på oktober, han har inte svarat på mina samtal eller sms sedan dess, inte dykit upp på möten för ultraljud. S¨jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kände mig arg. ledsen, frustrerad, ville säga både det ena och det andra men ville inte sätta igång ngt där ute bland folk. Hjärtat bara bultade!!! Men så såg jag hur hans händer skakade och han fibbla med sin kavaj krage hela tiden...... :) Fick mig att må bättre då jag insåg att han kände sig som en gris och han visste han gjort fel!!!! SÅ...... jag sa visst ring mig på fredag (för han sa han var ledig då) så får vi se hur vi gör! Hmmmm vet faktiskt inte vad jag ska säga till han, han har inte visat sig eller hört av sig på 5 månader... vad ska jag säga liksom!!! Jag är beräknad att ha barn idag och dagen innan gör han något..... och det i och med att jag var där..... hmmm svårt!

Nåja, nu ska jag går upp och ner för lite trappor ett tag och se vad som händer, det är lite smärtor till coh från nu så håll tummarna!!!!!! men men, bombadera inte min mor nu med frågor, jag hör av mig när/om det händer något mera ;) Kan likaväl vara här imorgon!!!!

Kram på er!

solen skiner idag!

Publicerad 2010-03-21 16:36:16 i Allmänt,

Idag är det slappar söndag, solen skiner och jag ligger i sängen (som vanligt) och slappar. Det är "Save or dye" i puben idag vid 16.00 för insamling till cancer forskning men jag vette katten om jag orkar ta mig dit. vet att janet kommer hem strax och jag kan få skjuts av henne dit men vette katten om jag har lust att gå dit igen denna vecka. var där i onsdags och liten stund i torsdags så rätt less på att sitta där med samma ansikten varje dag..... hmmm måste bestämma mig inom 20 minuter!!!

Fortfarande ingen bebis..... det verkar inte hända speciellt mycket heller. har lite huvud bankningar "där nere" men inget mera... så det verkar nog bli en sen bebis i vilket fall. Kan väl inte tro annat ;) Lika envis som sin mor ha ha ha ha

Är lite rädd för vad som ska ske, inte förlossning eller så men vad som sker efter!!! jag och en liten, alldeles ensamma!!! Önskar verkligen jag hade fmailj och släkt omkring men men, lite väl sent att tänka på det nu!!!

Hoppas ni´alla mår bra och tar hand om varandra! Saknar er alla otroligt mycket!!!

grått väder idag!

Publicerad 2010-03-19 16:59:26 i Allmänt,

japp, så var soliga irland över för denna gång, får se när nästa kommer tillbaka, vanligtvis brukar vi har urfint väder under april så vi får väl hoppas på det detta år också! Förra året och året innan det så hade vi 25 grader i april, låg i trädgården med bikini och vart bruna och fräscha, så håll tummarna!

Var hos min läkare idag, hon är allt för rolig. Även fast jag sagt om och om igen att jag inte vet vad det är för "sort" jag ska ha och inte vill veta så puschar hon på om det. Idag var det" ja men fråga, jag har sett och även skriviti i din journal vad du ska ha", och samtidigt ler hon och är så pilurig så! Jag sa att jag vill inte veta, men tror det är en pojke ser ut som det, men vill inte veta. Och hon ler och är så glad och säger idag, "ja gå på din känsla, du kommer bli jätte glad!" hmmmm, grrrr blev smått irriterad för jag är så klart DUNDER nyfiken på vad det är men så efter att träffa henne de senaste gångerna så känner jag mer och mer att det är en grabb och så vidare.... Men i vilket fall, bebben är ca 3300gr nu...... jag har gått upp 20 kilo!!!!!! MEN och det är med stora bokstäver..... Jag är väldigt svullen i kroppen, fingrar, fötter, ansikte och så vidare är svullet, kan inte få på mina UGG-stövlar. Inga ringar kvar på fingrarna och jag känner mig som en köttbulle helt enkelt. Och det är bra med vätska därinne med bebben också sade hon idag...... Så hmmm jag kan faktiskt skylla på svullnaden när det kommer till vikten ;)



Ikväll ska jag på bo med krystle, eventuellt james också men får se. jag och krystle vill se en romantisk komedi med Jennifer Aniston och James vill se nya Jhonny Depp filmen, Alice i underlandet i 3D. Så hmmmm vi får se vad som händer ;O)

Imorgon ska jag ut till ciara och dermot på middag och umgås lite. Ska bli himla trevligt, Janet tycker hon ska köra mig dit utifall jag får värkar och så vidare där, det är ändå 30 minuter körtid med bil...... men men, jag tror nog inget händer i helgen. Har haft lite krampor varje dag men inget akut, så jag tror allt denna unge kommer jag nog få tvinga ut i slutändan ;)

Jag på Suzy´s möhippa! köttbulle :)

Jag och Merrick, Sacnt Paddys day i Swan Dowlings pub!

Hoppas ni alla mår bra där hemma!

fortfarande här :)

Publicerad 2010-03-16 15:09:38 i Allmänt,

Japp, mamma har ringt och undrat vad som pågår eftersom jag inte varit online eller skrivit på ett tag. Och tyvärr kan jag bara säga, ingen bebis ännu :(
Har haft fullt upp, hade Suzy´s möhippa i fredags kväll så det var full rulle från att jag vaknade vid 9 med telefon samtal här och där och sedan var det hämta folk vid tåget, lämna lillgrabben vid gudmamman hans och sen göra ordning puben. Och sen snabbt hem, byta om och sedan hämta suz och emma vid hotellet. Och jag måste säga, jag höll mig ute till 1 på natten!!!!! hi hi hi jag är stolt över mig själv måste jag säga, var med på allting förutom när de skulle på nattklubb då hade jag fått nog. Hade ont precis överallt i varje ben och muskel i hela min kropp. Kändes som ungen skulle poppa ut där på plats ha ha ha ha och ryggen som den var påväg att gå i 2 bitar. Så jag måste säga, jag är impad av mig själv ;)

Lördagen var det lunch med emma och Suz på lawlors hotell, sen åkte jag med Jill när hon körde dom till tåget vid halv 4 på eftermiddagen. Sen var det min tur att byta om till Pyjamas och slängde mig i soffan vid 6 tiden, jag var helt färdig!!!!!! Kändes i kroppen som jag kört ett helt gympass dagen innan så ni kan ju tänka er!

Söndagen var jag faktiskt i min pyjamas heeeeeela dagen! Städade gjorde jag dock ;) men sedan när lillgrabben vaknat från sin tupplur så såg det likadant ut igen i rummet ;) Sedan var det slappa kväll i soffan..... fredagen tog verkligen ut sin rätt på min kropp kan man säga.... Kände mig nästan bakull liksom!

Igår var det lite mer händelser, var och åt lunch hos James murphy, han hade tagit ledigt. Så vi käkade lunch och sedan satt jag och glodde på han när han planterade blom lökar i trädgården, bra sammarbete ;) Sedan for jag in till Newbridge och köpte en Tens-maskin som jag ska ha till födseln. Man kan hyra en sådan men det kostar 15 euro mindre än att köpa och man kan använda den efter också om man har ont någonstans i muskler. Så var ett bättre förvärv kände jag eftersom jag ändå har problem med rygg vanligtvis. Och sedna var det hem vid 5 tiden och äta middag. Fick besök av james D, James m, krystle på kvälls kvisten. Hade massa babbel. Krystle gav mig en bebis bok, himla fint!

Idag kommer ciara förbi och hälsar på en snabbis, ska bli trevligt, sedan händer det inte många knop. Dricker mitt raspeberry tea som ska få igång saker och ting enligt myten, äter pineaple så mycket jag kan och sitter och vaggar på mina fyra.... men verkar inte som mycket händer här inte......
Imorgon är det sanct paddys day och folk kommer vara fulla i galoschen igen :) Jag åker väl ner till puben och visar mig lite och sedan åker jag nog hem. Känner inte riktigt för att vara ute och röja något mera. Har börjat bli väldigt svullen i ansiktet, fötter och händer. Har väldigt ont i tum- lederna speciellt under natten och morgonen, kan inte greppa täcket ens. men det är normalt, vatten ansamlingarna och så vidare :) The joys of pregnancy ;)

Hoppas ni alla mår bra och jag uppdaterar snart igen!
kram på er, saknar er!

Solen skiner fortfarande :)

Publicerad 2010-03-09 16:12:36 i Allmänt,

Jaha, så var det tisdag idag och kanske dags att ta sig utnaför dessa dörrar.... Var inne hela dagen igår och gjorde inte mycket. Ciara kom förbi med hennes 2 grabbar och hade med sig en drös med vita kläder för nyfödd och 0-3 månaders bebis. Jag har så mycket kläder nu för nyfödd och 0-3 månader att jag kommer inte behöva tvätta:) Men ska absolut inte klaga, hellre för mycket än för lite helt klart! Sen hade hon med sig liggdelen till vagnen också, hon kommer komma med resten av vagnen när bebben är född då hon använder den lite fortfarande. Hon har en dubblevagn till grabbarna men hon tycker den är lite bökig.
Sedan sade hon att hon kommer dock behöva den tillbaka om ca 1 år ;) Hon och Dermot ska nämligen pröva för en till bebis om ca 1 år eller så!
Så jag vart ju lite kluven ska jag säga...... Eftersom mina tankar finns lite på att åka hem till sverige igen inom en framtid inte allt för långt borta så kommer jag nu också behöva spara till en vagn..... Visst ingen akut situation, men skulle kännas bra skönt att kunna köpa en egen vagn..... Så det blir till att spara som attan!!!!

Annars då, inte mycket... Ska till läkaren på kontroll imorgon och se hur allt står till. Har ju fortfarande lite krämpor här och var vilket ärnormalt. men jösses vad less jag börjar bli nu. Det R 2 veckor kvar till beräknat datum och enligt min vanliga "tur" så kommer jag säkert gå över....... usch usch, börjar verklligen känna att nu får det vara nog (ovanligt va för blivande mammor) Börjar känna mig riktigt otymplig, fötter och händer börjat svullna så ringarna har nu åkt av och fötterna är obekväma...... Allting börjar bli obekvämt att ha på sig..... USCH!!!!! Ha ha ha nu vet jag vad alla menar med att sista vekcorna är värst!

Tänkte lägga in bilder men har ingen ork just nu. Ska väl försöka ta på mig ngt vettigt och vagga ner på stan och vräka i mig en glass ;) Förtjänar jag nu tycker jag!!!

Hoppas ni alla därhemma mår bra!
Krma på er!

Jobba ikvall faktiskt

Publicerad 2010-03-07 15:29:02 i Allmänt,

Japp, jobbade igar i 5 timmar och ikvall ska jag jobba 5 timmar ocksa.... extra cash TJOHO!!!! men for att vara arlig sa ser jag verkligen inte fram emot det, det ar en sak att jobba dag passet, da kan man sitta ner emellan at och sa vidare och sen nar man ar fardig bara ga darifran. men kvallspasset sa ar man pa fotterna hela tiden och sedan nar man fatt ut alla sa ska man stada..... SUCK!!!! Vet hur min rygg komemr vara i slutet pa kvallen och sedan da att sopa och moppa gor det verkligen inte battre. Kommer vara sangliggande imorgon :( Solen skiner fran en klarbla himmel ute och jag sitter inne igen.... vill ner pa stan och ata glass men som sagt, i och med att jag jobbar ikvall sa ar det bast att ta det lugnt under dagen annars kommer det bli annu tuffare ikvall... Naja, hoppas solen skiner imorgon ocksa. Vi har ca 10 grader ute och det ar underbart!!!!! Ska till lakaren pa onsdag for en koll, ska bli intresant att se hur det star till. I och med att man haft sa mycket kanningar och allt sa kan det bli intressant att se vad som hant "darinne"!!! Vore ju helt underbart ocm han sager att du kommer att ga tidigare!!!! Borjar som alla andra blivande mammor bli otroligt otalig! Fingar och fotter har borjat svullna pa kvallarna ordentligt, borjat fa ont i fingrarna ocksa...... Kanner mig otroligt otymplig! Men denna vecka ska jag till Osprey Spa och forst fa en gravidietets massage och sedan en Hydro float..... man ligger viktlos i saltvatten i en grej. Fick ju det av Marek for ett tag sedan sa ska anvanda det nu innan det blir "for sent" :) Ska bli helt underbart. Fick aven presentkort av Natalie for en frissa sa ska kanske dit nasta vecka och klippa topparna, bast att "skamma"bort sig lite innan lillen kommer och man inte har tid for annat ;) Hoppas ni alla i sverige mar bra och tar hand om varandra! Saknar er massor och hoppas vi ses snart!

Solen skiner och jag sitter inne....

Publicerad 2010-03-05 15:48:49 i Allmänt,

Japp, har int i ryggen idag men det kan jag bara skylla mig sjalv for. Stadade ur bilen igar ordentligt, tror den inte varit s aren pa insidan sedan den koptes ;) Men josses det behovdes verkligen efter callum kastat runt chips/godis och mjolk i baksatet och janet slangt runt alla sina saker och papper.... tog drygt 1 1/2 timme men nu ar den ren, tnakte aka och tvatta den idag pa utsidan men jag har alldeles for ont och kanner att jag behover verkligen packa vaskan for sjukhuset (nej inte gjort det annu).

Igar var jag till Cellbridge, en stad 30 minuter fran har) och tog graviditets kort.... blir svart vita kort pa mig och magen och sedan nar bebben ar fodd sa ska jag tillbaka och ta likadana kort pa bebben och sedan bebben och mig sjalv tillsammans. Jag fick gratis fotografering via en websida sa forsta ar gratis, sedan betalar jag bara for den andra omgangen och de kort jag vill ha. Ska bli kul att se slutresultatet.
Gick pa bio igar kvall med James murphy, himla trevligt. Inte en sa jattebra film men ok. Den hette "only bones" och hade Mark Whalberg i huvudrollen, mums mums ;) Men lite langtrakig film maste jag saga......

Idag skiner solen som sagt, igar var det likdant. Gick utan jacka och det var sa harligt!!! Ska idag packa vaskan till sjukan, haller pa och tvattar alla bebis klader/filra och handdukar sa det ar gjort. Har hort att man ska gora det innan man anvander dom sa de ar mjuka for bebben.

Melinda, jag komemr ha massa bebis klader till din nyfodda ;) Har fatt sa mycket vastar odyl for nyfodda bebisar!!! Sa jag lovar att sa fort jag anvant dom och bebben vaxt ur dom sa skickar jag dom till dig!!!

Hade ju som sagt en surprise babyshower i sondags, himla mysigt. Har organiserat mitt rum lite mera nu med vart jag har sakerna, vill ju gora det sa smidigt som mojligt nar det galler blojbyten etc. Det anda jag behover kopa nu ar brostinlagg, hygien artiklar for efter fodsel, vaska till bebben, sma amnings handdukar... Sen kan den lille fa komma :)

Hoppas ni alla i sverige mar bra, tanker pa er massor!
Kram kram

lugn dag....

Publicerad 2010-03-02 18:59:00 i Allmänt,

Idag har det inte varit många knop. Har lite smärtor längst ner i magen/bäckenet. Speciellt när jag sätter mig upp och ställer mig eller sätter mig ner/up. Tog en promenad ner på stan för att betala in handpenning till fotografen för suzy's party... kanske om jag är ute och går mycket så kommer det hela igång lite snabbare ;) Känner av ibland då och då hur lillen vrider sig runt med huvudet därnere hi hi hi har inte så mycket krämpor idag som igår men har haft liiite idag. "flytningarna" har lättat lite, har fortfarande lite grann men inte så bruna. Så kanske var det slemproppen som gick eller så var det bara sekret som skulle ut när bebben rör sig mer neråt. Men attans vad skönt det vore om den kom tidigt. Börjar bli otålig nu, säkert som alla gravida är i detta stadie ;) Ska packa väskan till sjukhuset ikväll, bäst ha det gjort........ man vet ju aldrig, kanske kommer den lille tidigt. Den är i bra storlek i vilket fall så det gör ju inte så mycket!

Ananrs då, inte mycket alls, tack Martina för din kommentar, skönt veta det kom fram ordentligt!

mamma, ta det lugnt, det är världens normalaste sak att föda barn och läkarvården är bra här på irland! Det kommer gå så bra så.

jag är faktiskt inte nervös inför förlossningen, kanske för att jag varit med när casper föddes hela vägen. Det enda jagv är nervös för är ryggmärgs bedövningen. Ska faktiskt försöka på att inte ta den. Dels för att ofta saktar det ner förloppet och dels för att jag avskyr den nålen!!!!! Ska ha en "tens-maskin" som man sätter på. ger elektroniska impulser som man styr själv med en knapp. man sätter 4 plattor på 4 olika ställen på ryggen och man har en knapp man trycker på som ger "elektriska impulser". Sen såklart lustgasen och pantidin spruta. Men visst, är det alldeles för tufft och jag inte orkar med smärtan så blir det ryggmärgs bedövning men ska försöka med att inte ta den.

22 dagar kvar till beräknat datum.... nervöst, pirrigt, livrädd och över lycklig........ kan man ha alla de känslorna samtidigt??? ;)

Kram på er alla!

Underbar dag idag!

Publicerad 2010-03-01 22:39:56 i Allmänt,

Har varit en underbar dag idag med trevligt sällskap, strålande solsken  med 10 grader varmt.
Dagen började med att ta sig till Joeys som är ett lekställe för barn under 5 år. Tog med mig callum och mötte upp Ciara och hennes 2 pojkar och Nathalie med hennes ena grabb. Fick en hel väska med blöjor, babywipes, blöjpåsar, sanitetsgel odyl av Ciara och Nathalie gav mig bra att ha saker till sjukhuset. helt undebrart och jag vet inte snart vad jag ska ta mig till med dom ;) Men underbara människor helt klart!!!!
Sen vart det hem och lämna av Callum till Pat och jag satte mig vid datorn. Babblade lite med mamma, väldigt trevligt! Sen kände hmmm måste gå på toa IGEN........ oooops där fick man en skrämsel attack också. har ju känt av lite dragningar och krämpor i nedre delen av magen och igår var det även bak i ryggen.... men har gått över hela tiden efter ett litet tag. men så idag så var det lite "gojs" i trosan..... PANIK!!!!! Ringde Janet direkt och hon ringde sjukhuset.... men men lugna bananer... det är barnet som börjar röra sig ännu längre ner och gör sig redo och då kan det komma lite "gojs" och så kan det vara slemproppen som börjar komma också. Så länge det inte är mer än en äggkopp i mängder och stora krampor i intervaller så är det bara att ta det lugnt hemma..... Ner på alla fyra och vagga så man hjälper barnet nedåt i rätt riktning också... man känner sig som en idiot när man står där på alla fyra :) Så vem vet, det kan komma en liten när som helst nu enligt läkaren....... kan ta några dagar eller veckor..... Dags att packa väskan imorgon ;)

Och som sagt tidigare, min blogg är till för mig att skriva ner allt som pågår i min hjärna och mina tankar. har fått klagomål att jag delat med mig av en sak här som jag var förbannad över men som sagt, kan ni inte läsa den och ta det som står, LÄS INTE!!!! En person som jag nu är otroligt less på och som jag raderar allt jag får ifrån innan jag ens läser det. Jag har nog med bekymmer för att orka ens fortsätta detta otroligt löjliga dividerande när personen ifråga inte kan goda det som sagts och bara erkänna att personen gjort fel och be om ursäkt som en normal människa!!! Utan fortsätter slänga ur sig massa idiotiska kommentarer och kalla en för det ena efter det andra. Nämner som sagt inga namn i vanlig ordning men personen i fråga kände sig tydligen riktigt träffad efter kommentarerna jag fick.... så hmmm som jag sagt, min blogg är till för mig och mina tankar, kan du inte ta vad som står, läs inte, ganska enkelt eller hur!? Nog om detta nu!

Tänker på min familj mycket och hoppas de mår bra, har hört endel och jag vart en hel del orolig men vad det verkar så är det bättre nu, himla skönt. Hoppas verkligen att de annars hör av sig....
Finns en del saker jag vill hjälpa personer med, men ibland så är nog det för svårt.... men på något vis ska jag väl kunna hitta en lösning!

Nu ska jag äta lite glass..... kram på er alla!

Oj jösses, Mormor fyllde år igår!!! Grattis grattis kära mormor, hoppas du hade en underbar dag!!!! Förlåt att jag inte ringde, ska försöka med det i veckan!!! Kram i massor!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela