jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Dagis eller inte??

Publicerad 2012-10-28 11:15:46 i Allmänt,

Sonen har varit sjuk sen onsdag kväll och visserligen är febern nere men fortfarande grymt hostig och snorig och enormt grinig! Han är ju inte sådan som sitter och tar det lugnt mycket när han är sjuk utan han blir tvärtom, speedy som attan och sitter inte still.

Så, dagis eller inte??

Fredag!!!

Publicerad 2012-10-05 06:35:20 i Allmänt,

Åh idag ska jag ut, för första gången egentligen. Har varit ute 1 gång tidigare här i stan och det var julfesten med jobbet förra året. Sen var det när Heidi var här och syster var med men då blev det middag och sen hem då vi alla typ "dog" efter maten. Så nu ikväll så jädrar!!
En vän till mig fick barnvakt och då sa syster min att hon kunde passa sonen :) så ikväll ska det ske, så himla kul!!
Slutar jobbet 16.30 och sen hämta sonen från dagis och så när det av till syster, stanna lite för att få i sonen mat bara. Åh vad ska jag ha på mig??
Så börjar vi med middag och vin hemma hos mig, fixar och gör oss i ordning tillsammans, som den gamla goda tiden :) ska bli dunder kul.

Veckan på jobbet har väl varit ok. Många svåra ärenden som tagit tid att lösa, fattar inte hut jag lyckas få dem. För snäll mot kunderna? Låter de hållas än att bara säga "ja men så är det, kan inte göra något åt det". Men för mig är det inte kundtjänst, känner kunden att det är fel så ska man ju hjälpa. Nåja, har 2-3 ärenden idag som måste lösas innan helgen så det är klart och ena känns som att det blir överlämnat till ansvarig för den kommer inte jag kunna "lösa" så att säga. Här har kunden fel men vägrar ge sig, trots kundombud är inblandat!

Nåja fredag idag och sen Tjoho ledig!! Och jag tänker inte göra något "nyttigt" denna helg. Tänker inte tvätta, laga matlådor eller städa!! This is my weekend off!!!

Snabb dag idag

Publicerad 2012-10-03 22:13:16 i Allmänt,

Denna dagen flög förbi, bra dag på jobbet kändes det som. Lugnat ner dig en del nu , ta i trä, så det är inte helt kaos.
Oliver kommer med nya ord varje dag, jag blir så förvånad över vissa saker han säger och gör ibland. Idag i bilen från jobbet så var det "emiiiil, din förgrymmade unge" om och om igen, och så plötsligt "din tur mamma" så ska jag göra likadant, och sen "min tur" och han igen. Heeeela vägen hem :) gör mig så lycklig den ungen :)

Otroligt egentligen hur ens barn kan göra en så förtvivlad och irriterad vissa stunder, men det är bortblåst på någon minut. Man älskar sitt barn så oändligt!!
Trodde väl aldrig att känslan skulle vara så stark och jag tror att ingen kan förstå det heller innan man får ett barn och får den närhet med sitt barn.....

Imorgon torsdag och jag ska mycket troligt UT på fredag kväll. Om allt klaffar och allt funkar med passning av oliver.
Tjoho!!

Första frågan ...

Publicerad 2012-10-02 22:28:38 i Allmänt,

Om olivers pappa från hans kompis på dagis. Jag vet, barn förstår inte och tänker inte att det skulle vara konstigt men oj vad tagen jag blev.
Tjejen som numera alltid går sent och sist med oliver varje dag på dagis fråga idag "varför hämtar aldrig olivers pappa"? Fråga vad han hette också. Sa att han inte bor här och självklart fråga hon då vart han bor, "på Irland, ett land långt borta som man måste åka flygplan till" blev mitt svar. Tacka Gud så blev hon tyst och bara log.
Men oj vad konstigt det kändes att säga det och hur man skulle säga det.
Dagen när oliver fråga om sin pappa blir tuff.... Vad ska man säga? Allt är nog beroende på hit gammal han är då men känns som det kan bli hyfsat snart, varför andra har pappor som hämtar men inte han.......

Fortfarande inte klart med det, väntar på att höra från advokaten. Sist jag hörde något var i juli och sen ringde jag advokaten någon månad senare och bad han trycka på lite.... Snart 2 år nu har detta pågått, börjar ta på både tålamodet och psyket.... En dag så, en dag ska detta vara över!!

Kära dagbok....

Publicerad 2012-10-01 21:31:56 i Allmänt,

Måndag gjord och den gick i ett nafs! Satt på chatt idag igen då kollegan var sjuk, idag gick det bra dock, tror jag :/ det kändes bra och det känns som jag tog många samt hann beta av alla mejl jag hade. Så håll tummarna folket för bra statistik imorgon!!!

Vad jag älskar min son, han är ju bara sååå söt! Små grejer han kläcker ur sig helt plötsligt :) ena klädhängaren i hallen lossna från väggen när han skulle hänga upp jackan så iväg gick han och hämta sin verktygs låda och börja borra och hamra "mamma ollie fixa" sa han om och om igen :)

vad skulle jag göra utan honom!!! Mitt allt, mitt hjärta och mitt liv!!


Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela