jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Så var det ett tag sedan igen!

Publicerad 2010-06-27 21:53:54 i Allmänt,

Japp dagarna flyger fram och plötsligt är det slutet på juni. 4 1/2 vecka kvar tills jag ska hem till sverige fr 1 månads semester. Känns så JÄDRA bra!!! Gud vad det ska bli skönt att komma härifrån ett bra tag och se annat, träffa familj, släkt och vänner. Slappna av ordentligt. Visst jag har en del saker att kolla upp och reda ut men men det ska förhoppningsvis gå bra! Jag har fått en enorm hjälp av bror och svägerska, pappa och mamma också. Så om allt kan gå som jag vill så ska det vara lätt att lösa allting, bara att hålla alla tummar och tår för att det funkar!
Var i bulgarien förra veckan, det var ok. För det första är du ju en helt annan sak att åka på semester med en 12 veckors bäbis, för det andra så regnade det i 3 dagar.... De andra partajade rätt bra men jag tog det lugnt. 2 kvällar så vart jag bebis fri, hämtade honom från andra lägenheten när jag gick hem på kvällen. Men det var inget så att man var full direkt utan bara några öl och slappna av lite. Men det var skönt att komma ifrån Naas och se lite annat helt klart. Det gick jätte bra med Oliver, han sov rätt bra på nätterna och var väldigt nyfiken på allt på dagarna så då var det inte så mycket sömn, men han var otroligt duktig.

Imorgon ska jag på x-facor uttagning i dublin, samma som Idol i sverige. Jag ska självklart inte sjunga ha ha ha vill inte skrämma dommarna och publiken ;) Utan james Murphy hade fått 4 fri biljetter så han bjöd med mig, janet och såklart andra James. Så Pat ska passa Oiver 1 timmer på morgonen och sedan ska Doreen (janets mamma) passa honom tills vi är tilbaka vilket troligtvis blir runt 6 på kvällen.

Annars så är det inte mycket andra nyheter här, min kära kusin fick en liten grabb för en vecka sedan, så himla glad för dom alla. Allt hde gått så bra också med förlossningen. Så nu är vi många små knösar i släkten :)

Kram på er alla, ska försöka lägga in lite nya bilder snart.

Idag så kommer dom :)

Publicerad 2010-06-10 16:46:10 i Allmänt,

Jajemen, idag kommer Heidi, Micke och Rydan, åh vad det ska bli kul!!!!
Janet är så snäll och tar Oliver imorgon dag så vi kan åka till Dublin och jag kan slappna av utan bäbis och ta några drinkar ;) Kommer säkerligen vara orolig mycket och undra hur det går men jag vet hon kommer bli galen om jag smsar hela tiden och frågar...... så ska väl försöka att inte tänka på det. Så vi ska knalla runt i dublin under dagen, ta några goda öl, käka god lunch coh bara slappa. Sen på kvällen så ska vi på stan o göra den osäker ha ha ha Janet kommer lämna upp oliver till Carol, james mamma, och hon ska passa honom på kvällen åt mig. Så det kommer bli en heldag + kväll utan Oliver, jag kommer nog få nippran utan han ;) Lite orolig att det ska gå bra för carol men hon har ju barn själv och barnbarn så det ska nog gå bra. Hon sa att hon fick se hur det går och går det bra och han sover sött så håller hon honom för natten. Annars ska jag hämta han när jag går hem..... hoppas verkligen hon håller han för natten för jag kommer ha det i bakhuvudet annars att jag ska hämta honom så då kan jag juh inte släppa lös så att säga... så vi får se.

Idag har oliver varit otroligt bra, fick nog av hans gnäll vi 12.30 så gav han en flaska ersättning. Han drack den som attan och sedan somnade han som en stock :) Och han sover fortfarande och klockan är nu 15.40 :) Men visst nu vigglar han runt lite då han hör knapparna på datorn, alltid när jag är vid datorn så vaknar han ha ha ha Men ska ändå ner på stan så fort han vaknar och kolla vagn för resan. De var tydligen rea på sådana där push chairs, sådana lätta små saker som man viker ihop. Att ta med vagnen blir lite för bökigt och alldeles för varmt för honom i 33 grader värme. Så ska kika på en billig sådan. Har frågat  ciara om att låna hennes men den är ju inte anpassad för spädbarn så kan bli lite tokigt tror jag..... SÅ hoppas de har en bra och billig därnere.

Amningen går som den går, visst har mjölken kommit in lite bättre nu, ammar då han vill hela tiden så mjölken har väl kommit igång bättre än tidigare, han har fortfarande lite knas med att suga rätt men det kommer väl...

nu vakna han så bäst att gå.
kram på er

åh tålamod var det ja!

Publicerad 2010-06-09 17:53:18 i Allmänt,

idag är ingen bra dag. oliver är kinkig som attan, sover endast 10 minuter åt gången, äter bara 5 minuter åt gången..... jag är grinig och less! Åh vad jag önskar saker och ting kunde bara lösa sig!!!!! Paul skulle ringt senast idag om antal för dopet här men inte fasiken har han gjort det, så nu måste jag stå på mig med vad jag sa förra veckn till han, hör han inte av sig innan idag så gör jag dopet utan honom, och det är ju både bra och dåligt. Blir jag som får betala för allt vilket är det dåliga., det bra är att jag kan slappna av den dagen med att inte ha hans familj springandes omkring och jag är orolig! så får väl intala mig det bra istället!

har varit hemma hela dagen idag, fortfarande i pyjamas och klockan är 16.49 :) men har inte haft lust att klä på mig eller något sådant alls. Var ute och sprang runt hela dagen igår på dagen och kvällen. Sen imorgon kväll får jag besök, äntligen!!!!! Så det blir full rulle då i 3 dagar.

Tänkte städa idag så det såg lite hyfsat ut här men inte fan har det gått med oliver och sedan är det inte så kul att städa längre då det är endast jag som städar och ingen annan, 30 minuter efter man städat är det skitigt igen. Jag tycker det är så äckligt nu id etta hus! Spindelnär i tak och hörnor..... mat intorkat i golven i kök och vardagsrum,,,,, rentvättade kläder (jag tvättade förra veckan och veckan innan dess janet och callums kläder) på bordet i köket! Jag blir så jädra less!!!! Och inte fasiken kan jag säga något för då blir det säkert tjafs om att ja men var i ditt rum då om du inte klarar av det...... SÅ tanken på att städa är inte direkt lockande! grrrrr jag är på riktigt pissigt humör idag!!! ska nog vara på mitt rum hela kvällen, gå i säng tidigt om nu lillgrabben tillåter det dvs....

hmmmm några månader till, några månader till......

trött på det hela

Publicerad 2010-06-06 22:20:42 i Allmänt,

Varför funkar det inte?? Försöker att amma men Oliver vill inte verkar det som. han tar en flaska helt och hållet utan problem, Men när jag ammar så suger han i ca 3-4 minuter sen börjar han dra i vårtan..... drar ut den liksom så den till slut faller ur hans mun. Sen suger han tag igen och drar ut igen, efter typ 2 minuter blir han irriterad så han börjar gnälla/gråta..... så håller han på tills jag byter sida och han gör likadant där...... Ibland somnar han vid andra bröstet. Men då vaknar igen efter drygt 30 minuter för han är hungrig. Han äter sig liksom inte mätt. Ikväll försökte jag pumpa ut och fick bara ut 1 1/2 ounch vilket är drygt 45ml........ Gav han det efter 1 timme och sen försökte amma men samma visa igen..... jag har inte mjöl ordentligt. har försökt tagit vitaminer etc för det men inget hjälper :( Det verkar som att jag måste ge upp amningen och jag vill ju verkligen inte det... men jag kan ju inte ha ett barn som är ledsen och upprörd.... har verkligen försökt att få han att amma men han blir så himla irriterad när det inte kommer tillräckligt. På morgonen är det mycket, då har jag inte ammat på minst 10 timmar, men sen det är det liksom....... han får i sig lite men inte mera..... Så får ge han ersättning :( Vad ska jag göra??????? Ska jag ge upp amning totallt???

Förlåt för min laddning om amningen men jag blir så upprörd när det inte funkar, när han blir så ledsen för han är så hungrig och det int ekommer ut åt honom så han blir nöjd. Sen får jag göra flaska åt honom och jag blir upprörd istället vilket gör oss båda upprörda, ingen bra mix!!! Ska försöka ge det någon vecka till eller så och se om det blir bättre då jag är på andra vitaminer nu... men funkar inte det så får jag väl ge upp det hela..... :(

Annars då, regnat hela dagen idag så har inte satt foten utanför dörren.
11 dagar kvar till bulgarien, 4 dagar kvar till heidi kommer!!!! TJOHO!!!!! Janet har sagt hon ska ta oliver fredag dag så jag kan åka till dublin med heidi och comp och ta en liten "break".... Ska bli skönt faktiskt, kanske låter hemskt men 24 timmar om dygnet så kan det vara skönt med en break och kunna slappna av lite..... mmmm jag önskar att jag en dag fick sovmorgon........ en dag bara få sova tills jag vaknar av mig själv........ hmmmm

jag vet, mycket gnäll i detta inlägg.... trött, upprörd och lite less på allt.... mycket pågår i huvudet....

solsken idag :)

Publicerad 2010-06-02 23:51:27 i Allmänt,

Idag har det varit fullt upp, vaknade vid 8 av oliver som ville ha mat, 3 gången den natten :( Något tok med hans mage, varit i 2 dar att han kräkts efter amning, sedan idag så har det varit även när jag gett han ersättning. Fick tips om att det kunde vara att han har lite baby halsbränna och min mjölk är syrlig så gav han ersättning istället, men så kräktes han massor av det också. han hade världens största bajs på förmiddagen, över hela benen och upp över rygg :( Kan meddela att de kläderna åkte i soporna, klippte till och med upp de för jag kunde inte få av det utan att han skulle bli täckt hela han i bajs!! Inget mera bajs sedan dess men han har kräkts efter varje matning :( Var och fick hans spruta idag för BCG, han gillade absolut inte det och jag skulle heller inte göra det, var inte kul att se på så kan inte vara kul att få! Läkaren där sade åt mig att ge han mindre matningar och mera ofta. Kan vara att han är så hungrig så han vräker i sig för fort och därav han kräks, (skumt då han slutar väl om han är mätt?) Hålla han mera upprätt när han äter. Funkar inte det så gå till min läkare eller ringa healthnurse, hon som var här i början när jag kom hem med honom som man kan få tips o råd av. Nu fick han amma innan han somna ikväll men han är väldigt kinkig, hade liiite feber men det kan vara från sprutan också. Får se hur det går.
Nåja sen idag var jag till newbridge för att ordna saker till Bulgarien. Träffade Ciara där och käkade lunch med henne och hennes 2 barn, himla trevligt, sen var det hem vid 17-tiden och gosade lite med Callum (han är väldigt avis och Jenni- klängig nu för tiden) hängde tvätten och sen försöka få lillen att somna, han är rätt kinkig på kvällarna när han ska sova så det tar ett tag. men vi ska allt få till rutiner snart ;)

Paul skulle ha kommit idag för att gå igenom detaljer (???????) men så klart dök han inte upp, ringde eller sms:a, vet han inte jobba då jag var på hans jobb och handlade..... Men men, inget ovanligt där. Hade stor lust att sms:a han och be han dra dit gräset är ruttet, aldrig ringa mig igen etc, men jag bet ihop.... kan bara styra upp massa skit så bäst att låta bli! Han får göra som han gör och så kan jag göra som jag vill. Ju mindre jag ser av han desto bättre!

Här kommer lite kort på grabben, han växer så fort :)




Förbannad för jag tog honom ur badet ;) Han vill aldrig komma ur det!

Right, nu ska jag sova, kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela