jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Nu kan jag slappna av lite!

Publicerad 2009-04-28 00:57:38 i Allmänt,

Japp klockan är 23.46 och det är måndags kväll. Skulle gått för några öl med 2 andra pubar i stan men kunde fasiken inte ta mig i kragen och bli på bättre humör så det slutade med att jag efter jobbet hade 4 öl och sen sa jag tack och hej. Väldigt besviken på en av de närmsta vännerna jag har här och som jag känt längst.... kunde inte ta upp det med henne ikväll då hon druckit lite fler öl än jag hade och vill einte förstöra hennes kväll heller så jag tar det samtalet med henne en annan dag helt enkelt.

Idag har jag i vilket fall deklarerat.... har haft ångest över det då jag i början saknade information jag behövde från sverige i och med att jag sålt lägenhet förra året samt lite annat tjafs, men i morse fick jag det sista jag behövde för att kunna göra det och det var väl i sista sekunden. Var osäker på om jag kunde göra det via nätet i och med försäljningen, men det gick smidigt. Och som det ser ut så kan jag nu betala av en "skuld" jag har med en person........ Dock kan ju ej göra det förrän jag får tillbaka skatten men flrhoppningsvis får jag den i sommar och eftersom jag åker hem i sommar kan jag då ge denna person detta så slipper jag detta eviga tjat! Tycker dock att eftersom "lånet" var pga att denna person absolut ville åka utomlands en sommar och det var på obegränsad tid i och med att jag inte hade/har lika bra betalt i lön som denna person....... Så blir det en massa gnabb och tjat då och då...... Otroligt onödigt och irriterande.

Vissa personer i min omgivning som vet om detta har sagt att jag inte ska ge denna person pengar så detta var under en period vi var nära och personen ville ha med mig på en resa. De hade sett detta som en "gåva" mellan två personer och eftersom saker är som det är nu så skulle de inte ha mage att begära detta tillbaka. För det första eftersom det var personens önskemål att göra detta och för det andra de skulle skämmas ögonen ur sig att ens fråga efter det. I mina ögon så har nu denna person sjunkit ännu djupare i mina ögon och är numera ännu mera medveten om vad denna person går för...... SÅ jag är faktiskt glad och lycklig att vara där jag är idag utan denna person. Insåg för flera år sedan att denna person inte är vad jag trodde den var, men i och med detta så inser jag det ännu mera. Jösses vilken skön känsla det är att kunna se saker i det klara hela tiden. Hoppas personen lär sig saker med åren och inser vad som händer runt omkring!

Nu kan jag i vilket fall slappna av med deklarationen och se fram emot framtiden! Hoppas ni därute fick goda besked i det och att ni har vänner och nära och kära som ni kan lita på....... VI lär oss alla en läxa för var dag som går!

En ledig dag!

Publicerad 2009-04-24 23:19:43 i Allmänt,

Så har man haft en ledig dag idag och som vanligt blev jag otroligt rastlös. Vanligtvis jobbar jag så gott som varje dag dock endast några timmar varje dag. Men idag vart jag otroligt rastlös och började storstäda huset...... Visst jag brukar få mina snille fnatt och städa när jag är ledig och har tänkt några dagar på att det verkiligen behöver skrubbas men idag fick jag fnatt. Skrubba hela huset så svetten rann, veka alla kläder som var i tvättstugan (inget var mitt) och plockade i ordning allt som var överallt i hela botten våningen. SÅ nu är det tipp topp här och det första jag hörde när Janet kom hem var "oh my god"! Ha ha ha troligtvis för att köksbordet var överfylld av vikt tvätt....... ha ha ha ha Och sen kom hennes bror hem som också bor här och gav mig tummen upp ha ha ha troligtvis för han inte städar ;) Men nu är det rent och fräsch och jag har fått mig en lång dusch så jag är ren och fräsch igen.

Fredags kväll och jag sitter inne..... händer inte speciellt ofta kan jag meddela, vanligtvis är det jobb så jag njuter måste jag säga. Dock lite rastlös och funderar på vad jag ska göra, men kommer hela tiden fram till att jag ska bara sitta inne och softa i soffan och ta det lugnt. Janet har åkt ner till puben för att fixa maten för festen som några har där i kväll i våran festlokal. Så jag håller örat vaket till bebben om han vaknar till. Sist passa jag honom i onsdags och då vakna han inte en gång på hela kvällen eller natten så det var perfekt. Förhoppningsvis vaknar han inte i natt igen. Han har blivit väldigt duktig på att sova, förut somna han inte förrän 9 på kvällen och vaknade 2 gånger typ varje natt och sen upp vid 7.30 varje morgon. men nu är det läggdags vid 8 på kvällen och vaknar vid 8-8.30 på morgonen. Sweet. Hoppas han håller de säng rutinerna! ha ha ha Men han är en bra grabb, börjar komma in i trotsen redan dock och han är endast 15 månader så detta kan bli intressant.... han har troligtvis fått Janets humör..... jösses amalia säger jag då ha ha ha ha

Imorgon är man ledig också (ja jösses, 2 dagar i rad) och ska göra lite nödvändig men trist shopping av saker man måste ha hemma SUCK, men men får en hyfsad lön imorgon så kan väl inte klaga ordentligt. Sen imorgon kväll får vi se vad som händer....... Lördags kväll och man får hoppas det blir lite lajbans hi hi hi

Hoppas ni alla mår bra i sverige och tar hand om varandra, om några månader är jag hemma på semester JIPPI!!!!

DÅLIGT JAG VET!!!

Publicerad 2009-04-22 23:21:02 i Allmänt,

Ja herre jösses, Vad ska jag säga, jag är inte bra på att updatera denna sida ofta i vilket fall..... SORRY!
Men nu har jag äntligen fått ett trådlöst, dock sådant man betalar och laddar upp likadant som man gör med kontantkort för telefon. Men det är bättre än att bli låst på 1 abbonemang i över 1 år och betalar faktiskt bra mycket mera än detta för det. Så detta verkar funka helt ok så nu kan man vara lite mera online i vilket fall. Jippi!!!! Och inte bara i huset utan överallt, kan till och med sitt i parken i solen och pilla med datorn :=)

Så jag lovar, jag ska bli bättre på att skriva mera och oftare här men för ikväll så blir det inget mera, sliten nu och ska snart hoppa i säng faktiskt, passar bebben ikväll så det passar mig bra att hoppa i säng tidigt nog!

Kram på er alla i kära sverige och jag hoppas ni alla mår bra och tar hand om varandra!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela