jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Jippi!!!!!

Publicerad 2008-12-16 20:21:00 i Allmänt,

Har bokat flyg till Sverige nu och har allt planerat och klart. Det enda som inte är klart är hur jag tar mig till flyget när jag åker tillbaka till Irland, flyger från skavsta och sen hur jag tar mig från Dublin till Naas-. Men det löser sig säkerligen med tiden, går ju alltid buss om inte alltid :=)

Har jobbar otroligt mycket senaste veckan, jobbade dubbelshift i fredags och lördags vilket innebar att jag jobbade 11 timmar både fredag och lördag samt var ansvarig för allt under lördagen då Janet och Pat hade åkt iväg till Liverpool och kollade på mathen mellan Liverpool och Hull (det vart lika) Och sen på söndagen jobbade jag kvälls passet helt och hållet för mig själv eftersom personen som skulle jobbat med mig vart full istället på andra sidan baren och när det var dags för han att jobba så var han så full att jag ville inte ha hans hjälp utan bad han stanna på den sidan av baren ha ha ha så jag var totalt slu när jag var färdig och var hemma kl. 02.00 på morgonen för att sen upp och jobba på måndagen igen och gick då upp klockan 09.00 så inte så mycket sömn för mig inte.
jobbar hela veckan nu också men har inget kvälls pass så det är skönt som attan, ska iväg och handla julklappar på torsdag efter jobbet........ Trodde inte det skulle bli mycket klappar att köpa i år men så har jag heöt plötsligt ca 10 pers att köpa till. Så det ska bli intressant att se vad jag hittar på!

kan knappt fatta att jag verkligen bokat flyget, längtar så enormt att få träffa min familj, mina vänner och faktiskt komma ifrån detta ställe några dagar, bara att vara helt ledig och inte behöva vara på puben varje dag. Det enda negativa med det hela är att jag får ju inte betalt när jag är borta så jag förlorar en veckas lön......... Men samtdigt så jobbar jag ju enormt mycket nu så jag ska nog klara mig den veckan också utan betalt! Betalar hyran och räkningar veckan innan jag åker till Sverige så det är gjort i vilket fall...... 

Jippi, jag åker till SVERIGE OM ! MÅNAD!!!!!!!! 

mycket tankar

Publicerad 2008-12-10 18:02:09 i Allmänt,

Nu är det ute i det öppna i vilket fall, jag, Suzy och Krystle hade långt samtal igår om huset. Jag vill inte bo kvar här för det är för dyrt och jag trivs inte, Suzy känner likadant och hennes rum är kallt och det är för dyrt helt klart och Krystle trivs inte i hennes rum och är alldrig hemma. Hon säger själv att hon använder sitt rum mest som ett förvaringsrum........ Tror jag ska fråga henne om hon vill byta rum eftersom hon aldrig är hemma heller och mitt rum är som litet......... Hon frågade Graham som är "the landlord" om vad som händer om vi säger upp kontraktet och han sa att då förlorar vi våran "deposit" vilket är 1 månadshyra........ Så vi får se, tror hon pratade med James om det idag vad han känner om vi säger upp huset och så, tror inte han vill flytta hem till sina föräldrar i vilket fall........  Krystle sms:a Suzy och frågade vad vi tyckte och tänkte om vi får in en till i huset och hyr rummet som vi använder som kontor, vilket skulle dra ner hyran enormt för oss alla och jag är helt ok med det....... tror dock det kommer bli väldigt svårt att få in ngn här och det rummet är extremt litet!!! Så vi får se vad som händer, jag har sagt att jag är villig att lämna detta hus idag om det är så!

Åker hem till sverige i januari också för en vecka :=) Kollade resor idag och totalt kommer det kosta mig 370:- tur och retur med väska och allt! Så jag är överlycklig!!!!!!! Nu gäller det bara att låna någons visa- kort så jag kan boka biljetten, dumma ryan air låter en inte boka biljetter med maestro kort :( Men tror det löser sig imorgon eller ikväll! I`m going home to sweden to see my family and friends!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Länge sedan nu

Publicerad 2008-12-02 22:23:41 i Allmänt,

Har varit ett bra tag sedan jag var här och skrev men u så har jag tid/ork. Varit mycket sista tiden, jobb hela helgen och det var väl ok. Lördagen var helt ok, en hel del folk inne på puben och nattklubben var väl inte fy skam, söndagen var helt ok. Dagarna spenderade jag hemma. Hade fest i fredags kväll för en vän och hennes kille, de förlovade sig för 2 veckor sedan så vi hade party för dom. Mycket springande för mig och eftersom janet inte var där heller den kvällen kom all personal till mig om löner etc så vart lite extra spring för mig. Men i huvudtaget så var det en bra kväll, små små irritations moment såklart (inget oväntat i den kretsen av folk) men en av grabbarna fick mig på bättre humör så det var bra.
Hade samtal med min chef också, jag ska nu jobba måndag till fredag dagtid och så lördagar blir som dom blir, antingen gör jag dag shiftet eller kvälls shiftet. Dagarna då hon eller Pat inte är där så kommer jag (eller eric beroende vem som e ledig) ha huvud ansvaret men hon sa att vi kommer bli kompenserade för det såklart ekonomiskt. Så det är suveränt. Och om jag vill vara ledig en lördag så säger jag bara till veckan innan så gör jag dubbel shift under veckan istället. Helt upp till mig faktiskt, vilket känns skänt måste jag säga, tack pappa för att du pusha mig till att ta snacket.

Jag vet jag inte är mig själv, jag brukar inte vara den som inte säger till om något är fel men när det varit så mycket här och saker pågår och personer är skumma så har jag svårt för att sätta ner foten. Vet inte om det beror på att jag är "rädd" för att inte "platsa" eller känna att allting blir. Jag är oftast tyst när jag träffar nya människor och känner av dom örst för att sen komma in i gänget. Men här är det så mycket som pågår hela tiden så jag vet/känner liksom inte när jag kan vara mig själv helt och hållet.
Men efter helgen som varit, med saker som hände på fredags kvällen så har jag helt och hållet bestämt mig för att vara JAG, säga nej till dom personer som gör mig arg och förbannad, som behandlar andra människor som skit! Ska som pappa säger, stå på mig och säga nej om jag inte vill göra något. Göra det jag vill och behöver helt enkelt.

Är jag fel ute? Är det fel att göra som jag vill? Att tänka på mig själv ibland? Vad tycker ni andra där ute?????

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela