jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

påskafton

Publicerad 2013-03-30 21:45:13 i

jaha idag är det påskafton och har spenderat hela dagen med min son, bara vi två.
dagen började med frukost med ägg så klart, gott och nyttigt, lite slöande ch slappande blev det därefter och sen tog vi ett bad och det var mysigt. Oliver har fått kritor att ha i badkaret, mycket uppskattat men tror inte han tycker jag är så bra på att måla påsk kärringar ha ha ha
efter det var det promenad till stan för att se påsk kärringar men vi kom för sent och allt var över när vi kom dit. så det blev lunch på donken istället (skyller på att han behövde toan) och sen promenad längs viskan ån. 1 timme promenad gjorde så min energi försvann och jag dog i soffan. ... oliver har fått massa lego så han lekte med det och sin blixten dator. den datorn kommer driva mig tossig.... jädra tjat på den ;)
påskmiddagen som var planerad blev inte av. så jag och oliver hade sjukt mycket mat att äta, 2 istället för 4 pers, matkoma både han och mig och vi la oss i soffan för lite toystory film.
stackaren vart så ledsen när de bråka i filmen, svårt förklara för 3-åring att de inte är på riktigt.

födelsedagen gick perfekt, fick sluta tidigt på jobbet så hem och dekorera lägenheten och sen fika på stan med honom där han fick välja vad han ville. presenter när vi kom hem och sedan mys i soffan med nya filmen. kalaset med familj och släkt var igår och han hade super skoj. han säger tack mamma för kalaset hela tiden så jag tror han är nöjd :)

Vill verkligen han ska få det bästa han vill ha på sina dagar. En barndom att minnas och älska. Tror kanske han inte kommer komma ihåg sååå mycket från så tidig ålder, men kanske lite av det i vilket fall :)

Ny tjänst på jobbet också. Ansvarig för abonnemang och bedrägeri avdelningen. känns grymt bra och fasta tider 8-17 varje dag. så underbart!!! lite mycket att knö in i hjärnan, olika för varje abonemang men det ska nog fastna i denna hjärna också. Har bara nästa vecka på mig att kirra det sen är jag "on my own".... fast jag har suttit några gånger där då hon varit ledig och sjuk, så helt gröngöling är jag inte. Några nya grejer och lite ändringar i rutinerna men det löser sig. Enormt glad är jag i vilket fall!!

2 dagar till ledigt, underbart! och just ja, haft min första vab fria månad på säkert 1 halvår, tjoho!!!

Glad påsk på er!!!
!


dop i värmland

Publicerad 2013-03-24 20:15:48 i

Har haft en mysig helg i Värmland med släkten då lilla sötnosen Kasper döptes. En sådan mysig och glad grabb så man bara vill gosa med honom hela tiden. Han var så lugn och fin i kyrkan, inte ett pip sa han :)
mat/fika efter var gudomligt gott och jag kände mig som en stoppad korv efter :)
Oliver storm trivdes, han älskar verkligen att vara där. Funderade på om det kan bero på att då får han så mycket uppmärksamhet av både andra som ch mig. Helger hemma är ju alltid stök med saker som måste göras som inte hinns med på vardagar.
Denna helg var nog den "lugnaste" på många månader. Bara njuta av trevligt sällskap med släkten och ätit gott. så det var välbehövligt kan jag säga.
Rätt sliten nu med 2 sena kvällar i rad. Oliver somna vid 24 ca och jag samtidigt. Han sov till 10.45 på lördagen :) jag upp vid 9 ca så klart ;) i morse vakna han vid 8 men sov gott i bilen på hemvägen och nu sover han.

blir tidigt i säng för mig, mycket denna vecka med olivers födelsedag, påsken och sen ena brorsbarnet födelsedag på måndag nästa vecka. så hinna med 2kalas och påsk firande :)

Nu ser jag fram emot nästa resa upp då det blir studenten för yngsta kusinen Moa, tänk vad fort tiden gått. .... vuxna hela bunten :)

kram på er alla, ta det lugnt ibland och bara njut av livet. Det är vad jag tänker göra nu.... ta det lugnt och försöka tänka lite mer på mig själv och min samvaro......det behövs känner jag!!

och där tog det slut...

Publicerad 2013-03-04 19:43:48 i

nu kom jag till gränsen där jag känner..... orkar inte! ! oliver är verkligen super trotsig. testar mig till max varje dag, så fort vi ska göra något, äta, klä på sig, åka någonstans så måste jag tjata 528 gånger!!! och han trotsar genom att totalt inte lyssna, höjer handen åt mig, säger nej, eller vänder ryggen åt mig. och detta dravel varje kväll och morgon med tandborstning. Hur svårt är det att gapa stort??? öppnar munnen men sen efter 2 borst tag stänger han ihop... och jag får tjata...... varje dag. ...
ikväll vart jag så irriterad att han fick gå in på sitt rum :/ har världens ångest nu..... han gick in utan protest och stängde dörren själv, tror han somna.... jag ställde mig och diska av irritationen .... och jösses. vilken ångest jag har...... världens sämsta morsa.....

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela