jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

wow 5 år

Publicerad 2015-03-28 23:00:25 i

Jösses, sonen är nu officiellt  5 åt och jag funderar på vart åren tagit vägen?  Mycket har hänt, allt i mitt livar vänts om helt. Funderar lite på var jag hade vart idag om han inte kommit inte mitt liv.... Men Kan bara konstatera att han är det bästa som hänt mig helt klart! Den ovillkorlig kärleken,  den stoltheten, den frustration som ibland finns, den lyckan, den sorgen, den kampen är så absolut otrolig! Kan integrate föreställa mig ett liv utan han helt klart. Och jag hade aldrig trott att man kunde ha de känslor man har för sitt barn och den eviga rädslan som finns att något ska hända han. Den känslan kan ingen bok förklara och berätta om.
Jag är så lycklig att ha han i mitt liv!

Haft en väldigt fin dag ihop, frukost och filmmys I hans säng, badhuset, snabbt stopp på br leksaker till han, McDonalds,  bio och igen McDonalds för glass och avsluta dagen med soffmys med gladiatorerna och snacks. Han slockna som en stock och konstaterar en lyckad dag. Imorgon blir det kalas med sina kompisar och första året ha bjudit in sina kompisar från dagis, så det blir ca 8 barn här imorgon :) 

5 år och jädrigt smart kille med mycket tankar och känslor , men jag är lika ung som innan ;) 

Kram på er!

underbara vår ♡

Publicerad 2015-03-09 19:43:42 i

Tänk så härligt det är med vår , solen sken hela dagen idag med klarblå himmel. Hyfsat kallt i skuggan men väl i solen så vart man varm och go. Slippa pälsa på sig flera lager kläder och bökigt att röra sig. Underbart för tankar och välmående med sol och värme.  

Idag va det studiedag på förskolan och jag tog ledigt för första gången. Vi åkte till öppna förskolan med vännerna och lekte ett tag och sjöng och spela spel. Sen ner på stan och barnen åt lunch för att sen gå vidare till stadsparken lekpark . Fullt av folk då de flesta förskolor hade studiedag  men himla trevligt. Efter några timmar där blev det fika och Mellis.  Så drog vi oss hemåt och mötte grannar med barn så 1 timme till ute i parken på gården blev det. 

Både jag och sonen har haft en fin dag, båda trötta nu så klart men underbart att ha en extra dag tillsammans. 

Hur jag ska få han att börja lyssna är dock dagarnas stora irritation nu för tiden. Jag får tjata och tjata hela dagarna känns det som. Börjar med varnings system, för varje gång jag får tjata så jag blir irriterad tår han ett streck , blir det 5 streck blir det inget lördags godis.  Han är uppe i 4 nu efter 3 dagar, jag tippar rätt hårt på att nästa lördag är det inget lördags godis för honom. Undrar om det kommer hjälpa?  Är så enormt trött på att tjata!

Om 2 veckor kommer mamma och Per, ska bli kul. Tripp till ullared är inbokad och jag har tagit ledigt från jobbet. Veckan efter det är det olivers födelsedag,  5 år!  Vart har de åren tagit vägen?  
Superman kalas är det bestämt och med ninjago tårta. Filuren får 2 kalas, ett när mamma är här och då med familjen.  Sen blir det ett med kompisarna dagen efter hans födelsedag då fler inte kunde på faktiska dagen. Så på hans faktiska dag får vi hitta på mys med Leos Leksand och bio tänkte jag :) 

Kram på er och nu ser vi fram emot en varm och solig vår ♡

Fredag. ...

Publicerad 2015-03-06 11:18:22 i

Äntligen är det fredag och huvudet känns mycket bättre.
För största gången på mycket länge har jag varit hemma sjuk från jobbet. Antar kroppen sa sitt och bestämde sig att det var dags att ta det lugnt. Varit sjuk 3/4 veckor i februari,  den veckan jag kände mig bättre va det dock en envis hosta. Så förra fredagen rann näsan som en vattendrag och huvudet va som bly. Envis som jag är så jobbade jag dock fast folk bad mig gå hem. Vid 16 som åh jag ut somehow Rudolf med näsan och some gorillan som en boxare somågomvullenom gått 3 ronder. Så helgen spenderades  I soffan, oliver va mindre imponerad. Syrran hämtade då sonen vid 1-2 idén på lördagen för att han skulle få ngt kul ur helgen. Dock fick jag samtal 45 minuter senare..... De har krockat! Jädrar paniken som växte i mig snabbt och jag flög ur soffan. Som tur va gick det bra, en idiot som gena i kurva på 2 filig väg och körde in i sidan på syrrans bil.  Så den slog I vänstra sidan och sonen satt bak höger sida och gick inte mer än i 40. Men till akuten några timmar blev det för kontroll av syster och sonen, fick åka hem efter ca 3 timmar efter samtal med polis och undersökt av sköterska.  Fick tid till jouren på söndag då för akuten läkare hade fullt upp och vi skulle bli kvar halva natten sa de. Båda verkade ok och inga benbrott så mest för notera och kolla igenom vi fick tiden dagen efter. 
Och de konstatera inga allvarliga skador men muskler som fått sig en smäll. Otroligt skönt det gick bra,  men fy sjutton för den paniken av ett sånt samtal. 

Sonens rum har blivit omtapetserat nu också, hyresvärden gjorde det igår och idag. Blev superfine,  nu ska jag bara  städ upp efter dom så vi kan ställa ordning hans rum. Han kommer bli jätte glad när han kommer hem, han  fick själv välja tapeter. Så ljusblå väggar med en find vägg där en kille åker skateboard :)

Ikväll ska jag på bio, 50 shades of grey. Storebror ska ha grabb tid med min son och det kommer bli super, han behöver verkligen en grabb att umgås med!

Kram på er, nu ser vi fram emot en varm och skön vår som är på intågande ♡

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela