jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

grrrr irriterad!

Publicerad 2010-08-26 09:45:06 i Allmänt,

Ja men jösses vad irriterad jag är.
Min "kära" gamla chef på städ företaget på irland är totalt urblåst rätt ut sagt. Här har hon lovat att skicka papper och uppsägnings papper i 1 månad nu och tror ni något hänt.... NÄ!!!!! Skickade sms till henne i går igen och fick svar att jag ska ringa kontoret!!! Och hon skulle organisera det för över 2 veckor sedan. Det började medatt jag sade upp mig i juni oh det var inga bekymmer där, när man säger upp sig så ska man få en så kallad P45, dvsuppsägnings papper där det står hur mycket man tj'änat, skatt, arbrtsgivar avgifter etc..... inget kom,. Så jag ringde henne den 28 juli och ifrågasatte då sade hon helt plötsligt att jag måste skicka in pappe rom att jag vill ha det, deras policy!!! Dock på irland så ska arbetsgivare skicka ut den så fort någon säger upp sig men tydligen gäller det annat för detta städ företag... så jag mejlade in att jag ville ha det. Nåväl några dagar senare kom det men datum på det står 3:e auusti samt så behövdes annan adress på det. Så jag sms:ar henne igen och säger detta, då är det tydligen bara utskrift datum men hon ska organisera ett intyg där hon sätter uppsägnings datum på det och ringa kontoret för en ny med rätt adress. Döm till min förvåning när 2 veckor senare så har det fortfarande inte kommit någon post om det. Så ännu en gång skickar jag sms, hon skriver då "ring kontoret"....... jag vart rasande. förklarade varför ag behöver dessa papper och fort, jag får inga pngar från sociala myndigheter på irland utan dessa papper och hon hade sagt att hon ska ordna det så dyker inget upp. så jag sade jag skulle ringa kontoret samt prata med hennes över ordnad, då jag tycker det gått för långt!
Får svar att jag har dåligt tonfall till henne, att det financiella kontoret har hand om det, att hon är chefen så hon har ingen överordnat samt att hon inte vill höra från mig igen!  Kunde bara skriva tillbaka att då hon lovat organisera detta men inte håller det och då sätter mig i en himla knepig situation blir jag otroligt irriterad. När hon som ska vara en chef inte håller det hon säger utan bara bollar saker vidare så blir man arg. Tycker det var sund att det skulle bli på detta sätt men hon sätter mig i en situation!

Får chefer bete sig så? Försöker nu ta reda på om det finns någon på huvudkontore man kan prata med om henne! Jag är dså otroligt arg att jag inte vet vaart jag ska vända mig. Jag har numera ingen inkomst från irland i väntan på ensamstående bidraget på grund av denna kvinna! Jag är såååååå arg!!!!! jag säger då det, ska man få något gjort så lita inte på att någon ska göra som de säger. man får fasiken se till att det blir gjort själv! Vissa tror tydligen man kan skylla på andra hela tiden bara för man är chef! Nåväl, det företaget kommer jag aldrig sätta min fot på igen helt klart!

Tack för mig, nu har jag fått ur mig det också!!!!

regn/sol grrrrr

Publicerad 2010-08-24 11:21:00 i Allmänt,

Ja inte kn man väl säg att man haft fint väder när man varit i sverige. Imorgon har jag varit här i 4 veckor och jag har väl haft kanske 3-4 dagar med sol... sen är det regn och mera regn :( Igår var det jättefint, klarblå himmel i perioder så man var ute så mycket som möjligt.

Igår fikade jag med heidi på tratten efter att promenerat ca2 timmar på stan, mycket mysigt! Stötte på Linda också så ska försöka träffa henne på söndag troligtvis. Sen på kvällen så passade mamma oliver så jag kunde åka på bio med bästa Heidi! Skit bra film med Leonardo Dicaprio! Ett måste att se säger jag bara, filmen höll på i 2,5 timme men jäklar man satt på hel spänn hela filmen igenom! Så gå och se den folk!!!

Ikväll ska jag, mamma, per och oliver till mammas moster Helena och man Palle på middag, ska bli jätte kul att träffa dom igen, var ju ett bra tag sedan måste jag säga. Så det ser jag fram emot! Ska spendera dagen med mamma då hon är ledig idag.

Oliver är lite kinkig nu med maten den senaste veckan. han har ju börjat få gröt som sagt och det tycker han är jätte gott speciellt när man blandar i lite gröt. Men han dricker inte så mycket som han gjort. Vill bara ha halva flaskan drygt och sedan vill han absolut inte ha något mera. Haar varit väldigt orolig men pratade med sjuk upplysningen och de sade att så länge han kissar/bajar, mår bra och ingen feber så är det inget att oroa sig över. Ge honom alvedon innan måltid utifall att det gör ont i hans tandkött iu och med att han drägglar så mycket och har händerna i munnen konstant så kan ddt vara på G med tänderna.... Men man vill ju inte ge han alvedon i onödan heller så jag väntar med det tills det blir katastrof och n verkligen har ont. Tutten tar han u utan problem bara flaskan som han kinkar med.... Får hoppas det blir bättre snart!

Hoppas ni alla har det bra och att ni som är tillbaka på jobbet efter semester inte lider allt för mycket ;)
kram

3:e veckan

Publicerad 2010-08-19 21:20:04 i Allmänt,

Japp nu har man varit i sverige i 3 veckor och jag måste äga att jag storm trivs. Känner mig rätt avslappnad och lugn. Lite oros moln på himelen men inget jag tänke ta tag i förrän "semestern" är slut..... Inget jag kan göra något åt just nu och när jag är här utan det får man ta senare helt enkelt.

Mamma har varit kanon!!! Hon har tagit Oliver 2 nätter åt mig så jag fått sova ordentligt, SKÖNT!!!! Hon underhåller honom och busar med honom på dagarna, vi kommer jätte bra överens och allt känns så himla bra! Hon har varit en enorm hjälp med så mycket när jag varit här så jag vette katten hur jag ska tacka henne! per busar och stojjar med oliver också, märks att oliver tycker mycket om dom :)

Var ju i 2 veckor hos pappa också, var otroligt trevligt, fick vara själv i några dagar också för att se och känna hur det är att vara själv med Oliver helt och hållet. Himla mysigt måste jag säga. helen träffade man en del och alltid lika trevligt. Umgicks med bror jocke och familj några dagar, lill töserna är så himla stora nu :) Elin är kopia av sin mamma och nellie är kopia av sin pappa:)

dopet i borås gick finnemang, så himla kul att träffa alla i släkten!!! Allt gick som på räls och inget gick tokigt. Fick äntligen träffa lilla Kian, Såååå söt!!! Man tycker oliver är så liten och go men gentemot Kian så var han en bjässe ;) Mysigt!!!

Heidi, micke och rydan kom ner på torsdagen innan dopet och rövade med mig till göteborg, helen passade oliver. så vi sov på hotell, käka god mat och drack lite öl :) Förutom det otroliga regnet så var det en underbar vistelse. rätt seg kan man väl säga dagen efter men det var det värt! heidi och de bjöd på middag igen igår kväll och så klart vart det mera alkohol ha ha ha men men, inte ofta jag får slå de lurviga i luften. Jag utklassade i bowlingen på wii spelet ha ha ha apa kul!!! Men nu är det slut galejat faktiskt. Känns som min kropp inte rkar mera...... ;) Tack heii och comp för allt!!!!!!

Imorgon ska jag träffa syster Susanne och Beda. fika lite och tjata lite skit..... De är på besök i solna så vi får ju passa på att ses lite! Sen får vi se, ska väl försöka få till lite träffar med vänner och bekanta, en annan vän har ju fått en liten son också så den  vill man ju se såklart :)

Nu ska jag sslänga mig i soffan, skönt att slappa lite när man får chansen :) Känns som det varit full rulle sen man kom hit!

Kram på er all!!!

Då var det i vilket fall uppehåll av regnet

Publicerad 2010-08-02 12:01:12 i Allmänt,

Jajemen, inget regn än så länge i vilket fall, men jösses vad det har regnat de senaste dagarna, inte kul alls!

Igår var vi till bror Jocke och hälsade på i flytt kaoset. Riktigt fin lägenhet måste jag säga. Stor och rymlig för allihopa och bra område verkar det vara också så jag är glad för deras skull. Småtjejerna har blivit så stora och så himla söta. Nellie säger faster Jenni heala tiden hi hih i så sött. Elin är så glad och go!

Oliver sover som en stock här. Somnar vid 8 på kvällen och vaknar inte förrän vid 7- 7.30. Sen matas han och somnar om igen och sover till drygt 9- 9.30 :) Sen somar han igen vid drygt 11.30 och sover 2 timar!!!!! Vanligtvis brukar han sova 30 minuter på förmiddagen men nu så jädrar sover han. Så sover han på eftermiddagen ca 1 timme också. Så jag måste säga gud så skönt att han äntligen sover som en liten bäbis ska göra. Fast liten kan man väl inte säga han är. Han är väldigt lång. Storlek 62-68 nu i kläder :) Men glad som en fis är han ha ha ha 

Idag åker Anki och pappa till sin husvagn i några dagar, så ska de iväg till tyskland också för att fylla upp förrådet. Så jag blir solo i några dagar nu. Ska bli lite skönt faktiskt, vara själv och ro om oss bara. Visst lite trist också såklart att inte se pappa nu när jag är här men så har vi haft mysiga dagar tillsammans i vilket fall. 

Idg ska jag förhoppningsvis ta mig ut på en promenad med Oliver. Behöver komma ut och få friskt luft helt klart. Så länge det inte regnar så är det helt ok, ca 24 grader ute så det kan man leva med hi hi hi hi 
Planerar för dopet nu också, kollade priser på ica för kallskuret kött, usch!!! SÅ ska planera om lite så får vi se vad det blir i slutändan. 

Kram på er alla, snart syns vi de flesta på dopet :)  

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela