jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Länge sedan nu

Publicerad 2011-07-26 10:48:40 i Allmänt,

ja nu var det ett tag sedan jag skrev.

Kom hem ifrån södertälje för 1 vecka sedan drygt och det har varit full rulle faktiskt hela tiden. Syster kom och sov över på tisdagen till onsdagen, träffade jenny på tisdagen och fikade hemma hos henne, hennes lillkille har blivit så stor :) Sedan har det varit stor städ av lägenheten, tvättat och donat. helgen var jätte mysig med besök av min "dejt" :) Susanne och helen var underbara och tog oliver på lördagen till söndagen då de tyckte vi behövde lite "egen" tid utan barn för en gångs skull och kunna lära känna varandra och umgås ordentligt och ostört. himla snällt av dom. Så vi gick ut och åt på lördags kvällen sen hem och bara snacka och titta på tv hela kvällen.

Har varit hallaballoo med hyresvärden här, han har ju tagit in ny granne under mig och hon har 2 hundar, små ettriga saker. De skäller konstant, man kan inte ens öppna dörren utan att de skäller.... jag blir tokig! Och när jag flytta in här så var överenskommelsen mellan mig och hyresvärden att det inte skulle vara några skällande hundar...... så jag var/är måttlig förbannad på han. Så han har fått endel denna vecka kan jag säga, så att plussa på det på allt annat han inte gjort som lovat såsom tvättstugan, tvättlina, förråd etc så kunde inte jag vara tyst längre. Så nu har det varit samtal och don hela veckan, i lördags fick jag förråd!!!!! och nu på lördag ska han komma hit och röja ur hela tvättstugan och källaren. han kom även hit med en gräsklippare ;) Så nu är halva baksidan gjord i vilket fall ha ha ha  men men, ny lägenhet sökes för fullt hela tiden, håller tummarna jag hittar en asap!!!

Idag ska vi iväg och fika med Lena från öppna förskolan, ska bli mysigt, har inte träffat henne sedan midsommar firandet. Så himla mysigt av henne att ringa igår och vilja träffas, känns verkligen kul! Sedan är det storhandling också som ska göras.

Imorgon kommer moster och kalle, himla kul!!! Vi ska ner på borås på torsdag kväll och titta på fernandoz när de spelar, syster ska passa oliver ööver natten :) TACk syster!!! Sen tar hon med han till ullared på fredagen också, nice!

nej nu är det snart tupplur för lilleman så bäst göra något vettigt!

kram på er!

Äntligen sol

Publicerad 2011-07-06 13:26:03 i Allmänt,

Så är man i södertälje och man har haft 2 dagar av duggregn, mindre kul men så idag skiner solen äntligen. Bror med fru har åkt till stockholm för lite ensam tid och mamma och per har tagit lilltjejerna till eskilstuna djurpark. Jag och oliver är hemma och slappar lite, har ju blivit lite stojjigt med massa folk i huset så oliver har inte sovit så bra varken dag eller natt så han tar igen det nu, har sovit nu 2 timmar. Jag tar igen lite tid på datorn då solen skymms av trädet på baksidan grrrrr. Snart kommer rydan hit och vi ska väl ner på stan och fika lite, tvätta bilen har jag tänkt göra då jag inte gjort det sen jag köpte den..... vit bil kanjag säga numera är gråsvart ha ha ha och den behöver verkligen göras ren på insidan också efter våra bilturer tills tockholm och värmland och oliver har ätit i bilen ;) Så det ska göras idag helt klart! Förhoppningsvis har oliver tålamod med mig då jag gör det.....
Annars denna vecka ska jag försöka ta mig till järna och träffa Jenny svedlindh och så förhoppningsvis träffa linda pralits också, sen måste jag försöka träffa Karin arringe också, inte sett henne på flera år så det är verkligen på tiden.
Annars inget planerat, tar dagarna som dom kommer och hoppas på bra väder så man kan åka tills tranden någon dag också. Sen söker jag jobb för fulla mugar varje dag, inget hittills men skickat iväg massa ansökningar i vilket fall, håller tummarna är allt jag kan göra för tillfället....

Kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela