jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

sol, sol sol och värme

Publicerad 2009-05-30 19:21:42 i Allmänt,

äntligen äntligen äntligen har man kunnat grunda en bra solbränna! Efter att ha jobbat varje dag det är fint väder så har jag idag varit ledig och njutit på baksidan av huset och läst tidningar, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt i solen och japp, jag lyckades bränna mig, solen här är verkligen annorlunda än i sverige, jag brukar knappt aldrig bränna mig men nu har jag verkligen gjort det, der ut som en röd kräfta på benen och överarmarna ha ha ha ha så jag blir väl lagom retad på jobbet ikväll kan jag tänka mig :=)

Denna vecka har det varit full rulle, inte så mycket med jobb men det sociala livet har varit det...... var hos vänner i newbridge i tisdags kväll och vi tog några öl och babbla järnet hela kvällen, slutade med att jag sov på deras soffa och sen åkte hem först vid 4 på onsdagen. Onsdagen var sen att möta Suzy på "min" pub och kolla på finalen i champions leage, Barcelona vann såklart och sen vart det ut på galej med henne och Anthony så det var urkul, träffade en vän jag inte sett på flera månader så mycket att ta igen där, torsdagen var det jobb några timmar på dagen och sen ja vad tror ni..... vart det drickande ha ha ha. Jag, Janet och Pat åkte upp till Dublin och gick och såg James Morrison..... helt underbar är den killen på att sjunga, han låter så gott som exakt likadan på cd som i verkligehet och gjorde en riktigt bra show. Tack Janet för den presenten, mycket uppskattat!! Så efter konserten var det puben i dublin för några öl och vad roligt vi hade måste jag säga. Och sen igår fredag, då var det jobb under dagen och sen så vart det självklart några öl, synd att spräcka linjen från veckan som var liksom........ Så jag och Janet åkte hem till hennes mamma för det var någon bekant där som var över från england, så babbla där någon timme eller så och sen gick vi till Jigginstown, mitt gamla hus, och drack öl på bakgården med James D, James M, Jamie, Nieve, Suzy i några timmar för att sen vingla oss ner på stan och partaja fram till 03.00 i morse..... suck och stön vad trött jag var i morse. Så kan säga att jag är glad att denna vecka är snart över då det är slut på detta partajande konstant.

Nu är det att spara för semester!!!!!! Måste boka biljetten hem nästa vecka också kom jag precis på och ringa svenska ambassaden i dublin för att se vad jag behöver för ett nytt pass. SKulle ordna med det i sverige i sommar men nu så ska jag, Heidi och en arbetskamrat till henne åka till Grekland fredagen när jag kommer hem. Han har hus där och vi har pratat om att ta en sista minuten när jag var hemma bara för att komma bort och göra något tillsammans. Så nu måste jag ordna passet här. Förhoppningsvis går det smidigt!

Nu ska jag göra i ordning mig för jobbet, Ha en trevlig lördagskväll och helg och hoppas ni har lika fint väder i sverige som vi har här på Irland!
Kram på er!!

En underbart solig dag!

Publicerad 2009-05-24 19:12:39 i Allmänt,

Äntligen säger jag bara, äntligen så är solen framme med sitt varckra ansikte och gör folk glada! Lillgrabben vaknade vid 8 i morse men jag vägrade att ta upp han då eftersom han inte somnade förrän 22 igår kväll. SÅ han joddlade runt i sin säng fram till 8.40 när han var less så då tog jag upp han, sen hade vi en mysig morgon med lek och frukost. Tog en lång promenad ner på stan och åt lunch i solen. Otroligt mysigt måste jag säga. Sen kom Pat och mötte upp oss och så sprang vi på Janets mamma och morfar så de sällskapade oss och vi tog en öl. Alla är på så bra humör när det är så fint väder.... Hoppas det håller i sig ett tag......
 När jag sen kom hem idag så var Og och hans tjej på väg ut så jag har huset för mig själv så jag satt ute på baksidan och solade i 2 timmar och läste en tidning, otroligt avslappnade kan jag meddela och jösses vad jag njöt, så nu har man en bra grund med solbrännan också, jippi!!!!!

Jobbar ikväll från 8 till stänging men har absolut ingen lust med det alls, det är en kväll för öl och grillning måste jag säga. Dock så är jag ju ensam i huset ikväll och suzy jobbar så vette fasiken vem jag ska grilla med ha ha ha de andra dricker inte en söndag för de jobbar tidigt imorgon bitti, vettiga människor. men det är bara att dra sig till jobbet och hoppas på en rolig kväll där med, men tror nog att det är lugnt ikväll för det är så fint väder.....

Ska väl dra mig in i duschen nu så man får något gjort innan jobbet. Hoppas ni därhemma har det bra och att ni har lika fint väder där. Kram på er!

Barnvakt ikväll

Publicerad 2009-05-23 17:02:12 i Allmänt,

Ikväll eller ska jag säga idag, kväll och natt samt imorgon bitti är jag barnvakt åt Callum då Janet åkt iväg till Doolan till  några vänner. Rätt skönt att vara hemma och "ta det lugnt" en helg. Har varit så mycket jobb senaste 2 veckorna med dubbel shift, sena kvällar och tidiga mornar samt annat som flygit runt som ni vet. Visst att passa honom är väl inte direkt avslappnande då han är som en virvelvind hela tiden ha ha ha sitter aldrig stilla, babblar konstant (undrar vad han egentligen säger :=) ) men han är otroligt gullig måste jag säga, ett riktigt charmtroll som i framtiden kommer vara en tjej tjusare helt klart. Och imorgon tar Pat över honom mitt på dagen någon gång och sen jobbar jag från 20.00 till stängning. Så jag har i vilket fall helgen planerad. Men ser fram emot en kväll med dvd, glas vin, kanske beställa pasta från ett otroligt bra take away ställe som levererar till dörren och krypa i min pyjamas hi hi hi perfekt.

Har idag varit hos akupunktur också, första gången på 1 1/2 år....... Men jösses vad min kropp behöver det kan jag meddela, har spännings huvudvärk i 1 vecka nu, knutor i hela ryggen och axlarna är stenhårda..... kan meddela att jag saknar min "svenska" akupunktör dock. Han jag har nu var lite skum kan jag meddela, sen att berätta hela min historia med min rygg var inte det enklaste heller. Han måste tro jag är helt "fucked" i ryggen ha ha ha ha och att komma på alla ord för allt medicinskt var en utmaning. Han gav mig kinesiska örter, likadana som jag ätit förut, och stack några nålar i mig för att få mig att slappna av eftersom min kropp är som en ståltråd sa han ha ha ha ha och han vill att jag ska slappna av lite först i kropp och huvud innan han går vidare..... Så vi får se hur det går, önskar dock han satte några nålar i rygg och nacke eftersom det gör så förbaskat ont...... Men bara att ge det tid helt enkelt, hoppas min plånbok håller för detta dock...... dyrare än i sverige, såklart!

VÄdret här är lite skumt nu, varmt ute men sol ena sekunden sen kommer en störtskur med regn, nu börjar det klarna upp lite men börjat blåsa istället, så ingen promenad med Callum blir det idag helt enkelt. Hörde det ska vara fint imorgon dock så vi får väl se hur det blir med det, litar inte direkt på väderleken i detta land......

Tänker på alla därhemma och hoppas ni har det bra....... kram på er!

Mycket tankar.....

Publicerad 2009-05-19 13:33:14 i Allmänt,

Hade som sagt en ledig helg och såg fram emot en bra helg. Det vart en helg med mycket roligt som hände men också måste jag säga väldigt "confused"....... Men nu är det över och allt är utrett och kan inte göra så mycket mera med det.
Bara att gå vidare och se fram emot nya saker i livet helt enkelt.
Roliga nyheter såg jag idag, min bror och Martina bebbe är beräknad att komma den 23 oktober och eftersom min födelsedag är den 25:e så blir det en underbar present måste jag säga. Blir svårt att bräcka den presenten ha ha ha Så det är en otroligt rolig nyhet att höra om. Otroligt nyfiken om det blir en liten flicka igen eller en pojke. Men tror inte jag vill veta ha ha ha Har i villket fall inget val heller ha haha

Fick höra häromdagen att jag har blivit lite av en "cold hearted bitch" när det gäller kärlekslivet och killar............ Kan det vara så?? Har gått igenom en hel del i mitt liv och senaste månaderna och visst kan jag erkänna att jag inte är den lättaste att släppa någon in längre. Är mer vaksam och försiktig och tar ingen skit längre...... men är man kall då?? Kankse är det så men jag är less på att bli sårad och tänker absolut inte bli behandlad som en docka eller som skit heller..... Så jag backar undan och tar det lugnt helt enkelt. Om sen vissa personer ser mig som det så får dom göra det, det innebär dock att de inte känner mig heller........

Har en hel del hemlängtan just nu kan jag meddela också. Tänker en hel del på framtiden och vad som ska hända. Vill åka hem på ett sätt men samtidigt vill jag stanna kvar på Irland. jag har ju ett liv här och en grund som jag byggt upp. Önskar på sätt och vis att jag kunde blanda de två liven, livet i sverige och livet här på irland...... och skulle jag åka hem så vart i fasiken skulle jag bo?????? Vill till sthlm, men också till borås....... så OM det nu skulle hända att jag bestämmer mig för att flytta hem igen så är det en del beslut att ta också........ Jag sa när jag flytta hit att jag skulle ge det 1 år i vilket fall, tar ca 1 år att "settle in" och känna av allt, se hur det går och vad som finns, vilka möjligheter etc....... Så nu har jag varit här i 9 månader........... Inget har väl gått som planerat heller, jobbar på en pub som jag sa att jag absolut inte ville göra, bor nu med janet och hennes familj som jag absolut inte trodde skulle ske men funkar perfekt men är absolut annorlunda mot vad jag trodde. Vänner har visat sidor som jag inte sett förut och kan väl säga att jag är besviken på några av dom otroligt mycket...... Så som sagt, saker är inte vad jag trodde de skulle vara och har itne blivit som jag trodde de skulle bli...... Otroligt vad livet förändras snabbt och vad människor går igenom!

Japp, som ni märker så är jag lite nere idag, saknar vänner och familj hemma.........

Ledig helg!!!

Publicerad 2009-05-16 14:36:28 i Allmänt,

Jepp ledig hela helgen och vette fasiken vad jag ska göra!! Jösses, klockan är 13.29 och jag är redan rastlös.... hur ska detta gå? Och de flesta jobbar ikväll så blir nog ingen party runda för mig. Beroende på vad som händer idag så blir det antingen en kväll hemma i soffan eller så blir det kanske ut på en pub! Får helt enkelt se som sagt, ska nog ta ett bad idag och slappna av lite. har ont i hela kroppen efter denna vecka med jobb i köket en dag, dubbla shift 2 dagar, ett 10 timmars pass igår kväll och var inte hemma förrän 03.00 i natt. Så känns som min kropp behöver lite ompysslande med varmt vatten och kanske ett glas vin ;=) Låter faktiskt som en suverän idé måste jag säga så det ska nog bli det.

Nästa vecka blir det många kvälls pass och såklart 2 dagar med dubbla shift...... Har 4 partyn inbokade som sagt och blir sena nätter...... tufft som attan men detär bara den veckan kvar med dessa partyn sedan är det över och det bästa är att det är mer pengar i min ficka tjoho!!!!!

Saknar min familj enormt idag kan jag säga också, fick mejl från min syster och vi ska försöka ses när jag kommer hem i sommar också. Hon jobbar i och för sig men ska försöka ta ledigt några dagar när jag är där. Så jag hoppas på det, förhoppningsvis kan mina bröder med familj komma till söderätlje några dagar också så jag kan träffa dom! Annars kommer det vara 1 helt år innan jag ser dom eftersom jag var hemma i januari och kommer sen inte vara hemma förrän jul igen....... så jag håller verkligen tummarna för det!

Nu ska jag i vilket fall göra mig lite redo, ska ner på stan och handla lite mat till det tomma kylskåpet här och köpa en flaska vin till mitt bad :=)

Hoppas ni alla har en underbar helg och tar hand om varandra! xxx

en solig men blåsig dag!

Publicerad 2009-05-12 21:36:56 i Allmänt,

Ooops var tvungen att tänka till vad "windy" vad i svenska språket men sen kom det allt fram ha ha ha Svenskan börjar tryta mer och mer känns det som, man använder mindre och mindre svenska och man börjar tappa mer och mer ord hela tiden...... men det löser sig oftast, brukar bara ta ett tag att komma på saken men sen kommer det allt!

Sitter ikväll och tittar på eurovision semifinal...... måste vara lite svensk och jag såg att det var på teve ikväll tack vare en vän p facebook hade skrivit hon skulle gko på det ikväll. Började tänka på förra året när det var final och vart jag var då. Tänk vad tiden förändras.... förra året denna tid bodde jag i sverige, hade precis sålt min lägenhet och bodde hos mamma och hennes karl och kvällen när eurovison var så var jag i gnesta hos ett par goda vänner och drack vin. Tror vi även grillade innan också, mums vad gott! Det var en himla mysig kväll måste jag säga. Tror det var den sista kvällen vi hade tillsammans vi brudar....... har jag rätt tro?? Saknar den tiden måste jag säga. Då vi umgicks och hade roligt och babblade massa........ Ni vet vilka ni är brudar, skanar er massor ska ni veta! Även fast vi ej har kontakt så ofta så finns ni i mina tankar titt som tätt!!!!

Nu idag sitter jag här på Irland, ett land som kanppt bryr sig om schlager, de dricker mest öl på puben och garvar åt dumma schlager och fattar inte vitsen med det längre. Dock så har jag fått reda på att irland vunnit 6-7 av dom så det är det land som vunnit flest faktiskt, tro det eller ej. Jag vart chockad i vilket fall.

Nu sjunger sverige och jag vet inte vad jag ska tro............. jösses säger jag bara! Inte alls min stil och jag vet inte om den är bra måstejag säga. Opera är dock inte min stil alls och gillar det verkligen inte. ok, visst finns det några gamla klassiker som ger en totala rysningar men denna låt vette fasiken.......... Jag tror inte sverige kommer långt alls!!! Irländska kommentatorn gav den stora berömmningar dock..... är den bra???

Ikväll är en kväll för mig själv,,,,,,, vet inte om jag riktigt gillar det, tankarna flyger omkring i skallen ikväll och det är aldrig bra måste jag säga...... ska nog försöka mig till en tidig kväll i säng och passa på att sova mycket. Har de närmsta 2 dagarna med dubbla shift så det blir inte mycket ledig tid kan jag säga...... så lika bra att passa på att sova...... Vi har 2 partyn inbokade i nattklubben, och båda kvällarna stänger vi baren 02,.00 så är nog inte ifrån stllet förrän vid 3 på natten och sen upp och jobba igen vid 9 på morgonen..... blir tufft kan jag meddela......... Men men, det är inte ofta som tur är och det är pengar som trillar in i kassan för mig också så det är dunder.

Hoppas ni alla mår bra, försök leva livet till max, man lever bara 1 gång har jag hört! x

Otroligt vad kroppen klarar av......

Publicerad 2009-05-12 21:17:05 i Allmänt,

Så skönt att lördagen är över kan jag säga. Är förvånad att jag klarade av att hålla igång så pass som jag gjorde. Var på jobbet från 11.30 på morgonen och kom därifrån vid 02.45 på natten...... Hade då haft 2 partyn i nattklubben, lagat mat till båda, ordnat så personalen gjort vad de skulle, fixat in ny "floorstaff" för killen som skulle göra det visste inte han jobbade så han var bortrest och sedan lyckades jag klämma in en rast för mig själv på kontoret mellan 18.15-19.10.......... Eller ok, jag läste tidningen, glodde på teven över kameran på nattklubben så alla skötte sig och drack 2 öl! Väldigt lyckad rast måste jag säga ha ha ha ha Men jag klarade det. Drack 2 red bull emellan också då jag kände tröttheten komma krypande...... den person som kom på den drycken är suverän, tackar för den drycken!

Idag blir det en lugn dag..... janet och de andra kom precis hem från bröllops firandet och de mår väl inte helt bra så att säga ha ha ha ha

Pyjamas kväll och film

Publicerad 2009-05-08 22:18:07 i Allmänt,

Jösses vad skönt att vara helt själv måste jag säga! Jag jobbade till 18.00 ikväll och hade 2 öl efter jobbet. Bjuden till Suzy för några drinkar med henne och James och några andra av hennes vänner. men jag har absolu tingen ork i huvud taget att göra det och absolut ingen lust alls. Så jag sa det till henne men såklart så ska hon ringa mig senare och se om jag ändrat mig och vill komma över i vilket fall. men som det är nu så är jag i pyjamas och kommer absolut inte röra mig ur fläcken, tänkte fråga om de ville komma över hit istället men eftersom hon har andra tjej kompisar som kommer över så ändrade jag mig ganska snabbt. Känner inte för en supar kväll utan mer slappna av och ta det lugnt.
Så ikväll är jag all alone, men jösses va skönt. Janet jobbar ikväll och är hemma runt halv 11 ungefär, bebben är hos sin mormor och Eoughan har jag ingen aning om vart han är. Ska jobba imorgon så gott som hela dagen och kvällen. Janet och pat ska iväg på bröllop och vi har 2 inbokade partyn i nattklubben....... Så jag ska öppna puben och allt mellan 12-14, sen kommer Kim in och tar över baren och jag ska hälsa och ta emot 1:a festen i nattklubben som är för ca 80 personer för en "communion", dvs en unge som tagit emot jesus kropp och blod "brödet+vinet" och man har mat och dricka och firar det (här tar de varje tillfälle de kan och dricka) ordna maten som de ska ha vid halv 4 ungefär och sedan avslutar de vid 7. Sedan är det snabb röj av stället och få i ordning dekorationer etc till nästa party som börjar 20.30, en 21:årsdag (här firas det 21 och inte 20) och det ska vara ca 120 personer på det och där ska jag hälsa och gratta och ordna maten för också som de ska ha vid ca 22.30. De avslutar sedan allt när baren stänger som är vid 24.30.......  Janet ska gå igenom alla detaljer med mig när hon kommer hem för hon har inte hunnit under dagen............. Men det känns som jag kommer vara på mitt jobb imorgon från 12.00-24.30 imorgon........... Inte så otroligt lockande kan jag meddela....... Men huvudsaken är att jag får betalt för det, inget extra dock men i vilket fall min timlön.
Jag vet pappa, jag borde be om extra för att göra detta, hade jag inte ställt upp på detta hade de inte kunnat gå på deras vänners bröllop..... Men jag kan samtidigt inte be om mera, jag vet hur de har det i böckerna med alltoch så vidare och jag vet att jag borde inte se de som mina vänner i arbetsläget utan som mina chefer. Men i dagsläget är jag glad över at jag har ett jobb....... Många som är arbetslösa dessa dagar och många som söker jobb.
Så jag ser det som en erfarenhet och lärdom och ha ha ha ha ha jag får gratis mat hela dagen :=) Samt så spenderar jag inte en krona alls under hela dagen då jag kommer vara där all tid jag är vaken :=)

Annars då, inte mycket. Har varit på ruttet humör idag, trött och hängig, tror det är pollen som påverkar det. Samt kanske att jag inte kom i säng förrän 2 i natt efter jobbet och vaknade vid 8 i morse..... men det blir bättre, det blir det alltid :=) Possitiva tankar ska man ha, eller hur?!?!?!

kram på er och ha en bra helg, kommer inte skiva imorgon så ta hand om er! Miss ya all at home!

Lite bilder från ditt och datt

Publicerad 2009-05-07 12:41:15 i Allmänt,

Jepp fullerull när Heidi var här ha ha ha

Janet and baby Callum som jag bor med

Solen sken och vinden var stark vid Heidis vistelse
Sista kvällen vid 03.00 på natten ha ha ha

Beautifull Strandhill in County Sligo

Karen and Collums Baby Emma Rachels Dop!

Vår känslor kanske?

Publicerad 2009-05-07 12:23:15 i Allmänt,

I morse när jag vaknade så sken solen och det var klarblå himmel...... äntligen tänkte jag så är det fint väder och sommaren är på väg..... men ack så fel jag hade ha ha ha börjar molna på nu och det blåser rejält. SÅ min promenad jag skulle ta runt sjön är nu inte längre på agendan...... Ska ner på stan snart och betala hyran, alltid lika roligt ha ha ha och sedan troligtvis äta lunch med Krystle. Jag jobbar kväll idag så jag börjar inte förrän 7 ikväll och det är skönt på sätt och vis men samtidigt så blir det tufft att ta sig upp imorgon bitti. Kommer inte vara hemma förrän runt 01.30 inatt efter att man stängt puben och städat och så ska man lyckas varva ner och ta sig i säng för att sedan ta sig upp 9 imorgon bitti och ta sig till jobbet. Gillar inte riktigt dessa kvällspass men men det är bara att bita i sura äpplet och vara tacksam att man har ett jobb.

Var på bio igår, såg nya Wolverin filmen. Väldigt bra måste jag säga, tycker många ska se den filmen om ni gillar action dvs. Mycket som hände hela tiden och det var inte en tråkig episod alls så den var klart sevärd. Helt otroligt med bion här måste jag säga. 10.40 euros för bion och om man vill ha 2 drocka med popcorn kostar det 11.95 euros..... helt sanslöst måste jag säga. Kändes lite dumt att han betalade för det men så är de lite "gammeldags" här och killen betalar för det mesta, speciellt när de har bjudit ut en. Så även fast jag ville betala för snasket så sa han absolut nej. Hi hi hi så jag var på dejt igår dvs ;) Trevligt, kul och vårkänslor såklart ha ha ha ha

Snart är sommaren vid dörren och det börjar bli dags att boka biljett hem till sverige, blir väldigt irriterad på Ryanair då man endast kan betala för det med visa kort, inget jag har i detta land då det kostar pengar och här får man några tusen euros med det kortet även om man inte vill ha det, så det är VÄLDIGT farligt. Så jag måste låna någons kort och boka biljetten med..... Mend et löser sig allt.

Ville boka så jag kan åka till göteborg och hälsa på familjen där först och sedan ta buss till Södertälje och hälsa på vänner och familj däromkring. Men nej då det funkar inte för Ryan air har bestämt sig för att ha sommar uppehåll på flyg från Dublin- Göteborg mellan juli och augusti,,,,,,,,,,, hur tänker de? Det är semester veckor och då kan man bara flyga till skavsta...... idiotiskt rätt ut sagt. Men förhoppningsvis kan min familj komma till söderätlje och säga hej över helgen eller så?? Kan bara hoppas och hålla tummarna att det funkar.


Saknar alla hemma och hoppas ni alla mår bra! Love ya´s!

Man slutar aldrig att bli förvånad!

Publicerad 2009-05-01 19:34:35 i Allmänt,

Ja jösses säger jag bara. Vet inte vad annat jag kan säga om det hela. Men otroligt förvånad över vissa människor hur man kan bete sig...... Trodde verkligen inte att man kan vara så otroligt oförskämd och måste faktiskt säga att det inte låter som den personen, men antar att med åren så förändras folk helt enkelt. Inte alltid till det bästa heller tyvärr. Men men, sånt är livet och inte mycket jag kan göra åt saken. Och jag måste säga att det sista jag behövde idag var att läsa sådana saker men men bara att vifta bort det och tacka min goda stjärna där ute att jag är där jag är idag istället!

Solen skiner idag, fåglarna kvittrar och självklart jobbar jag dubbla shift, 12-17+ 21-02.30.......... Så inte mycket jag kan vara ute och njuta av det underbara vädret tyvärr, men jag är ledig hela helgen och imorgon ska det vara hyfsat fint äder också så då ska jag passa på att vara ute hela dagen.
Det är Punchestown festival nu också, en stor racin festival som började i tisdags och sista dagen är imorgon. Många har till och med tagit semester fårn jobbet för att kunna kolla på alla race och dricka öl hela dagarna ha ha ha Pubarna får ha öppet extra länge utan tillstånd så det visar en hel del hur stort det är. Folk från england och amerika kommer hit med hästar och tävlar också. Jag var ute i onsdags med Janet och pat, vi fick fri biljetter dit så vi passade på. La in några små på några hästar, vann på 1 av racen men det var så lite så det täckte bara vad jag lagt ut under dagen så jag gick +-0 vilket är bättre än att gå minus ha ha ha ha

Nu är det dock slut lekt, hela maj är BUSSY BUSSY på jobbet, många fester som är bokade i nattklubben så jag komemr jobba så gott som varje helg i maj, nästa lördag så är jag schema lagd som ON istället för timmar...... vilket innebär att jag ska fladdra in och ut hela dagen och kvällen.... Detta dock pga janet och Pat ska iväg på bröllop så jag får vara lite "in charge/ögon" åt dom. Så nästa helg blir helt och hållet en jobbar helg. Så det kan bli intressant och se hur det går. Men chris är där i baren också så händer något katastrofalt så är han där att hjälpa mig i vilket fall.

Nåja, nu ska jag in i duschen och fräscha up mig inför nästa pass på jobbet och duscha av all ilska jag drog på mig för en stund sedan också.........

Tänk på att alla har en liten falsk groda inom sig, även fast man inte tror det....... jag hade en men har lärt mig att det inte löste något alls så den grodan har hoppat tillbaka till sin stinkande damm.....

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela