jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

lugn helg!

Publicerad 2013-02-22 19:50:24 i

japp denna helg blir lugn med sonen. han har varit hemma sen i tisdag sen lunch då det var kramper i magen och toa besök.... så liten dos av magis eller om det bara är upprörd mage vette katten. Men det går maginfluensa på dagis och både fröknar och barn hemma.
lite feber hade han i morse men inget mera ont i magen. på bra humör och full av bus.

blivit mycket nya ord nu och meningar.... "ingenting" är numera standard när han gjort ngt han inte får göra ;)
"varför tjatar du på mig" fick jag höra igår ;) Japp, underbara utveckling....

imorgon blir det nog bio med han och sedan lek med Jenny och Aron, länge sen vi var med dem och lekte.

hoppas ni alla får en bra helg, kära mor som ligger på sjukhuset efter en operation som inte blev så bra också :(
Men hon är nog snart på benen :)

vabruari var det....

Publicerad 2013-02-20 16:21:02 i

japp det stämmer bra i min värld, var hemma 10 dagar först pga influensa på grabben och nu var dos av maginfluensa. inte så svår och väldigt kort, höll i sig 1 dag och han äter Bea idag och på bra humör så det blir dagis på fredag.
imorgon jobbar jag halv dag då syster är snäll Christoffer passar honom på förmiddagen.
lönen blir ju väldigt mycket lidande av detta vabbande o h ha ett dop på långväga och sonens födelsedag nästa månad så blir det tufft..... men men, den kakan får vi pussla ihop nästa månad. Har dock en känsla av att denna kommande lön inte år så super heller, hade 1 vecka vab i januari också och sen var det röda dagar så hmmm ska bli intressant.

annars då, har flyttat IGEN och nu känns det kanon. stor 3:a med balkong i barnvänligt område med mycket lekplatser och område att leka på. Här lillebror med sambo i huset bredvid och gång promenad till stan och jobb. har liten tanke att byta dagis då det blir en omväg nu men vill inte rycka upp han från en säkerhet, jag kanske byter jobb en dag....

Har varit ute också, japp länge sen och välbehövligt!!! Var på bio en helg och förra helgen blev det direkt efter jobb och avläsning av sonen till syster så blev det bio, sen middag och sedan utekväll. otroligt roligt och väldigt uppskattat. Fick även sovmorgon dagen efter.... underbart!!!

denna helg blir lugn, funderar att ta oliver på sin första bio upplevelse på lördag dag :) Sen hoppas jag på besök av bror med familj, oliver tjatar efter dem eftersom han blev sjuk när de skulle passa honom.

hoppas ni alla har det bra och att vi slipper denna snö och kyla snart,
Kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela