jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

semestern snart slut för i år!

Publicerad 2013-07-31 09:20:01 i

Jajemen nu är det sista dagarna på detta års semester. och vad kan vi säga om den?
Den har verkligen varit bra, 10 dagar på irland, 7 dagar hos mor och gubbe i södertälje trakterna, sista veckan i hemtrakterna borås.
de utflykter vi gjort i sverige innebar Torekäll berget, Skansen, Lådbilslandet, Liseberg, Djurparken i Borås. och dessa dagar har oliver njutit till max. man kan verkligen se på honom att han njutit och haft kul. precis det jag velat få ut av semestern är att få se min son ha en bra semester och ha kul.

Resan till Irland innebar tripp till västra delen och besök hos gamla vännen Suzy med karl. Vidare till Janets morfars hus med hennes mor och hon och sonen hennes. under resa med massa sol och bad, god mat och god öl :) Sedan tillbaka till mina trakter Naas och där blev det massa mat, alkoholhaltiga drycker (i städade lugna former) och umgås i vänners goda lag. hann träffa Ciara som var på besök på irland från canada också. saknar henne enormt och inte setts på 2 år. så det var väldigt uppskattat.
firade James födelsedag med bbq och sedan umgicks med dom och sov där en natt, träffat Krystles med familj och sov hos dom i en natt. underbara bäbisen oscar fick oliver gosa massa med :) han älskar verkligen bäbisar :) shopping av förnödenheter såsom irländsk choklad och chips :)
Tack alla vänner för en härlig resa och vistelse!!

Sista dagarna nu blir det lugna dagar för att komma in i rutinerna igen. Lekparks häng och god mat ligger på schemat.

sen laddar vi batterierna för att ta i med hårdhandskarna på måndag och jobb!!
















Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela