jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

sol och mera sol :)

Publicerad 2011-06-28 13:41:30 i Allmänt,

Underbara härliga solen skiner, tyvärr är man dock inomhus då det är tvätt dag :( Oliver har nu sovit i drygt 2 timmar också, syster är här fortfarande, mysigt!!
Ringde till jobb-killen idag och vi ska ses imorgon bitti lockan 9 för en "lägesrapport" som han sade.... vad han nu menar med det vet jag inte men men, jag får ju veta imorgon. vette katten vad jag ska tro, om jag fått jobbet kanske eller inte. Tänker att han hade väl sagt per telefon om jag inte fått det, eller??? så jag får allt hålla ut tills imorgon helt enkelt och då få veta.....

Eventuellt ska jag till pappa idag, beror på om han är på humör eller inte, som han själv sade igår. så vi får se.... men ska kanske in till stan en snabbis också med syster, får se helt enkelt. Skulle vilja ligga på en strand och njuta och bada med oliver..... undrar vart närmaste bra badstrand ligger??? Får väl fråga bror och se vad han säger.

Kram på er!

umgås med syster!

Publicerad 2011-06-27 13:21:56 i Allmänt,

Igår kväll kom syster hit och ska vara kvar tills imorgon så det är himla trevligt. Idag ska vi ner på nelly-rean och kika lite, tror inte jag hittar något i min pris klass men man kan ju alltid kika och fresta sig själv ;) De har en outlet nära ica maxi som är öppen nu så vem vet, kanske finns något fynd......

Letar regnställ och regnstövlar till oliver nu, kom på att han behöver ju det när han ska börja på dagis, eventuelt har en vän till mig ett ställ jag kan köpa av henne, så får se om jag tar mig till telge så man kan kolla på det.

Ringde "chefen" idag men han var lite upptagen så vi ska höras imorgon mitt på dagen och ha eventuellt ett möte, så hoppas hoppas det blir bra detta nu! Jag sa i telefon idag att oliver fått dagis från 1 augusti och undrade hur han då ser på det hela och tycker, men han ville prata imorgon och ha ett möte, HÅLL TUMMARNA!!!!

oliver sover de sista dagarna ca 2.5 timme på dagarna, han verkar behöva det dock. Han har en jobbig hosta igen och i morse så hosta han så mycket att han kräktes och det var massa slem som kom upp, stackaren. Men han har inge feber i vilket fall. han har 2 tänder på överkäken på g, ena har precis börjat tränga igenom och man kan se den andra liggandes under skinnet fortfarande sen känner jag 2 bulor på nederkäken så de är säkert 2 kommande där strax. Så jag antar det är därför han har så mycket slem och hosta.

Vädret ska bli fint också så det känns ju underbart, äntligen får vi lite sommar igen :)

Kram på er!

Midsommar idag!

Publicerad 2011-06-24 12:34:41 i Allmänt,

Glad midsommar alla därute!

Här blir det inte många knop dock, syster är här men hon ska hem senare för hon ska jobba imorgon bitti tidigt. Oliver sover just nu men grannen slår i dörrarna som vanligt så han vaknar nog snart :/ Nåja, de flyttar om ca 1 vecka. Usch vad trist det ska bli, ingen att prata med då här...... Skönt på ett sätt att de flyttar då de för sådant jädra liv men samtidigt så är de ju kul att prata med och umgås med. Sedan kan man ju få en jäkel till granne efter dom om jag har otur.....

Oliver fick som sagt dagis plats, pratade med kvinnan där ig¨år och det var ingen fara med att vänta med att skicka in papperen då hon gick på semester och inte skulle vara tillbaka förrän 1 augusti, skönt. Så nu är det att vänta till måndag för att få reda på jobbet.... nervöst som attan!!!! Tänk om jag nu inte får det för jag inte har dagis förrän augusti???? Kom att tänka på också att om det är sena kvällar med arenan, hur ska jag göra med oliver då? Får prata med jocke och martina och se om de i så fall kan ta oliver de gångerna.... och susanne och Helen så klart.

hmmm dejt på söndag igen kanske, samma kille som förra gången :) Jag måste tydligen gett bra intryck då han vill ses igen hi hi hi

Kram på er!

Underbar resa!

Publicerad 2011-06-21 20:44:30 i Allmänt,

då var man hemma i sverige och jag är trött :)
Hade en absolut underbar tid på Irland, det kunde inte ha blivit bättre faktiskt, hmmm en sak men inget att nämna direkt! Vi var ner till galway för att hälsa på janets morfar och var där i 3 dagara, tog en tur förbi Suzy´s pappa också, en lite surprise liksom, hade jäte tur med vädret och solen sken, underbart att vara på kusten då vid havet. Var en natt hos james och james och åt middag och tog några öl, sov kvar den natten, sen spenderade vi en natt hos Krystle och marchin, hon hade födelsedagsfest också så det vart ju lite alkohol så och Oliver sov så det var skönt, en natt var vi hos Karen och åt middag och drack vin, en kväll var det hos jenny O´driscoll och så kom suzy och Jill dit också, Suzy lagade en fantastisk 3-rätters som vanligt och vi babblade väl på fram till drygt 1 då jag var sänkt och lade mig och de andra stannade uppe, sen var det en natt med Ciara och familj efter en dag med kalas för sonen och svärdottern, kan meddela att man är trött efter kalas för 2 åring och 8 åring med 15 barn ;) Så det blev indiskt hämtmat och 2 glas vin sen sova.

Sprang in på "mr.daddy" ´s jobb, han är en total s''t!!! han tittade på mig och hälsade lite lätt, typ jag är som vilken människa som helst och Oliver var med mig........ Men nu vet jag helt klart vart han står och nu kan jag lägga det helt åt sidan!! Jösses, trodde inte det fanns så hjärtlösa människor i världen!!!! Fy farao säger jag bara, jag är mål lös över hans beteende... jag vet jag vet, jag vill inte ha han i mitt eller olivers liv, men trodde ändå att han skulle visa lite känslor getemot oliver och fråga något..... men icke! Så det blir i vilket fall familjerätten som får lösa detta, jag klarar inte ens av att prata med han numera....

Så för att knyta ihop allt, jag spenderade 6 nätter i janets hus och resterande 7 i anda vänners hus :) Hade en underbar tid och visst jag flyttar GÄRNA tillbaka. Jag vet, det är inte alls kul där, jag tänkte å det när jag var där att jag måste tänka pp hur det var när jag bodde där, men jag saknar alla vänner där enormt och för att inte glömma alla barn dr som jag saknar, Zak, ethan, Callum som jag vanligtvis träffade varje dag drygt och nu så har man inte sett dom på 6 månader, men jag var över lycklig att de inte hade glömt bort mig och oliver. Jag blev tårögd över Callum, han var helt mållös och slutade inte krama mig när jag hämta han från skolan dagen då jag kom, när vi sen kom ut till bilen så var oliver helt lyrisk när callum kom närmare bilen och Callum var sååååå söt mot honom! usch nu blir jag tårögd..... Nåja, man vet aldrig vart vinen tar oss med tiden :)

janet hade planerat så mycket med ciara också för min tid där, deet var så himla kul! kan inte fatta att jag åkte därifrån, åkte ifrån alla fina vänner där..... men men, vänner finns kvar...... saknaden är enorm!!!

Kram på er!!!!

Underbara helg!

Publicerad 2011-06-05 20:20:39 i Allmänt,

denna helgen har varit helt underbar. Torsdagen var jag iväg på dejt faktiskt, himla trevligt. Kan bli intressant att se vad som händer där. Lite synd man ska iväg nu i 2 veckor men förhoppningsvis ses vi igen när jag kommer tillbaka, verkar lovande i vilket fall.... :) sedan kom syster hit på kvällen och vi käkade och babblade lite sedan vart det skapligt i säng. Fredagen åkte vi in till stan och strosade runt, fick sedan samtal om arbets intervju!!! Så jag vart chockad för jag trodde först det var en försäljare i början och så ville han ses ha ha ha Har ju sökt på så många jobb så visste inte vilket det var då han hade kontor på badhuset i stan, tänkte att där har jag väl inte sökt jobb..... men så var det på cafét där, Danske konungens bageri. Så det är cafét på badhuset, café nere i knalleland och så när det är på arenan så har de där också. Så han söker en som ska vara "ledare" på arenan samt göra på de andra caféerna också. när intervjun var slut så sa han bollen ligger hos mig med tanke på oliver, så gäller få dagis till han, i juli hade han några strötider men annars var schemat satt, sedan var det från augusti. Och förhoppningsvis har jag dagis från 1 augusti, ska få samtal om det innan hon som är hanläggare för det går på semester, men harpratat med jenny om hon kan ta oliver så betalar jag henne en slant och det var ok så länge som det inte var för ofta. sedan så sa syster och Helen att de kan ta honom om de inte jobar. Så håller tummarna det funkar, vore ju rätt ut sagt för j**ligt om jag måste tacka nej till ännu ett jobb...... Ska i vilket fall ringa honom när jag är tillbaka från irland så ska vi ta det från där.
På lördagen åkte jag in med betygen och omdömena till honom för jobbet då han bett om det, sedan strosa jag och syster på stan igen och så mötte vi upp Jenny och hennes son aron och satte oss i parken och hade picnic och sola, syster sprang mest runt efter oliver ha ha ha såg lite kul ut emellanåt ;) Vi avslutade dagen med en underbar grillning av spett med taco kryddat köttfärs och grönsaker, urgott!!!! Idag har det varit tvättning heeeela dagen och packat inför irland. Kännr huden är lite tajt och öm så var nog bra att inte sitta i solen idag.

oj detta vart långt, men jag har haft en dunderhelg och är så laddad inför resan till irlandlängtar ihjäl mig efter alla där!!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela