jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Ja inte fasiken är det kul!

Publicerad 2009-10-30 21:57:02 i Allmänt,

Har nu gjort en vecka på nya jobbet...... vart lite mer än väntat då kvinnan som gör matsalen nu är borta för hennes far har gått bort igår kväll..... så nu jobbar jag i matsalen 10-3 samt städar 5-7....... fasiken inget roligt jobb kan jag meddela!!!!!! man känner sig så otroligt liten och folk tittat på en som man är värd skit rätt ut sagt! Visst 2-3 stycken har väl sagt hej och svarat på tilltal, Så det suger rätt ut sagt. Sen att sitta och vänta i 2 timmar emellan matsalen och tills man kan städa, idag höll jag på att somna bak i köket :( Men eftersom jag inte har en bil och det är i byn bredvid så är det liksom ingen idé att åka hem emellan!

Skulle ha jobbat ikväll på puben, det är ett stort födelsedagsparty i nattklubben för en beknats dotter till Janet, men efter att ha jobbat 2 dagar 10-7 och då sprungit konstant (förutom idag) så kände Janet att jag inte ska ta ut mig så mycket, kan kanske bero på att hon tyckte det lät som jag var på väg att börja gråta igår när hon ringde mig på jobbet :/ Så ledig ikväll och sitter och glor på teve, har precis gjort spaghettt som jag ska äta och vitlöksbröd....

Imorgon ska jag ta en fika med Karen och eventuellt jobbar jag imorgon kväll mellan 20-23, ett ungdomsdisco/haloween party för ungdomar under 18, så ingen alkohol dvs...... men Beroende på om det är många biljetter sålda vilket vi får veta imorgon eftermiddag så kanske blir jag ledig då också..... nåja, jag hankar mig fram, har det andra "roliga" jobbet att göra nu..... 1 vecka till med matsalen sen är det bara städjobbet på kvällarna, så ionte så tufft och de flesta har då gått hem vid det laget.... 

Tänker på min familj i sverige, jocke med sin familj som har sin lilla underbara dotter Elin och Nellie... mamma i södertälje, min far i ulricehamn som jag inte hört något från sen i somras, undrar om han mår bra...... Mina syskon i ulricehman/borås.... saknar dom enormt allihopa!!!!!!

Så var det roliga över!

Publicerad 2009-10-28 15:43:41 i Allmänt,

Jajemen, det var en händelserik helg med mycket skratt när min födelsedag var!
De som kom över var Mamma, Per, Jimmi, Malin, Adam, Heidi, Rydan, Lena, Bengt, Monika och Kent. Så det var otroligt kul måste jag säga! Fick en massa fina presenter, tack så himla mycket min kära familj, familj i borås och mina kära släktingar i värmland!!!!!! Upskattar det otroligt mycket! Himla fint!

Det var mycket springandes runt, hämtade Malin och Adam vid flyget på torsdagen vid 12 på dagen, så åkte vi till Naas där jag bor, gick till Kavanaghs och åt lunch, jag sprang till läkaren för koll emellan, strosa runt lite med dom på stan och sen hem och slappa i soffan. Vid 11.15 på natten åkte jag till flyget igen och hämtade nästa gäng......... Kan nu den bilturen helt och hållet ;)
Fredagen var det upp till Dublin och gick på Guiness factory, himla kul och intressant! Åkte därifrån vid 18.00 alla var rätt slut då ;) Käkade middag på Lawlors hotell, min mat var väl inte direkt smakfull men de andra verkade nöjda i vilket all. Vart en tidig kväll hem, vid 22 ungefär, alla var helt slut från dagens promenad i flera timmar. Lärdagen sen när det var galej, var det fläng och fläng........ köra folk hit och dit, laga mat, ner på stan och hitta ny klänning då jag inte riktigt kunde andas i den jag köpt 1 vecka innan :/ !!!! Och sen hem för att föda gänget och köra sen killarna till Irländsk fotboll. Damerna åkte till b&b för att piffa upp sig! Och sen på kvällen var det galej på min pub Swan Dowlings.
Söndagen var alla rätt sänkta så det var slappande i soffan/släng för de flesta, mamma och gänget från b&b gick på en pub på stan för att kolla match Man U- Liverpool. Sen på kvällen gick vi på restaurang och åt, janet och Gavan kom då också. Var en mysig restaurang med god mat som heter Tenors. Väldigt bra priser, alla förrätter kostar 5 euro, alla huvudrätter 10 euro, alla desserter 5 euro så det var otroligt prisvärt!!! Såklart så var vi ju sänkta efter det så det var hem vid 23 tiden, skulle ju upp tidigt också på måndagen för att flyga hem. Så måndag morgon åkte de alla hem! Var otroligt tomt och tyst i huset när de åkt ;)

SÅ tack allihopa för att ni kom, otroligt uppskattat och ni är välkomna igen när ni vill!!!!

har nu även hittat ett till jobb, började igår och städa kontor...... INTE det roligaste jobbet direkt, man känner sig som en mindre värd person, de som jobbar där kollar på en som man är värd inget alls!!!!!! men men, jag kör på och ser hur det går, det är pengar som jag behöver då puben nu inte har ett kök och lunch servering.... så jag får endast 10-15 timmar på puben nu. Så jobbar med städningen måndag- fredag mellan 17-19. Så det är ju ok, går fort de 2 timmarna! Och så får jag tänka på att det är bara ca 4 månader till jag kan göra det jobbet innan magen är som en ballong :)
Passar även Callum, janets son, vissa dagar. Istället för att skicka han till dagmamma och betala henne så är det bättre att ha han hemma så betalar Janet mig istället för det. Så man kan väl säga att jag har 3 jobb nu..... vad gör man inte för att överleva ;)

Nu ska jag snart göra mig i ordning lite, sitter fortfarande i pyjamas......... Tagit på krafterna den gångna helgen ha ha haha

Just, STOR nyhet!!!! Min bror Joakim och hans fru Martina fick en liten dotter ELIN i söndags morse klockan 04.02!!!!! Så det vart på min födelsedag :) Det är en välmående liten flicka och allt hade gått väldigt fort :) Så Stooooooort grattis till familjen Sundén!!!! Kram på er i massor!!!! Nu har ni 2 flickor att rå om :)

Kram på er alla!

Imorgon smäller det :)

Publicerad 2009-10-22 00:42:51 i Allmänt,

imorgon kommer familj och vänner hit till Irland, ÄNTLIGEN!!!
Har kännts som det är evigheter tills de kommer men nu äntligen så är det dags. Hämtar Malin och Adam vid flyget runt 12 på dagen och de andra stora gänget kommer vid 12 på natten. Så 2 underbara resor till flyg platsen på en dag, efter detta borde jag väl hitta dit lätt??!! ;)

har dagarna planerade rätt ok, förhoppningsvi håller vädret upp men enligt metrologen ser det inte lovande ut. Klart svenskarna måste se riktigt irländskt väder när de är här ha ha ha

Var och handlade mat till festen och mat till huset för dagarna de är här. Jösss det är dyrt att fylla stort måste jag säga..... nästa gång blir det allt att dra iväg någonstans helt klart ;) Men men, det är samtidigt värt att spendera pengar på att få hit mina nära och kära så jag klagar inte allt för mycket.

Har varit full rulle hela dagen idag, först handlat på 3 olika ställen i 2 timmar,jobbade på puben (tjoho äntligen) i några timmar och då var det rätt lugnt på kunder men jag får ju städnoja när jag ser att saker inte är där de ska vara(ovanligt efter en brand och städfirma varit inne), sen var det hem och doola i huset så det ser hyfsat ok ut inför besök, bädda rent i säng, tog mig ett lååångt bad och så avsluta med att hinna uppdatera mig på datorn ;)

BLir nog inte här förrän de har åkt hem efter helgen. Så ta hand om er alla därute och förhoppningsvis får jag en liten brorsdotter/brorsson under helgens gång också :) You go Martina!!!

kram på er alla!

Måndag och blåsigt!

Publicerad 2009-10-19 23:31:56 i Allmänt,

Så idag har det inte varit några nyheter direkt i min värld gällande händelser..... vaknade vid 10 ungefär, hade frukost, duschade, satt vid datorn. Sen började jag städa lite inför ankomst av vänner och familj på torsdag så det inte ligger saker precis överallt. Tänkte att dammsugning får allt vänta till onsdag annars ser det likadant ut igen på torsdag efter vilden Callum :) Så tar det coolers med det. Funderar på om jag ska börja städa Janets rum också ;) Är ju trots allt väldigt rastlös ;)
Pratade med mamma idag på facebook och hon varväl lite nojjig också över att allt inte var klart med b&b, vilket jag har varit orolig över hela tiden. Jag är ju sådan att har jag inte ordnat saker och så blir jag otroligt nojjig över saker inte ska vara gjort ordentligt. Vill att deras vistelse ska vara underbar!!!! Inget ska gå fel! Visst sen kan saker och ting ske men eftersom jag nu varit så "beroende" av att andra ska göra saker och saker och ting inte blir gjort så blir jag väldigt nipprig!!! men nu verkar det vara löst. Enda bekymret nu är försäkringen till bilen så jag kan köra den..... jag ber till han där uppe att det blir ordnat nu som det är sagt så jag kan släppa det också. Orkar inte hålla på att vänta och vänta och höra det om och om igen att nu blir det gjort. Enkla saken att göra är att efter min födelsedag om det inte är gjort som lovat så åker jag fasiken och köper en egen bil, en skruttig liten sak som tar mig från a-b. har nu hört så länge att saker ska bli gjort och så blir det inte det, då tröttnar jag lite och vågar inte riktigt hoppas på att det blir gjort. Vill bara höra, nu är det gjort och jag behöver si och så mycket pengar av dig för att täcka det jag la ut för försäkringen på bilen------ HOPPAS!!!!!! Så håll tummarna där hemma i sverige att det nu blir gjort!!!

Bebben har stökat runt endel idag, idag såg jag till och med lite rörelse utifrån. Det var ordentliga rörelser, typ sparkar ha ha ha ha så himla skumt och jag mådde faktiskt lite illa :) men det tillhör väl ha ha ha ha Vecka 19 nu så snaaaaaart är jag halv vägs där :) Idag var första dagen jag hade tajt tröja över magen..... har ju liiiite problem att inse att jag inte är bara tjock utan faktiskt gravid ha ha ha ha ha ha

2 dagar kvar :)
kram på er!!!

Sunday and 1st birthday party to go to....

Publicerad 2009-10-18 12:55:52 i Allmänt,

Idag ska jag fira lilla Emma som fyllde 1 år i onsdags så det blir kakor och snask:) Passar just nu Callum som är Janets son. Hon var iväg igår kväll och pappan var tvungen att lämna tillbaka honom tidigare så jag passar han nu. Vilket är lätt som en plätt för han är som en liten ängel just nu :) Tur som attan att denna 2-års trots inte är 24 timmar om dygnet för då hade jag nog hängt mig ha ha ha ha

Var lite orolig igår för jag hade inte kännt bebben röra sig på några dagar men så igår kväll efter middagen så börja den liva runt lite :) Och idag nu så känner jag av han/henne :) Karne säger att inte oroa sig. för det första är det väldigt ovanligt att jag känner av den så mycket redan nu när jag bara är 18 veckor gången och för det andra så kan det gå några dagar emellan också. Det är först i sista veckorna man ska oroa sig om man inte känner av den på några timmar...... Så får väl försöka slappna av lite <;)

Ikväll blir det slappa i soffan framför x-faktor. Samma som idol i sverige. De visar uppträdanden igår kväll och idag visas röstnings svaret och sen uppträdanden från kändisar. Så ikväll är det Whitney Houston som ska uppträda!!!! Just ja, såg igår annons om att whitney ska spela i dublin i slutet på april!!!!! MÅSTE köpa biljetter till det helt klart!!!!

Om 5 dagar kommer familj och vänner från sverige hit!!!! JAG LÄNGTAR!!!!!!!!

Och så är det torsdags kväll...

Publicerad 2009-10-15 18:28:58 i Allmänt,

Denna vecka har faktiskt gått hyfsat fort. Har försökt hålla mig sysselsatt efter en trist och hemma sittande helg...... Fikat med krystle 2 dagar och shoppat klänning till festen med Karen. Så det var trevligt. Sved ordentligt måste jag säga att betala för klänningen men med tanke på att det var en otroligt klänning till ett otroligt nedsatt pris 70% billigare, så kunde jag liksom inte köpa den. Så det var min present till mig själv :) Kommer dock endast kunna använda den i kanske 1 månad till tills den är för liten hi hi hi hi men så har jag ju den efter att bebben kommit ut igen. Och då när de kilona är bortmotionerade så har jag en underbar klänning att använda igen :)

Igår var jag på Pink konsert...... Fick ju det av Janet i julklapp förra året så äntligen var det dags igår kväll i DUblin. Helt suverän show måste jag säga, hon är absolut fantastisk på att uppträda och underhålla sin publik. Fantastik uppsättning med inslag av otroliga akrobatiska slag...... Så helt klart dundernöjd med kvällen, thanks a mill Janet for the great night at the pink concert, was brilliant!!!!

Idag har jag varit mestadels i sängen, 3 dagar av full rulle har tagit på krafterna och speciellt igår när jag gick upp vid 7 på morgonen och inte var i säng förrän 2 på natten. Och all det promenerandes i Dublin igår........ pust pust. Så väldigt sliten idag med lite förkylning krypandes...... så slappa har varit min stora syssla idag..... ska nog ta ett bad lite senare:)

Nu är det "bara" 8 dagar kvar till förhoppningsvis vi får en till familje medlem i familjen. Min bror Jocke och hans fru Martinas efterlängtade bebis..... hoppas den kommer i tid :) TÄnker på er varje dag ska ni veta och jag ser fram emot samtalet med nyheten!!!! Skickar en styrkekram till dig redan nu Martina :)

Kram på er!

panic is about to start......

Publicerad 2009-10-11 20:55:05 i Allmänt,

just hit me today that I might not get any wages for a while....... I know my boss said that she´ll try sort something out but hmmmmm you never know!!!
How the f**k am i gonna do all this I had planned, my birthday party, my family is coming over and then a week later, the rent to be paid....... panic is starting to crawl in my skin!!!!!
And oh my god´, if i´m off the whole coming week, I probably end up tearing off my hair!!!!! Sooooooo bored!!!!!

Så, vad ska jag göra???? När kommer jag få nästa lön??? hur mycket kommer den vara på????? hur kommer nu min födelsedag vara och min familjs besök bli????? Panik, panik och mera panik kommer nu! Och mera deppig blir jag!
Fick en liten slant i fredags i lön för veckan innans jobb, men jag kan ju inte spendera det alls, måst eju hålla på det tills födelsedagen...... det ser just nu mörkt ut måst ejag säga och jag vette fasiken hur jag ska lägga fram det till min chef med lönen. Hon sa hon skulle kompensera mig men man vet aldrig hur mycket, när, och om........ Så mina tankar far runt nu och jag vette katten hur jag ska göra! Förhoppningsvis säger hon något imorgon när hon haft försäkringsgubbarna där och kollat på stället hur det ser ut.... Jag missa ju nu fredagens timmar, löradgen och söndagens timmar så kan hända att på fredag får jag endast betalt för 2 timmars jobb...... och om puben är stängd hela denna vecka så kommer jag inte få någon lön nästa vecka alls...... F*N!!!!!!! PANIK!!!!!

Brukar inte be till han där uppe ofta men NU BER JAG!!!!!

depp depp och mera depp :(

Publicerad 2009-10-10 18:37:34 i Allmänt,

Jaha, så hade ju det mesta ordnat upp sig och jag började verkligen bli på bättre bana med allt. Skulle börja jobba lucnherna i köket på puben måndag till fredag samt göra 1-2 shift till på kvällarna/helgerna. hade äntligen ordnat upp allt med Paul, han insåg att han varit en egocentrisk gris och bad om ursäkt och mera inblandat och bry sig etc..... DET var på tiden! Och så händer det........ går upp mot köket på puben och vad ser jag...... hmmm konstigt, lamporna är av, de var på förut..... vad är det och tar några steg till i trapporna och ser, SVART RÖK I MASSOR KOMMER UT OCH ELDFLAMMOR!!!!!!! I samma veva kommer Pat och skriker, det brinner nedanför mig och jag kutar ner de få trappsteg jag hunnit upp för och skirker efter Beau (som jobbar även inom brandkåren) fire fire! Han kutar upp samtidigt som jag tänker, kan han nå brandsläckaren?, men han kutar ner efter 10 sekunder och skriker ring brandkåren och han kutar iväg mot stationen.....
Janet, jag och Pat tar alla pengar och nödvändigheter ut från puben, öppnar upp alla nödutgångar ( lyckligtvis hade vi inte öppnat ännu så inga gäster var inne) och tar oss utanför puben. Precis då kommer brandkåren(3 minuter) och sätter igån. Tårarna sprutar ner för Janets ansikte..... Pat försöker prata med brandkåren, jag fattar ingenting och bara skakar........ SEN kom tårarna när Janet eller Pat tar pengarna till bilen och jag blir ensam. Stackars brandman som klappa mig lite fint på axeln........
2 timmar 1 1/2 timme senare, 4 brandbilar, 3 polisbilar senare får vi gå in igen, HEEEELA köket är totalt borta, taket har stora hål, vatten överallt och lukten..... usch!!!! Lyckligtvis klarade sig nederdelen av puben sig där gästerna sitter så det ser orört ut förutom mattan som måste få sig en ordentlig tvätt, och väggarna lär ju behöves en målning från soten..... men annars ok. kontor och bakdel för personal är vatten överallt då det är under köket......
Så, puben är nu stängd för i vilket fall 1 vecka. Vi måste få in en rörmockare, elektriker och takläggare innan vi får öppna igen. hmmmmmm! Branden började såklart i köket, vet inte av vad men vi tror det var fritösen......... Får se vad försäkringsmannen och utredaren säger på måndag.

Dumma dumma brandlarm gick inte ens igång...... det gick igång när röken nådde nedervåningen..... larmet hade inte ens registrerats i datorn...... och ändå, för ca 4 veckor sedan gick larmet när vi brände hamburgare i köket...... VARFÖR gick det inte nu????? Kan hända att larm bolaget har en hel del att stå för..... De godkände och kollade nämligen igenom allt i augusti för att vi skulle få igenom nya kontraktet för alkoholförsäljning och uppehållandet av puben......... Det var ok enligt dom då!!!!
Så nu är det bara att vänta och se vad som händer med allt gällande puben.

Jag har inget jobb att gå till nu i vilket fall, vilket såklart sätter mig i ekonomisk knipa IGEN!!! Så kan bli intressant...... IGEN!!!!

Suck, äntligen när allting hade ordnat upp sig, allt såg ut att vara på rätt bana igen så blir det pannkaka av allt igen!!!! Jösses vad jag behöver min familj och vänner nu!!! 12 dagar till..... 12 dagar!!!!!!

Det börjar hända saker :)

Publicerad 2009-10-06 22:16:12 i Allmänt,

I söndags kände jag första tinglet :) Låg i soffan på morgonen efter en lång kväll med Suzy och Susanne och James i huset efter graces. Så känner jag hur det pirrar, liksom kittlar under huden/skinnet i/på magen hi hi hi och samma känsla i måndags kväll när jag kåg i soffan och likadant idag hi hi hi hi det liksom kittlar och pirrar hi hi hi hi Så tydligen lever den runt där inne! Kändes kul som sjutton och jag kan inte sluta le när jag nu skriver detta :) Så himla kul att känna och insåg idag att jag är ju faktiskt 4 månader gravid nu :) Underbar och mysig känsla!!!!

Om 18 dagar är min familj och nära vän här, ska bli helt underbart, längtar enormt efter dom. är så otroligt känslomässig nu och känner mig så ensam, behöver min familj och allra bästa vän!!!! Så jag räkanr dagarna nu helt klart som ni märker!!!

Paul beter sig ännu mer som en idiot....... får se vad som händer i veckan eller senast till helgen.... efter det så är det ett beslut jag tar och som jag kommer meddela honom också!!! Det är tufft, ledsamt och upprörande men det är något jag måste göra, för mig själv och mitt barn...... För att få ett slut på det hela och gå vidare..... kunna planera, kunna känna total glädje... han har nu fått valet 2 ggr och det är inte mycket mera jag kan göra. Det är bara så mycket jag kan ta och så mycket jag kan göra. Han har nu sitt val att göra och ta tag i sig själv och meddela mig det sedan. Vill ju så gärna att han pratar och säger vad han vill, men han verkar inte vilja det och han verkar inte ha "manligheten" att stå för sina handlingar..... Så..... senast till helgen sedan är det ett samtal jag gör som jag inte velat göra som kommer att göras för mitt barns skull!! Trist men sant!
Åh min familj, jag behöver er så mycket!!! Snart, väldigt snart är ni här, tacka gud för det!

Ledig nu i 2 dagar.... ska skrivas i bebbe boken helt klart..... Något att göra då i vilket fall. Förhoppningsvis får man respons från Paul under dom dagarna. Får se vad som händer. Nu ska det slänga mig i soffan och vräka i mig chips tror jag :)

Kram på er!

månadg idag då.

Publicerad 2009-10-05 15:47:02 i Allmänt,

Jaha så var det måndag och jag är ledig. Solen skiner och det är klarblå himmel ute så ska ta mig en promenad strax.... Ska ner till affären också och äntligen inhandla produkter för min efterlängtade kladdkaka :)

Helgen var det full rulle, jobbade som sagt i fredags till 5 och lugn kväll hemma sen, sen på lördagen var det jobba dubbla shift för att sen ut och träffa suzy och company som var nere på graaces, det ar suz 26:e födelsedag och Karen och gänget var ute och partajde. Kan säga att gå ut på graces där 85% är under 20 år och alla var kanonfulla när jag kom dit med Janet då vi hade jobbat och klockan var 01.30 på natten. Inte en hit helt enkelt...... men var kul att träffa alla då det var ett bra tag sedan jag sett dom och det var gratulationer hit och dit och massa kramandes ha ha ha ha
Så det slutade med att när stället stängde 02.30 drog vi hem till mig och drack lite, elelr som sagt de drack och jag var nykter och glodde på dom...... gick och lade oss 04.45 på morgonen...... måste säga bra kämpat av mig som är gravid och nykter ha ha ha ha
Sov sen till 12 dagen efter och Jilloch hennes 2 barn kom på besök, sedna åkte vi till Osprey hotell och åt frukost/lunch/middag. janet och Callum kom dit efter ett tag också.
Suzy åkte med tåget halv 8 på kvällen sedna och jag åkte hem, tände brasan och åt popcorn :) Min hobby ha ha ha ha så känns skönt att idag vara ledig och samla krafterna från helgen.....

Så idag blir det baka kaka, ta en promenad och så har jag klippt av mig naglarna :( Känns otroligt konstigt måste jag säga, kan inte riktigt använda fingrarna på tangentbordet ha ha ha van vid att slå med naglarna ha ha ha . Så säkerligen kommer jag ha ont i fongertopparna i morgon bitt då det inte fått någon kontakt med yta på ett par månader ha ha ha ha

Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag får sverige besök!!!!!! Kan knappt vänta, tjoho!!!!!

fredag kväll

Publicerad 2009-10-02 22:08:28 i Allmänt,

Så var det fredag kväll och jag funderar på vart denna vecka har tagit vägen, först gick den såååå långsamt men så helt plötsligt är det fredags kväll och denna vecka är snart över.
Imorgon kommer suzy hit och det ska bli mysigt. Jag jobbar i och för sig dubbla pass och hon kommer ju inte förrän drygt vid 9-10 tiden på kvällen. Så förhoppningsvis på sätt och vis hoppas jag att det är rätt lugnt på jobbet så jag kan sluta tidigare och umgås med henne. Hon kommer partaja lite då det är hennes födelsedag så för mig blir det en nykter kväll. Men hon ska sova hos mig så vi har hela söndagen sedan tillsammans.
På sätt och vis är det rätt sammanträffande. Min syster heter Susanne och hennes födelsedag är imorgon också..... hon blir hela 18 år!!! Jösses vad snabbt tiden går fort. Kommer fortfarande ihåg när hon var en liten nyfödd och jag var där och passande henne och matade henne med flaska. Hur jag gick runt med henne och sjöng för henne och vagga henne i mina armar tills hon somnade... jag var bara 12 år gammal :) Goda fina minnen kan jag meddela. Så att det är min bästa "irländska syster" som fyller år imorgon också och hon heter i fullt namn Susanne också gör det ju väldigt roligt!! Jag firar här på irland för min irländska syster men kommer samtidigt fira min svenska syster i mina tankar :)

Så stoooooort grattis mina syster på din 18 års dag!! Hoppas du får en underbar dag med massa roliga minnen och händelser. Tänker på dig massor!!! Love you!

Idag fick jag samtal från min vän Sara i sverige, ringde och väckte mig glatt vid 9 på morgonen :) Men jösses vad underbart det var att få prata med henne, vi babblade i över 1 timme, sorry om det vart dyrt bruttan, och det känns så underbart att få prata med henne, det värmde oerhört och få massa goda råd från henne. Kändes så skönt, farligt skönt kan man kanske säga. Eftersom jag saknar sverige och alla därhemma då ännu mera...... men det går nog över..... Tack snälla sara för samtalet!

Nu är det America got talent på teve, brasan är tänd och värmer i huset, jag är "ensam" i huset då Eoghan sitter på sitt rum med sin musik och Janet är bortrest och lillgrabben är hos sin far. Så det är lugnt och skönt kanman väl säga. Jag njuter faktiskt av det!

Fått massa goda råd av marion av vad man kan göra när man sen är hemma innan bebben kommer för att sysselsätta sig själv. Kommer bli en hel del bak framöver och matlagning :) Fick ju det underbara receptet av Martina också så kladdkaka är dt första som ska bakas på nästa lediga dag :)

kram på er alla! Saknar er massor!!

usch usch usch

Publicerad 2009-10-01 18:24:09 i Allmänt,

Så känner jag just nu, har precis vräkt i mig en påse Riesen choklad..... ha ha ha japp det var suget för dagen :) Har jobbat lunch passet på puben i köket för ena tjejen var sjuk och ska tillbaka in i kväll kl. 7 och jobba till stängning och jag är såååååå trött!!!! Planen var ju att gå hem och ta en liten sovtur och sedan duscha och äta. Men så vart jag fast vid datorn och vräkte i mig chokladen. SÅ nu är jag proppmätt men jag borde ju äta lite mat i vilket fall.....  Och min sömn hade jag verkligen velat ha ha ha ha ha

Linda, tack vad gulligt!!! Ja det är ju lite struligt som sagt. men det verkar nu som jag vet hur deet blir och det blir jag som står för allt och alla beslut... så på tåget är han inte, han hoppade av efter 12 veckor....... Så det är tufft och mycket känslor som svarvar runt. Kommer säkerligen ringa dig någon kväll o9m det är ok!?

mamma, jag uppskattar allt ska du veta. Önskar jag hade dig närmare... jag vet, jag borde flytta hem men som du vet så funkar det ju inte....... Men du är ju bara en dator iväg eller telefon iväg :)

Mikaela, du är gullig du, tack sååååå mycket!!!

Nu är det kanske dags att hoppa i duschen så man blir lite pigg...... Undrar när man ska få känna av lite sparkar och rörelse i magen??? ;)

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela