jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Snö och kallt...... UNDERBART!!!!

Publicerad 2009-12-30 11:42:12 i Allmänt,

Så sitter man i södertälje igen. Snön ligger på backen och träden utanför fönstret, temperatur mätaren visar på -9.2 och jag njuter i stora drag! Visst det är kallt men ag tycker det är härligt. Bara man sätter på sig ordentligt med kläder så är det perfekt!

Har verkligen insett under min vecka jag varit här vilka som är ens vänner...... Tänk vad mycket man lär si egentligen i livet om folk. Vissa blir man otroligt förvånade över, man tror inte folk var så men så visar det sig i slutändan att tydligen så kryper alltid sanningen fram i slutändan. Och som jag tänker så är det bättre sent än aldrig och vilken tur man ser dom sidorna innan det är försent!!
Sen har man vännerna som står där i vått och torrt! Jösses vilken underbar chock jag fick igår! Vart helt gråtfärdig men lyckades hålla mig sansad (satt ju på ett fik i stan) Hedi och familjen Ketola...... ni är alldeles för underbara och ni har gjort så pass mycket för mig genom åren och nu detta!!!! Vet inte vad jag ska säga egentligen, kan inte uttrycka det i ord! Så himla otroligt tacksam och glad är jag!!!!!!! Tro mig att på något sätt i framtiden ska jag återgälda er tusen gånger om!!!!!

Min syster Susanne och Henrik är i krokarna också. De körde upp från Ulricehamn med mig i måndags och håller till i Solna hos en bror till henrik. Så de fladdrar fram och tillbaka mellan Solna och Södertälje/Järna. Himla trevligt!

Julen firade jagsom sagt hos pappa i ulricehamn och även hos bror med familj i borås.
Himla mysigt måste jag säga, har inte ätit så mycket mat på flera månader tror jag, kilona lägger sig fint på röven ;) Så himla otroligt mysigt att äntligen träffa min minsta brorsdotter Elin. Hon är sååå himla söt, otroligt lik sin mor Martina! Urgosig!!! Nellie den andra dottern har blivit så stor och duktig! En riktig mys tjej som vill leka massor! De är dessa stunder jag verkligen saknar på Irland, umgås med familjen och vännerna. Vilken tur man har egenligen att man kan åka hem och hälsa på dom.

Nu är det snart nyår och året 2010 gäller! Känns som det kommer bli mycket förändringar nästa år. Min bebis ska visa sig för världen i slutet på mars, tror dock det blir början på april, vet inte varför men en känsla jag har. Stora livs avgörande besalut ska tas inför framtiden också........ När det beslutet är taget så är det iksom inte mycket att ändra. Då är det DET beslutet som gäller! Man kan bara hoppas att allt blir som man tror och önskar, säkerligen en hel del överraskningar kommer dyka upp, inget kan ju vara enkelt ;) Men som sagt, det som inte bryter ned en blir man starkare av........ bara att se framåt och kämpa! Livet är fullt av hinder, tro mig jag vet, men man kan alltid kämpa sig igenom dom!
2010 kan dock faktiskt bara bli bättre än 2009........ i mitt liv i vilket fall!!

Love ya all!
Tack min kära familj och mina vänner för allt ni gjort för mig under 2009, jag är otroligt tacksam för allt och vet inte riktigt vilka ord jag kan skriva för att ni ska förstå hur tacksam jag är! Ni är min värld och mitt liv helt enkelt, utan er vore jag ingenting!

jag önskar er all lycka och framgång inför 2010!!!
xxx

Nuuuuuuuu

Publicerad 2009-12-21 00:28:24 i Allmänt,

Nu så är det äntligen kvällen innan jag ska åka. Har väskan packad, passet i ordning och incheckad och klar. Bara nu att hoppas på att inte skavsta flygplats ska bråka. Ser ut som att det inte ska vara några bekymmer men man vet ju aldrig, ta i trä!!!!

Kommer antagligen inte vara vid datorn så speciellt mycket (vilket jag inte varit senaste dagarna heller) men jag nås på det svenska numret jag hade i somras också. Om inte så kan jag fortfarande nås på min irländska telefon, den bär jag med mig också!
Kommer vara hos pappa och brödrar och syster i ulricehamn/borås mellan den 22-28/12 och sedan är jag hos mamma i telge från den 28/12-3/1.

Denna gång kommer jag inte fladdra runt som en jojjo för att hinna träffa folk, känner jag är alldeles less på det och kroppen orkar itne lika mycket riktigt dessa dagar ;) Så jag skulle ju verkligen uppskatta om mina nära och kära ville komma till mina trakter och ses....... ni har ju mitt nummer ;)

Ta hand om er och håll tummarna för att imorgon så får jag höra krashet under mina fötter från snön när jag går TJOHO!!!!!!!

fick en id'e

Publicerad 2009-12-16 22:38:02 i Allmänt,

Nu fick jag en ide' ikvall nar jag glodde pa facebook. Gora en gips kopia av min mage som gravid ;) DET vill jag verkligen gora!!! Ska nog vara liiiiite storre forst kanske men josses, nu ar jag inhakad pa det. Nagon som vet vart man kan fa tag i gips????? Sen vill jag ju verkligen ta svart vita bilder pa mig och magen, sen nar bebben ar fodd sa ta bilder pa den och mig och samt bara pa den sa kan man satta upp det fint pa vaggarna :)

Massa ide'er nu nar lillgrabben antligen sover och jag far lite lugn och ro. Jag ar fasiken helt slut efter att passa honom hela dagen, gora stadjobbet nagra timmar och sen tillbaka hem och ta hand om han igen....... Som tur ar sa har han varit 95% snall ;)

Sa ni alla dar ute som laser min blodd, ide'er tack pa vart jag kan fa tag i gips ;)

Snart, valdigt snart!

Publicerad 2009-12-16 15:19:10 i Allmänt,

Snart sa, valdigt snart sa ska jag ivag till sverige igen. Jag langtar som attan att komma ifran denna stad och se lite andra ansikten! E sa less pa att sitta i detta hus, se samma manniskor varje dag! Men som tur ar sa ar det onsdag idag och tanken att nasta vecka denna dag sa ar jag i sverige gor det sa himla mycket lattare! Fa ata god mat av pappa och mamma, fa traffa familj, slakt och vanner! Kom pa en sak som jag ser grymt mycket fram emot och det ar julmust!!!! Ska dricka massor av must nar jag ar hemma ;)

Idag ar jag barnvakt at Callum, Pat har tagit ivag Janet for en julklapp i Bristol for att se David Grey spela. Sa de akte fran huset ungefar vid 11.30 i morse och ar tillbaka ungefar vid 18-19 imorgon kvall. Sa jag tar hand om Callum och som det varit nu hittills sa har han varit en angel. Han ar glad och lyssnar och snall. (ovanligt jajjemen) nu ligger han ch sover sa forhoppningsvis sover han ett tag nu. han har haft maginfluensa i mandags kvall och natt, sa han har varit lite dackad. Sen fick Janet det saklart och i morse hade Pat det...... Sa bara halla tummarna att jag inte far det! Det ar manga som har det i stan nu har jag hort sa det ar ngt som gar runt i vilket fall.

Pa fredag ska jag jobba i matsalen pa Londis samt gora stadningen pa kvallen, lite extra cash som ar otroligt valbehovligt. Sa den dagen kommer att flyga fram, blir att ga upp ratt tidigt, jobba mellan 10-19 och sen hem och ata och sova. Lordagen jobbar jag pa puben pa kvallen sa man har ngt att gora da ocksa den dagen och sondagen aker jag eventuellt ut till Ciara och grabbarna. Sa denna vecka kanns som den kommer flyga fram, hoppas jag!

Hort att det snoat i sverige, JIPPI!!!! Hoppas det stannar tills jag kommer och liggerhela julen! Har ar det ingen sno alls men det ar kyligt. ca 5 grader ute nu och man far ta pa sig jackan nar man gar ut. Det pratas om att det ska komma sno i helgen men man vet aldrig med vadergubbarna. Skulle inte regna igar alls men saklart det gjorde.

Magen  vaxer sa det kankar, borjar bli jobbigt att ga langa streckor nu. Bebben lutar sig framat da sa man far liksom "vagga" lite. Det spanner som attan pa ena sidan av naveln, man kanner liksom hur den trycekr utat.......... Lag och tankte igar kvall nar jag skulle sova att det ar helt ofattbart, JAG AR LIKSOM GRAVID!!!!!! Trodde jag ju verkligen inte!!!! Helt galet! Jag ska bli mamma...... ibland far jag dessa tankar och inte kan fatta det riktigt! Men sa varje gang jag ska till lakaren och ser dne lilla pa skarmen sa ar det helt sjalvklart liksom. Sk atill lakaren imorgon for en koll, sa det kanns skont att ha allt kollat ocksa innan jag aker med flyget.

Nu ska jag passa pa att njuta av tystnaden i huset ;)
Kram pa er!!!

raknar dagarna!!

Publicerad 2009-12-08 13:47:38 i Allmänt,

Nu ar det "bara" 9 arbetsdagar pa skit jobbet kvar, gor kanske 2 eller 3 kvallar till pa puben innan jag ska aka hem till svewrige pa semester :) Jag langtar som attan just nu, tanker pa det varje dag och jag raknar och raknar dagarna. Som ni marker fattas det lite bokstaver nar jag skriver. Pengarna pa datorn min ar slut sa jag anvander Janets dator istallet och den ar ju engelsk sa sista 3 bokstaverna i svenska alfabetet finns inte pa denna. Hoppas ni fattar vad det star anda.

Idag ar som vilken annan dag som helst, gatt upp ur sangen vid 10, kollat pa teve, atit frukost och nu vette fasiken vad som ska goras....... kanske ga upp och glo pa teve i mitt rum... behover lite paus fran vilden som bor har. Inte stop pa han i huvud taget. babbel och spring konstant och han ar sa trotsig just nu..... Sadan mor sadan son ;)

Om 2 veckor denna dag och denna tid sa sitter jag pa en buss till Ulricehamn och min kara far!!! kan knappt vanta. Har fragat om vi kan aka till Ullared nagon dag nar jag ar dar.... hoppas hoppas hoppas!!!

kram pa er alla!

Magen kurrar!!

Publicerad 2009-12-05 15:50:48 i Allmänt,

Nu kurrar det i magen när jag tänker på pepparkakor, saffransbullar och glögg!!! Pappa, vi måste baka när jag kommer. Mamma, jag önskar pizza när jag kommer till dig ;)
Hungrig är jag som en gnu...... ska nog beställa pizza snart. TÄnkte laga mat för jag har absolut NADA pengar. men så är Janet bakfull som en gnu (kom hem 04.50 imorse) så hon vill ha pizza helt absolut!!! Så visst, vill hon betala så är jag väldigt glad för det. har faktiskt inte ätit pizza på 1 månad vilket är OTROLIGT ovanligt eftersom vi vanligtvis i detta hus äter det minst 2 gånger i veckan förut. men den kära ekonomin har gjort det tajt i allas plånbok nu! Så ikväll KANSKE det blir pizza i vilket fall ;)

Idag är jag helt ledig, inget städjob (tacka gud för det) och inge pub. Visst, jag hade hellre jobbat så jag kunde få lite pengar men skönt också att vara helt ledig. Jösses vad pank man är nu dessa dagar. Igår skulle jag handla på affären, hade absolut ingen frukost hemma längre, Så jag fick liksom räkna hela tiden så jag hade pengar så det räckte till det jag tog. Så numera är det istället för youghurt som kostar ca 4 euro och räcker i 5 dagar, så blev det gröt för 1.69 euro och räcker i minst 2 veckor!!! Så det är snålt på den fronten nu också. Liiite orolig över mat denna vecka då jag kollade idag och vi har lax, köttfärs och falukorv i frysen....... Det är 3 dagars middag. Vad ska man hitta på sen??? Blir nog gröt för hela slanten tror jag :( Suck suck.... men förhoppningsvis ändras det om några månader.... bara vänta och hoppas på ett mirakel!

Regnar, blåser och halv kyligt ute idag. Blir en dag i soffan och sängen tror jag. Final ikväll på X-factor (som idol i sverige) så blir att glo på det ikväll också. Blir nog till och med att stanna i Pyjamas hela dagen och kvällen!


Längtar som attan tills jag ska hem nu. Tittade på kort på lilla Elin och Nellie idag, lä'ngtar och saknar dom otroligt mycket!!! Ska bli dunder mysigt att få träffa Nellie och äntligen få träffa lilla Elin. Funderade också på när dopet för henne kommer vara, förhoppningsvis så man kan åka hem till det. Vill absolut inte missa det, har redan missat lilla Lukas dop i november :(

Nu ska jag äta lite toast, bebben sparkar mycket :)

Kram på er alla!!!

Inte mycket sömn inatt :(

Publicerad 2009-12-02 13:19:37 i Allmänt,

Troligtvis något jag borde bli van vid om 4 månader, i och för sig van lite vid det redan med en liten grabb i huset men inatt var det tufft. Jag tog svin. sprutan igår........ armen var sååååå öm och så fort jag nuddade vid det så gjorde det så sabla ont!!! Och jag kan ju inte ligga på magen (som jag alltid gjort förr) för den är ju liiiite i vägen nu. Så det var att ligga på rygg eller på höger sida. Så det var mycket sparkandes och rörandes inatt för att inte nämna toalett besöket kl. 4 inatt också. Sen är lillgrabben inte helt frisk, troligtvis börjar han få ögon inflammation igen, men vi baddar och tvättar ögonen med kallt kokat vatten så förhoppningsvis så ska det hjälpa men han vakna några gånger inatt. Så idag är jag rätt trött. ont i huvudet, nacken, armen och ryggen. Känner mig som en 53 årig tant (sorry mamma, vet du är snart där ;) )

Sa till janet idag att hon kommer vara så trött på mitt gnällande så hon kommer snart be mig hålla käften ha ha ha ha

Idag verkar det soma tt solen tittar fram emellanåt..... hoppas verkligen det inte regnar mycket mera nu, städerna omkring Naas är över svämmade och folk har varit tvungna att lämna sina hus, vattnet går upp till knäna på vissa ställen så för deras skull hoppas jag verkligen det inte blir mer regn så det någon gång kan komma in i sina hus igen. Tycker så synd om dom, på nyheterna imorse så kom det fram att ett av ställena som är översvämmade är känt sedan innan husen/lägenheterna byggdes för att vara översvämmad fält 6 månader om året. Så man funderar ju då på hur de tänkte när husen blev byggda där. De har varit tvungna att stänga av en gata till ena byn och gräva upp den så vattnet har en väg att ta vägen..... helt katastrofalt!!!!

Nu är det 2 1/2 vecka kvar tills jag ska hem till sverige!!!! jösses vad jag längtar!!!! Ska bli skå skönt att komma ifrån denna stad och allt här oh få tänka på annat!

Martina: Tack så mycket, magen växer så den knakar känns det som. ibland undrar jag hur stor jag ska bli ha ha ha ha

Nu ska jag ta och vika lite tvätt och kanske försöka ta mig en liten tupplur medans vilden fortfarande är ute ur huset så det är lite lugn och ro :)

Kram på er alla!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela