jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Solen skiner :)

Publicerad 2011-05-31 12:00:33 i Allmänt,

Äntligen har regnet sluta ösa ner och solen skiner igen. igår sken den också men jag och rydan hade en lugn dag hemma innan han skulle åka hem.
han kom i torsdags kväll och stannade över helgen, himla trevligt måste jag säga med sällskap. vi var i knalleland och strosa runt i fredags för avsluta dagen med tacos och film. Lördagen var det också knalleland och så fick jag mina naglar gjorda av han och oliver i mors dag present :) Himla najs!!! Söndagen var vi på djurparken med Jocke och familj. Regnade i början när vi kom dit och i slutet men annars var det öppehåll. Lite kallt men helt ok. Åkte sen med dom hem och fick hemma gjord rabarber paj MUMMA!!! Den dagen avslutades med PIZZA!!!! hade ju inte ätit pizza sen jag flyttade så deet var 2 månader -2 dagar :) Najs!!
kan ju säga man var sliten igår, kroppen inte van vid att göra massa saker och gå runt ha ha ha ha

Oliver går nu hela tiden, kryper inget alls :) han är så söt ha ha ha

idag ska vi till öppna förskolan, blir en promenad först med jenny och aron och så ska jag växla pengar till Irlands resan, "bara" 6 dagar kvar nu, TJOHO!!! Längtar till tusen att komma dit igen och träffa alla. Saknar callum enormt mycket, pratade med han i telefonen för ett tag sedan och han lät som en riktig pojke nu, pratade så rent :) Åh ska bli kul!!!! Gå ut ska vi göra också så det ska bli ENORMT kul!!! Skaka de lurviga lite ha ha ha

har sökt 4 jobb idag, håller tummarna. fick svar från 2  jobb igår och det var nobben :( men men, jag jagar vidare!!!

Tänk att bli tatuerad av Kat von D!!!

Publicerad 2011-05-22 10:56:55 i Allmänt,

Alltså förstå upplevelsen att bli tatuerad av henne! Först o ch främst få den tatuering du vill ha och velat ha så länge och sedn att få den gjord av henne. Hon är ju så otroligt grym på att göra porträtt tatueringar, de blir så lika bilden man har med sig att det är helt otroligt! det är ju en tävling nu som pågår : http://www.tlcsverige.se/tavla

Åhhhh jag håller alla tummar och tår jag kan för denna chansen att vinna!!!
Det jag ska göra om jag vinner är en bild på min son från hans 1 års dag, ska skriva "min son oliver" på Irländska över bilden och sedan hans födelsedata under bilden. vart den hamnar?? antingen på ryggen uppe vid skulderbladen/mitt på ryggen eller så lir den längst med sidan av överkroppen..... Grymt!!!

Uttråkad som sjutton!!

Publicerad 2011-05-21 16:41:21 i Allmänt,

Usch vad det är segt att bara vara hemma...... har nu inte åkt någonstans på 2 dagar (tandläkare räknas inte) och jag är sååååååå rastlös! Har varit ute och gått men finns ju liksom bara så mycket man kan vara ute och gå :/ Var i skolans lekpark idag med oliver, det var uppskattat så klart. Men sen så finns det inte mycket att göra. Så försöker man ju tänka på vikten också i och med att jag gått upp i vikt sen jag flytta hem, det måste ju ner igen, men när man är rastlös så tycker jag att jag är hungrig konstant...... Tur det inte finns en affär här ha ha ha ha

Imorgon är det söndag, INGET planerat heller :( Ska packa i och för sig inför lägret vi ska på med Öppna förskolan, dt ser jag fram emot. men innan vi åker dit på måndag så ska vi på ett viktigt mööte (nervöst) ringa om dagiset och sedan ringa om jobbet och lämna besked om hur det gått med dagis. Kan hända allt detta gjort att jag sov som en kratta i natt, vaknade konstant! Sedan var oliver vaken 5.50 :( mindre kul. men men kanju inte ha det bra jämt med hans sovningar då han 3 ggr denna vecka somnat om efter flaskan och sovit till drygt 9 :)

Nu är det blöjbyte här känner jag ha ha ha
kram på er!!

solig fredag!

Publicerad 2011-05-20 13:20:31 i Allmänt,

fredag idag då tydligen, solen skiner men jag ser molnen mulna på nu under eftermiddagen.... Hoppas det inte regnar bara så kan jag och oliver gå en promenad.
Igår rasa han ner 2 ggr från soffan, han tar sig upp nu super snabbt och så lutar han sig över kortändan på den, så 2 ggr när jag var i köket gjorde han det och dunsa ner med huvudet först :( Lite bulor men ok. Så idag var jag i köket och diskade upp efter frukost och så hörde jag duns och illvrål, tänkte inte igen, men så springer jag in i vardagsrummet och då har han satt sig bak och fram på sin bil och den har vält...... Blodet forsar från munnen och jag känner pulsen stiga. TÄnker nu har alla tänder åkt i munnen på han!!! men som "tur" var så var det överläppen som spruckit, "stringen" mellan tandkött och överläpp har brustit därav all blod..... Först var det ju ner till grannen för att få hjälp att hålla oliver och titta i hans mun, sen när vi fått stop på blodet så ringde vi sjukvårds rådgivningen. Allt läcker av sig själv som tur är men åka till tandläkaren för att försäkra sig tänderna inte åkt på något. Så iväg dit vart det. men tänderna sitter fast (phu) men om vi har otur så kan hans "vuxna" tänder skadads under och det kommer inte märkas förrän de kommer ut. Så ska vi hålla koll på var blåsor. han får inte tugga hårda saker på 2 veckor......... Och sen återbesök om 3 veckor.

Ja se, är det inte det ena med barn så är det de andra med dom ;) Tur han har de få tänderna kvar i munnen i vilket fall ;)

Helgen inget planerat alls, ska på läger på måndag som sagt så ska packa för det på söndag, sen möte på måndag eftermiddag innan vi åker till lägret, väldigt spänd inför det! Håll tummarna åt mig!!!!

Kram på er!

Oliver är hemma igen :)

Publicerad 2011-05-17 20:10:30 i Allmänt,

Jösses vilken skillnad det är att inte ha barn hemma då man själv är hemma. Blir ju verkligen tomt liksom, speciellt på morgonen. I och med att Helen åkte med oliver runt 17 igår så hade man ju några timmar innan man skulle sova, så jag åt, kollade på nätet. kollade på tv och sedan fick jag känslan att nu ska jag sova, då vanligtvis har jag latg oliver och då gör allt det där. Men så tittade jag på klockan och den visade bara 19 :) Så det var ju flera timmar kvar av kvällen hi hi hi Babblade med Suzy i dryga timmen, letade jobb både här och där och lägenheter också för att se vad/om som finns.
Och sedan i morse vaknade jag till vid 7, då kroppen är inställd på det, men fy att jag gick upp så jag somnade om och vaknade sedan till grannens bäbis gråtande kl. 9.37!!!!! Kände mig sååååå utvilad! Så hade man hela morgonen seedan för sig själv så det var också helt konstigt, men så plötsligt flög klockan och det var dags att slänga sig i duschen, sååååå skönt att duscha i lugn och ro utan stress :) Sedan klippte jag mitt hår :/ Hi hi hi kände att nu är det nog, har inte klippt det sedan i oktober så det har varit på gång länge för en klippning. Och faktiskt måste jag säga att det vart bra. Lite svårt då jag inte kunde se hur det såg ut bak men syster och helen sade sedan att det var 2 ställen som behövdes fixa några millimeter, så¨när jag kom hem igen så tog jag fram spegel och fick till det :) vem behöver en frissa ha ha ha ha
Så var vi på öppnis idag, himla trevligt. Vi ska ju på läger nästa måndag så fick lite info om det, ska bli himla trevligt och lite nervöst också för hur det ska gå med alla pluttar med sömn och så. Kollade vädret och det ska bli super väder så håller tummarna det ska hålla!!!
Oliver är dunder snorig, ögonen rinner och näsan är som en kran. Lite feber har han också och blöjorna luktar inte gott!!! Så tänder är nog på G igen, inväntar ju den nedre 4.e tanden samt så är det lite bulligt och hårt längst bak nere. han grinar illa  varje gång man känner där och han tuggar som attan på saker och ting.
En buse är han helt klart, tar sig upp i soffan utan problem om och om igen, när jag var ute i köket och tänkte "vad gör han" gick in i vardagsrummet och han var i soffan, tog in han i hans rum men visst, han kröp till soffan direkt igen..... jobbigt då man inte har ögon i nacken och middage måste fixas, disken måste göras etc etc etc

Nu sover knösen så nu ska jag äta lite tänkte jag, skönt att äta i lugn och ro och slippa slänga i sig maten!
Kram på er!

Söndag

Publicerad 2011-05-15 11:11:56 i Allmänt,

Jaha så var det sista dagen på denna vecka och vädret är si så där. Sol och lite moln men det är utlovat regn. ska in till stan i eftermiddag och träffa tjejerna från mamma gruppen så det ska bli trevligt. känner ju att jag är så rastlös under dagarna så det är skönt att ha något planerat att göra.
var hos ena tjejen igår eftermiddag och oliver och hennes son som är 5 månader yngre lekte massor. Oliver har ju en vana att sätta sig på andra barn och det gick ju bra i början men sen vart andra lillemannen sur då oliver till slut satte sig på hans huvud :/ Får försöka få han att sluta med det då det kan ju sluta illa en dag. efter jag varit där så åkte vi till storebror med familj och åt middag och tittade på schlagern lite. usch säger jag bara för irlands bidrag, visst vissa tycker de är bra och roliga då de är så unga och tvillingar och fulla av energi men jag har ju sett hur de kom dit de är idag på irland och de är ett stort skämt!!! kan inte sjunga alls, man hör de knappt då bakgrunds sångarna sjunger högre än de gör, sen kan de inte dansa i synk alls :/ usch. Men sverige gick det bra för i vilket fall och de som vann var ju skriven av en svensk så vi hade ju en liten seger i vilket fall :) Oliver höll sig vaken tills vi åkte hem vid 22.15 drygt och lyckades hålla han vaken i bilen på väg hem också. Sen somnade han som en klubbad säl väl hemma :) Fick sov morgon i morse också så det va underbart.

Hmmm nu blir det mera jobb sök här, letar febrilt efter ett jobb nu då jag känner rastlösheten varje dag och vore en enorm lättnad att slippa oroa sig för pengar. Alltså tänk att ha en vanlig lön komma in varje månad, ha dagarna att jobba och hålla sig stimulerad runt vuxna människor och oliver få leka hela dagarna på dagis med andra barn.... vilken dröm!!! jobb kom min väg please!!!!

Kram på er!

hemma igen då

Publicerad 2011-05-13 11:49:34 i Allmänt,

Jepp så kom man hem igår kväll och direkt när jag körde in i Ulricehamn så började det ÖSREGNA!!! haft fint väder hela bilresan med solsken men så kommer man fram och himlen öppnade sig :( Vilket välkomnande! Idag regnar det också, var fint på morgonen och tänkte att när oliver sovit skulle vi ta en promenad men hmmm nu ser det inte lovande ut... Får skaffa regn jacka helt enkelt!
Oliver har varit på ett sjutusan till humör idag, drar och öppnar allt han inte får konstant, trycker på tv knapparna om och om igen, och sedan bara flinar åt een när man säger nej och tar undan honom.. åh hur ska 3års trotsen bli kan man undra ;) Sen helt plötsligt när jag sitter vid datorn och han sitter på golvet nedanför så märker jag efter några minuter hur han blivit tyst. Hmmm killen håller på att somna sittandes!!!!! Så det var bara att lyfta upp honom och gosa med han då somna han i mina armar ha ha ha så nu ligger han och sussar gott.

Att vara hemma igen känns verklligen inte såååå kul, trivdes bra hos mamma och per måste jag säga. Jag är sååå rastlös i kroppen, uttråkad till max så fort inget händer känner jag. jag MÅSTE hitta ett jobb innan jag blir tokig, känner mig som en så otroligt rastlös person nu och blir så lätt irriterad hela tiden, jobb jobb åh kära jobb, må du hitta vägen till mig ;) Ska nog ringa ica city idag och kolla läget. men så finns ju tankarna där, flytta till södertälje trakterna eller inte??? vill INTE bo i södertälje men i närområde skulle inte vara helt fel, frågan är bara vart???

Åh ni smarta människor där ute, ge mig råd och tips, allt är uppskattat!!

Party idag :)

Publicerad 2011-05-06 14:16:51 i Allmänt,

Tjoho idag ska jag och Heidi ut och svira i södertälje! Så himla glad, har inte varit ute sedan januari, och det var med heidi också hi hi hi Visst jag var ute med Kim i Borås i februari men det vart ju en lugn kväll med endast 4 öl så räknas inte direkt som utekväll tycker jag. Gud ska bli så kul att gå ut, vad ska man ha på sig dock är en fråga, jeans, klänning eller kjol??? Hmmm knepigt det där hi hi hi
Oliver sover fortfarande, har nu sovit i 2  1/2 timme :) Måste vara något i luften här i södertälje. Igår var vi hos en gammal klasskompis och hälsade på, himla trevligt måste jag säga. Var 1 år sedan drygt vi sågs och innan dess var det flera år sedan. Kul hur det liksom känns som igår när man ses fast det var flera år sedan. Hon har 2 underbara döttrar och oliver storm trivdes med dom. han sov inte på hela dagen förrän vi åkte hem vid 15.30 och somnade då i bilen, vaknade så klart när jag bar in honom men somnade om när jag la han i sängen. Sen fick jag faktiskt väcka honom vid 17, stackars barn. men men han sov i natt i vilket fall! Uppe med tuppen klockan 6.30 dock så mindre glad jag väl ;)
Åh vad jag ser fram emot i kväll, "bara" ca 4 timmar kvar. Så fort oliver vaknar ska han få sin lunch och sedan ska vi ner på stan en snabbis för att gå till systemet och så måste jag hitta en liten handväska då jag glömde packa med det. ser kanske inte så sjyst ut att gå med skötväskan och blir det klänning eller kjol har man inga fickor heller så får försöka hitta en billig sak.
Tjoho, party time!!!!!

Testpilot kanske....

Publicerad 2011-05-05 16:33:46 i Allmänt,

Jepp, nu har man aktiverat sig för att evetuellt få bli en testpilot fr att se filmen "Life as we know it". den har man sett trailer på och ser himla skoj ut. sen är ju Katherine Heigl med i huvudrollen och jag har aldrig sett en dålig film med henne så jag har stora förhoppningar! men nu är det bara att vänta och se om man blir uttagen för att testa den eller inte, håll tummarna!!
Här är länken till det: http://smartsontestpilot.se/life-as-we-know-it/bli-testpilot/

Bra dag idag :)

Publicerad 2011-05-01 19:40:29 i Allmänt,

Idag har varit en härlig dag, började med att städa hela lägenheten ordentligt då det behövdes. Alltid lika härligt när det är utvädrat och luktar rent. Sedan kom syster och Helen på besök på eftermiddagen, vi tjata massor och sedan gjorde vi spagetti och köttfärssås, vart väldigt gott. Helen pkte sedan och susanne stannade kvar till 19 ungefär. pratade med lillebror Jimmi och han ska till stockholm i helgen som kommer så fick en idé att han kunde ju ge mig pengarna för bussen istället så kunde vi samåka. jag hälsar på mamma och per samtidigt så blir det billigare i bensin för mig och han får sällskap på resan. men så hade han redan bokat bussen :( Men så när jag ringde upp mamma och sade detta så sade per att "jo men vi kan väl betala det då"!!!! Tjoho!!! Så nu hipp som happ så åker jag och oliver till södertälje på onsdag troligtvis! Ska bara invänta lite papper som jag väntar på med posten så kan man åka sedan. Ska bli super!!!!

Måste säga att jag trivs ju i lägenheten, den är perfekt i storlek helt klart och jätte fräsch. men just att det är så lyhört och ingenting att göra här. Finns ju inte ens ordentliga promenad stråk liksom, bara knata runt bland villorna liksom :( Sedan att höra tågen och bilarna konstant, man hör grannarna prata på kvällarna när man ska sova och sedan ingen lekpark för oliver. kan ju inte ens sätta han ute på gården då det fortfarande är tegelstenar och saker där såsom fimpar, glas har jag märkt idag och plastbitar. behöver sopa rent därute för att han ska kunna vara där, ser fram emot att han går men då samtidigt, vart ska han gå ??? Så känner att här blir vi inte långvariga.... funderingar funderingar helt klart...... får väl se vrt vi hamnar, har ni några bra förslag???

Kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela