jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

en vecka att minnas!

Publicerad 2009-06-27 17:23:32 i Allmänt,

Så var det lördag och det är 1 hel vecka sen jag skrev här, sorry bout that..... Maria har som sag tvarit här och är fortfarande, hon åker hem imorgon söndag. Jag skulle som sagt ha jobbat hela denna helgen men så tyckte janet att det var lika bra jag var ledig för att Maria är ju ändå här och det händer ju inte så ofta... SÅ nu har vi första dagen där jag har absolut inget planerat som vi ska göra.... så vad ska vi hitta på??? Men samtidigt är det skönt att bara slappa också, kan meddela att jag nu kl. 16.14 fortfarande sitter i min pyjamas ha ha ha ha japp vart sent igår kväll, somnade vid 06.15 ungefär i morse *ooops* Men det var det helt klart värt!!
Denna vecka har det varit otroligt underbart väder så det var en perfekt vvecka för maria att komma över på, vi har varit ute och promenerat på stan här i Naas, åkte till Newbridge 1 dag och strosade runt i shopping centret och även hälsade på jane och Jay och deras hundar och drack några öl utanför deras hus i solen. Druckit på The Court Hotel ganska mycket vilket är annorlunda för mig då jag varnligtvis bara är där söndagar och någon onsdag här och där men det var apa kul måst ejag säga. Kändes som förr i tiden när jag och Maria jobbade där. Har inget alls att klaga p där, önskar att maria kom tillbaka och bodde här och vi började jobba där igen ha ha ha vore som gamla goda tider. Var på Graes en dag och satt i alén och drack öl i solen, träffade Suzy några dagar också och självklart drack öl ha ha ha ha så vi har väl så gott som varit på de flesta pubarna i denna stad nu, troligtvis poppar vi ner till haydens senare idag för några öl, det är väl den enda puben som jag brukar gå till som vi inte varit på så det måste ju göras.
Igår kväll var vi på Charity night på Cinnebar (nattklubben som tillhör puben jag jobbar på) där Krystle och Emer hade organiserat för att samla pengar till föreningen Hope som bygger hus åt fattiga överallt i världen. Och efter det vart det The Court Hotel igen ha ha ha var mycket roligt måste jag säga. Vi träffade massa folk där och dansade järnet med två vänner till mig. Suverän kväll!!

Så som ni märker har det varit full rulle hela veckan och ikväll blir det nog en kväll där vi tar det som det kommer så får vi se vad som händer. Dom kvällarna brukar bli helt ok också faktiskt så det kan bli en bra sista kväll.
Idag käkade vi svenska snabb makaroner, mamma scans köttbullar och gräddsås efter önskemål av Janet...... hon såg ut som ett barn på julafton när hon kom på att maria tagit med sig det från sverige...... ha ha ha ha väldigt roligt! Så det var otroligt gott!!!

Nu ska jag nog ta och ta mig en dusch, luktar väl inte som plommon direkt idag efter allt dansande igår kväll och slappande i soffan hela dagen idag! Så hoppas ni har det bra i kära sverige och njuter av sol och värme!
kram på er alla!

lördag.....

Publicerad 2009-06-20 14:42:56 i Allmänt,

Så var det lördag helt plötsligt. Vart har denna vecka tagit vägen??? Känns som igår när jag var på konsert och hade det underbart... Idag är jag i sängen mestadels, drog till ryggen igår på jobbet när jag insåg att det stod 2 amplifiers på golvet i nattklubben där vi inom 15 minuter skulle ha ett tonårs disco!!!!! Och annat som inte var i ordning heller där.... fick en smula panik då jag var själv där och personalen som skulle jobba på discot skulle inte vara inne förrän 8 då discot skulle börja..... visade sig att en viss person var tillsagd att ha allt i ordning men hmmmm tydligen var det inte ordentligt gjort........ Så jag ringer in en kille tidigare (10 minuter) och jag sprang runt som en idiot mellan baren och serverade öl och nattklubben och röjde undan för discot. Så jag lyfte de där amplarna och jädrans så tunga de var!!!!! Så jäkla knäpp, skulle bett en av grabbarna att hjälpa mig men jag är  ju sådan att ska det bli gjort så ska det bli gjort nu och inte sen.... Så idag får jag lida helt enkelt. Har dock "patches" med droger i som jag kan sätta på ryggen som är otroliga. Dock så har jag fått reda på att det är morfin i dom (en vän har fått dom för smärtor av sin läkare, han gav till mig) så jag får vara försiktig med dom och absolut inte dricka med dom. Detta fick jag reda på efter att jag hade ett sådant  på mig en dag och drack 3 öl och jag kände mig dunder full ha ha ha ha. Så jag ska sätta på ett sådant innan jag går till jobbet annars kommer jag aldrig klara av att stå i 8 timmar ikväll!!!!

Så, ligger i sängen idag med datorn och teven på, babblar med både den ena och den andra på internet. men har nu också insett att klockan är halv 2 och jag är HUNGRIG!!!! 3 koppar kaffe är tydligen inte nog för min kropp ha ha ha. Och inte finns det en matbir i huset som är snabblagat.... ingen annan är hemma...... och inte fasiken kan jag väl beställa take away så här tidigt???? ELLER???? Hmmm får fundera på det över en cigarett tror jag :=)

Och, räknade ut att idag är det 6 veckor och 2 dagar tills jag åker hem till sverige på semester :=) JIPPI!!!!!! Kan knappt vänta kan jag säga. Ska bli underbart att komma hem till mamma och få hennes hemlagade mat och umgås! Babbla om allt och inget och träffa min vänner! Slappna av från jobb och annat skit här!

Fick frågan idag av en vän om jag ska stanna här permanent...... vet faktiskt inte.... jag vet att jag "måste" ta ett beslut snart. Fyller ju 30 i år (kris) och till slut måste jag ta några beslut! Och det jag tänker just nu om jag ska vara helt ärlig är att jag planerar att ii vilket fall stanna till jul...... När semestern är över och saker rullar på igen i september så ska jag kika på hotellet i närheten efter jobb. Detta pub jobb börjar bli rätt slitsamt och jag behöver en mer fungerande vardag. Finns det ett passande jobb där och jag trivs så kör jag på..... annars om inget dyker upp så får jag nog ta några drastiska beslut....... Hmmm önskar jag kunde mixa det svenska livet med det irländska!!!!!

Nåja, dags att fundera på mat nu i vilket fall. Hoppas ni alla i sverige måra bra och jag hoppas vi ses i augusti!
Love ya´s!

Rainy thursday!

Publicerad 2009-06-18 16:15:24 i Allmänt,

Right, writing in english again for my irish friends :=)
Today it´s a rainy, windy and cold day so whats not better then to stay inside all day! Although I had a long walk this morning for bout 40 minutes so I did do something good anyway, been talking to a friend who´s over in canada aswell on the computer and filled each other in on whats been happening since he left.
Was out last night with Janet, ash and shinead. Great laugh I must say, we went out coz shinead finished her exams and passed them all so we are very proud of her. But think I got more drunk then she did in the end ha ha ha We had a good few in the house before we went out to save some money and not drink to much out.
Bumped in to 2 friends I haven´t seen in ages, one guy I havent seen in about 6 years so that was absolutely great to see him again, though he hadn´t changed much I must say!! The other guy is my old landlord here in naas and havent been out drinking with him since september or something like that so it was about time I bumped in to him. We had a great laugh, ash and I was dancing, Pat came aswell to the court (where we were) and then met people all night. Oh yeah, suz was there aswell for a while. So it was a really good nite I must say. But as always I´m paying for it today...... tummy is in bits and really wrecked!! So now it´s no more drinking until next week anyway. Working the weekend and on sunday maria is coming. So it´ll be a laugh then again.

Looking forward for a weekend with no drink, my body isn´t able for it anymore. I know..... I said it loads of times........ But i´m really not able for it!!!

The "summer" is here aswell, starting to go to the gym when maria has gone home aswell, it´s a new gym opened nearby the pub where I work so gonna try that place, cheaper then other places and you can use the pool aswell. janet said she wanna go aswell in the mornings and ash said sh wants to aswell so Im gonna go with janets sum mornings and with ash some days that we work together. So now I have people that wanna go with me so it´s easier to drag myself to it and aswell for a good price.

Gonna go and grab a drink now and sink back down in the couch ;) Have a lovely midsommar at home in sweden folks, really wish I was there for it to have the lovely food! Heard it´s the typicall midsommar weather aswell, cold and rainy ha ha ha It never goes wrong does it?!

Take care!

midweek!

Publicerad 2009-06-17 19:28:11 i Allmänt,

Så var det onsdag och jag har äntligen laddat crediten på datorn :=)
Laddat upp nya bilder på facebook med bilder från Take That och The Script konserten samt lite annat smått och gott, hoppas ni tittar på dom :=)
Idag var en skum dag gällande väder, i morse ösregnade det, blåste som attan och var allmänt horrible! men nu ikväll är det blå himmel, fortfarnade blåsigt dock men solen skiner. Väldig skillnad från igår då jag efter jobbet la mig på baksidan i 1 timme och solade och läste tidning. Var helt slut igår efter kvällen med Suzy, James var dock inte hemma förrän vid halv 11 på kvällen och då var jag och suzy fulla som ägg ha ha ha ha Vi tog några öl på hennes jobb när hon jobbat färdig och sen åt vi middga på kina restaurang och slutade med att dricka vodka hemma i deras hus....... Vodka!!!! Jag dricker typ aldrig vodka för att nr.1 jag blir full som attan och nr.2 jag är sjuk som en gris dagen efter och det var exakt vad som hände. Båda oss var kanoners och jag var sjuk som attan dagen efter på jobbet. Och att laga mat i ett varmt kök dagen efter är inte en höjdare kan jag lova. Så det kommer inte hända igen i vilket fall i den närmaste framtiden.

Nu är det bara några dagar kvar tills Maria från sverige kommer på besök. Ska bli himla trevligt men också lite konstigt. har inte umgåtts med henne på ca 7 år om inte mera, sen hon flyttade från irland dvs. Stötte på henne i sthlm förra sommaren och babblade lite och så nu ringde hon för någon månad sedan och ville komma på besök. Himla kul tycker men jösses vad vi har mycket att prata om!!! Allt vi gjort och så vidare de senaste åren har vi liksom att ta igen. hon berättade att hon köpt hus i södertälje med sin kille, hon har 2 hundar. Så det är en hel del att ta igen så att säga.

Jobbar hela helgen så det är bra för då blir det lugnt för min del gällande alkoholen :=) Ledig imorgon och då ska jag nog bara ta det lugnt, troligtvis städa i huset lite då det behöver lite dammsugning etc. Men annars måste jag säga att det är himla rent, Eoghan har varit väldigt pysslig och städig av sig sista tiden så det hjälper en hel del :=)

Hoppas ni mår bra där hemma och inte saknar mig!!! :=) Kram på er!

Off today!

Publicerad 2009-06-15 14:23:47 i Allmänt,

Today it's all gonna be in english coz I'm still on Janets computer.... Haven't got the chance to top up my internet account so really gonna have to do that!


Monday today and Im off and off course the weather isn't the best. ok, it's a small bit off sunshine but the rain comes and goes all the time. Tonight I'm going to Jigginstown house to spend some time with suz and James, long time since I was there and always goes so long between seeing James so it's about time I go over there I think.


The concert was absolutely brilliant on saturday night!!! I was saying to Janet when we where standing there, in the sunshine, with a great band playing and I was in brilliant form, that that was the best night ever in my life here in Ireland! I was so happy, all worries was not excisting...... Haven't been that happy in a long time I must say. It's amazing what good weather, great atmosphere and few bottles of beer can do for you! ha ha ha yeah off course we had few drinks. We got a lift up with Janets mum Doreen and what usually takes bout 40 minutes drive up it now took us about 1 hour and 20 minutes coz the traffic was absolutely horrible, Janet was saying it was worse then a match day in Croke Park. So in the car we had a lot of time to drink few bottles, nice hi hi hi and when we got to Croke Park we got another 2 bottles so it was nice. Then you weren't allowed to drink in where the band was playing so in the end of the gig I was a bit hangover ha ha ha. Got a taxi back to Naas with Sarah and Krystle, went then to graces to meet Paul and the others coz it was Pauls birthday but hmmmm I didn't find them..... think they were in haydens :( So I went home at round 1 am, absolutely wrecked efter working late the friday night, then up working saturday all day and then the concert. So I was in bed by 2 am, thankfully coz I was up for work on the sunday again and I was grant. Tierd off course but no hangover :)


I will uppload some photos and videos from the cocert as soon as I got my computer. Got loads off great photos. Though realised that my camera now has a few years on it and starting to realisingthat I really need a new. But hey, it's still working so thats good, just the zoom isn't the best, more pixels I think I need ha ha ha


Hope you all in sweden are well, mum, take it easy now. Jag ar otroligt glad over att du och Per kommer over nar jag fyller ar. Hoppas verkligen nagra i slakten och de andra i familjenb kan komma ocksa! Det vore helt underbart maste jag saga. Janet sa att om ni ville kan ni fa hennes nummer om ni vill prata med henne om stallen att bo pa. Hur manga dagar har ni planerat att komma? Hos oss kan ni i vilket fall bo 2-3 pers sen vet hon andra billiga stallen man kan hyra sa hon. Per kan ju bra engelska sa om han vill prata med henne sa kan hon hjalpa till sa hon i vilket fall. Naval, meddela om ni behover hjalp med nagot!


Kram/hugs to you all!!!!

planering och planering pagar

Publicerad 2009-06-12 12:51:06 i Allmänt,

Sitter idag med Janets dator da pengarna pa mitt datorkort har tagit slut. Har tradlost internet till den men det ar som ett kontantkort for telefon fast for dator. Sa maste toppa upp det i helgen for att kunna navanda den igen. Sa om ni funderar varfor det ej finns de sista 3 bokstaverna i alfabetet i detta inlagg sa vet ni :)

Nu planeras det for fullt infor semestern, ska ju som sagt hem till sverige 2 forsta veckorna i augusti sen ska jag aka med Janet, Pat, Doreen och lilla Callm till en solsemester sista veckan i augusti och slutligen sa kommer Maria over fran sverige den 21:a juni och ska vara har i 1 vecka. Sa som ni marker kommer det behovas mycket sparande fran min sida...... Hur det ska ga vet jag inte riktigt men jag loser det pa nagot vis i slutandan.... det mesta brukar losa sig med tiden om inte annat :) 
Imorgon ska jag och Janet aka till Dublin och se Take that spela i Croke Park (fotbolls stadium) och enligt pressen sa ar det den storsta scenen som byggts i Irland och det kommer vara ett extraordinart framtradande! Kommer ihag nar man var i tonaren och jag var helt galet kar i dom, alskade dom och dyrkade dom som attan och hade posters pa mina vaggar ha ha ha Sa det ska bli en otrolig upplevelse att se dom live efter sa manga ar! Som forband spelar irlandska bandet The script, vet inte om de ar sa stora i sverige annu men kolla upp dom pa you tube sa far ni se. Jag tycker dom ar helt suverana!!! Sa det kommer bli en underbar lordag helt klart :) Jobbar dock 12-6 men nu sa ska Chris komma in en timme tidigare sa vi kan ta 5 bussen  upp sa vi kommer i tid. Vi visste inte forst att The Script spela sa vi skulle aka upp till att Take that gick pa scen, men nu maste vi  upp tidigare. Det kommer vara 80.000 som ska dit och se dom sa man vill ju garna inte trangas till baren innan spelningen ha ha ha ha Lagger upp foton efter konserten helt klart!

Idag jobbar jag ett tungt pass, borjar 16.00 och kommer inte darifran forran vid ca 02.30 da jag ska lasa ikvall. De andra ar pa brollop for en av stammisarna idag, de har festen pa hotellet rakt over gatan fran oss sa de kommer sakerligen in till "min" pub innan och under kvallen da jag vet att alla inte gillar det stallet direkt sa det kommer poppa over da och da. Jag jobbar med en kille som heter Rushlan (fran ryssland eller ngt sadant) han ar ratt ung ca 20 tror jag sa far piska honom att gora lite jobb ikvall ha ha ha ha men det brukar funka bra med honom. Dock ratt segt att jobba ett sa langt pass maste jag saga. Vi far ju inte direkt rast dar heller utan man smiter undan bak pa kontoret for en cigg da och da :)

Jobbar dag pass hela helgen sa det ar ratt skont, men har en kansla av att man kommer vara lite seg pa sondag morgon efter konserten ppa lordag, sa sondags kvallen blir en hemma kvall i soffan med take away och pyjamas!

Hoppas ni har en bra helg i sverige och tar hand om er, mamma, ta det lugnt!!! Troligtvis all stress och oroande som gor att du far sadana smartor sa forsok varva ner. Saker du inte kan gora nagot at ar det ingen ide att oroa dig over, sadant du KAN gora nagot at, gor det!!!! Sluta oroa dig sa mycket helt enkelt, allt loser sig med tiden ska du se!
SKickar en styrke kram till dig!
Kram pa er alla!

Så var det måndag!

Publicerad 2009-06-08 16:24:27 i Allmänt,

Äntligen är denna helg över...... Nu blir det lugna bananer framöver kan jag meddela. Har varit 2 veckor av alldeles för mycket drickande, alldeles för lite sömn blandat med en hel del jobb. Så nu är jag sliten och plånboken är rätt platt..... Sov till halv 2 idag, helt sjukt. Visst ingen baksmälla när jag vaknade dock jag drack för många shots igår kväll efter jobbet. Japp, gick ut igår kväll också och som vanligt skyller jag på andrew och ashling, de är dåligt inflytande på mig helt klart. Men på onsdag morgon åker andrew och jag har annat att göra idag och imorgon kväll så kan absolut inte gå drickande med han nu ha ha ha ha och Ashling måste spara pengar nu också så inget utgående för henne heller :=)

Idag planerar jag att göra så lite som möjligt faktiskt, måste dock upp till affären och införskaffa lite saker för en kväll inne samt ordna top up till datorn för nu surfar jag på husets värdelösa nätverk som funkar när det vill...... Har dock lyckats prata med mamma och jimmi idag på datorn så det var kul. Mamma och jag pratade om min födelsedag.... hur jag ska göra med det. Och jag har så gott som beslutat att ha en egen fest och inte med de andra 2. Det är ju trots allt min 30-års dag och jag vill inte ha en massa unga och folk jag inte känner om min familj och släkt kommer över (HOPPAS) så ska nog boka överdelen på jobbet för det redan nu och säga till de andra att jag ska göra det. På det viset kan jag slappna av mera tror jag faktiskt, inte oroa mig för andra personer så att säga.

Ska upp till dublin imorgon och gå till svenska ambassaden och ordna nytt pass. Mitt går ut den 4 augusti och jag flyger hem den 3:e. hade tänkt ordna nytt hemma i sverige men så ska jag troligtvis åka till grekland med heidi + vän den 7:e så måste ha det ordnat innan jag åker hem. Tar lit elängre tid här att få det och lite dyrare men inget att göra åt saken. SKulle först åka upp själv och var lite orolig att jag inte ska hitta det men nu så ska en kompis åka upp med mig och hon ska köra. Så det känns bättre ha ha ha ha ha Blir väl troligtvis efter det att jag åker med henne hem och tar en dvd kväll som brukligt med henne ha ha ha vi älskar våra dvd- kvällar!

Nåväl, kanske dags att äta något idag och inte bara dricka kaffe.:=) Ta hand om er och varandra! Kram

regnig dag idag

Publicerad 2009-06-06 14:38:04 i Allmänt,

Så var det fina vädret slut...... många tror att det var den sommaren för oss på irland, så om det är sant så är jag glad att jag gjorde det mesta utav det.
Igår var det jobb och jobb, hade rast mellan 15.30-20 så då var jag hemma en snabbis och duscha och åt middag, lite slappande vart det också så man laddade batterierna. Nattklubben var öppen igår kväll men det var hyfsat lugnt, vi hade 4 band som spelade då det var för en "cause" (kan inte komma på ordet på svenska grrrr) men det var trevligt, inga rötägg och idioter så helt ok.
Idag är det lördag och jag har en ledig dag. regnet öser ner ute och det är en stark vind. Så tanken på att gå ut är inte direkt lockande kan jag meddela. Men så känner jag rastlösheten komma krypande så något måste jag hitta på. Passar Callum för tillfället för Janet är nere på puben och jobbar men han sover så det är inte direkt ansträngande ha ha ha Hoppas verkligen han vaknar till kl. 14 för hon måste iväg då direkt och ha honom med sig. Väcka en baby är inte direkt populärt oh ska ju inte göras så jag hoppas verkligen han vaknar. Kan hända han vaknar när Og går upp och gör i ordning sig för att gå till jobbet. Japp han sover fortfarande för han festa till 7 i morse ha ha ha ha bra jobbat måste jag säga.

Inför ikväll är jag splittrad, erbjuden att åka till Newbridge för några öl med 2 vänner, erbjuden att gå ut här i Naas med en kompis och han åker iväg till Kanada i en månad på onsdag morgon så vore ju bra att gå ut med han men jag vet att det då slutar med att vi går till en nattklubb och han får mig alltid så jädrans full....... Eller så känner jag för att stanna hemma ikväll, krypa in i min pyjamas och beställa take away..... Har ju inte haft en kväll inne på 2 veckor så det känns som att jag skulle behöva det. men så är jag ju ledig på måndag och tisdag så då blir det massa slappande. Får se hur jag känner om några timmar helt enkelt. Men med tanke på hur rastlös jag börjar bli nu så blir det nog att jag gör något förutom att stanna hemma ikväll.

Skulle gå över till Krystle och hälsa på, hon har varit på sjukhus för hon hade smärtor i bröstet och hon har sedan tidigare hjärtproblem med flimmer ibland så det var oroliga för henne. Hon är hemma nu över helgen med en monitor för hjärtat och ska tillbaka om några dagar för fler test så jag sa jag skulle komma över och hälsa på men i detta väder så kan jag inte gå dit. Blåser så mycket så paraplyet skulle bara flyga iväg och jag skulle sedan vara dyngsur! Så jag får se vad jag gör, ska sms:a henne om ett tag.

Börjat som sagt planera för min födelsedag i år, Ash och Andrew har en idé om att ha en gemensam fest, hon fyller 28 och han fyller 21. 21 är stort här så det brukar firas ordentligt och ash fyller nära oss. Hon fyller den 18:e, han den 22:a coh jag den 25 oktober så det blir samma vecka för oss. Får se hur jag gör, kommer familj och vänner över från sverige så vill jag nog inte ha det gemensamt med dom då det kommer vara massor av deras vänner där också som jag inte känner så vi får se helt enkelt hur det blir. Inget är spikat ännu.

Ta hand om er och snart är det en ny vecka. Ja men just ja, kom på att det är sveriges nationaldag igår också, hade totalt glömt det ha ha ha ha börjar bli alldeles för irländsk :=)  Kram

så var det torsdag

Publicerad 2009-06-04 20:43:34 i Allmänt,

Japp det ju en jädra tur att jag laddade batterierna igår för jag var absolut "hammered" med gäster igår kväll. Först var det lungt som attan, ca 8 gäster sedan vid 10 tiden så kom det in fler och fler hela tiden..... slutade med att jag sprang som attan fram och tillbaka hela tiden de sista 2 timmarna och han knappt tänka på annat än vad de ville ha att dricka. Vid slutet av kvällen när jag tog sista beställningen så hade jag 10 guiness väntandes på att toppas upp "rätt sätt att göra en guiness är att fylla glaset tills det är ca 3 centimeter kvar, låta den "settle" dvs bli mörk och sen toppa upp den, nu vet ni ;) " 1 carlsberg+ bacardi& diet coke, 1 guiness+ bacardi&coke, 1 heineken+ jamesson, 1 bulmers with 3 guiness, scotch with water, guiness with southern comfort etc etc etc jag kan berätta mer och mer men japp det blir trist, men som ni förstår så hade jag ca 40 personer drinkar i huvudet! Jag var totalt slutkörd och stället såg ut som en jag vet inte vad. Glas överallt!!!! Tog mig ca 1 1/2 timme att städa efter då jag ej hunnit gå ut på golvet och plocka glas alls.
Men det bra var att grabbarna gav mig massor med beröm för att hålla koll apå allt och kunna ge alla en drink i rätt ordning samt så idag så hörde jag av suzy att en av damerna som var där igår kväll sa att jag gjorde ett kanon jobb igår med så mycket folk . Så det värmde enormt kan jag meddela. Brukar vanligtvis inte alls vara så mycket folk en onsdag så jag vet inte vad som flög in i dom att gå ut så hårt en onsdag. Men nu är det över och idag har jag jobbat i köket igen under dagen och det gick smidigt, jag öppnade upp helt själv och förberedde allt helt själv, lite stolt över mig själv måste jag säga.

Min kära brorsdotter Nellie, tyvärr har jag inte lyckats sluta med de stinkande vita pinnarna.... jag vet, jättedumt men jag lovar jag ska försöka igen efter sommaren, för mycket pågår nu. Så stumpan, jag ska göra det bästa sen och absolut ska jag hålla dig borta från dom!!!!!

Linda, ha ha ha ha jag ska göra mitt bästa, om jag så måste lifta till sverige så jag kan komma till sverige i sommar så gör jag det! Vi MÅSTE ses när jag är hemma.

Kul när jag säger hemma för jag kallar sverige hemma och Irland hemma. När jag säger till de här att jag ska åka hem i augusti och sen säger jag att jag åker tillbaka hem det och det datumet..... blir lite förvirrat kan jag meddela.

Ikväll ska jag ut med några, andrew åker som sagt iväg en mnad och annelle från frankrike är bara här 3 veckor till, så vi passar på att ta en mini. personalfest dock så betalar vi från egen fick a.

Förresten, jag började idag tänka på min nästa födelsedag..... 30 ÅR!!!!! Jösses vad gammal jag kände mig!!! Tänkte i vilket fall att ha en fest här på irland men jag kommer sakna att inte kunna ha min släkt och familj här vid min stora dag, så jag tänkte grotta lite i det..... så släkt och familj, vad tror ni? Kan ni tänka er att komma hit den 24 oktober? Det är då jag tänkt ha festen så vore ju underbart kul om ni kan komma. Jag vet att jocke, martina och Nellie inte kan och det är ju helt förståeligt....... Kanske får jag en underbar födelsepresent av dom då ;)

Täker på er alla, stor kram till er!!!

Laddar batterierna

Publicerad 2009-06-03 18:25:28 i Allmänt,

Slappar i soffan nu och laddar batterierna för kvällens pass på jobbet. Pat kom ut från sjukhuset idag men är fortfarande inte bra, de vet inte vad det är riktigt så de ska skicka han på kropps ultraljud så han får vänta på det. Doxk så är han fullproppad med medicin nu i vilket fall så han känner sig pigg förutom smärtorna, något bra av det i vilket fall.

Jobb idag var väääääääldigt lugnt, har inte varit så lugnt på bra länge måste jag säga. SÅ det är väl både bra och dåligt antar jag i detta väder. Bra för oss som jobba då vi håller på att smälta bort i värmen i köket, dåligt för ja...... dåligt för the buisness!!!!  Men det börjar bli lite svalare nu och på torsdag så ska det svalna ordentligt till "normal" värme. Igår hade vi faktiskt 30 grader varmt!!!! Otroligt för detta land kan jag meddela och irländarna höll väl på att ta sjukskrivet på jobbet för det inte klarar av värmen alls ha ha ha ha Och inge regn på över 1 vecka "touch wood"!

Imorgon är det tack och lov bara 1 shift jag ska jobba, efter att göra dubbla shift 2 dagar i rad efter en kväll av festande(måndags) så känns det som jag kan knappt vänta tills dess. Gör dock igen dubbla shift på fredag då vi har nattklubben öppen för spelning av 3 band. Pain in the ass faktiskt då jag hatar live band från stans grabbar. Men bara att leva igenom det helt enkelt.

Nu är det planerat att gå ut imorgon kväll också....... JAG vet...... skulle inte gå ut mera MEN..... ha ha ha Annelle är över i 3 veckor till från frankrike, det är en av grabbarnas systerdotter, och på tisdag nästa vecka åker Andrew till Kanada i 1 månad så vi ska ha ett välkommen/ha så kul för dom....... Och jag har lovat Beau att ta hand om Annelle den kvällen så kan inte gå alltför tufft ut. Då blir det i så fall hon som får ta hand om mig ha ha ha ha ha Men jag ska fasiken ta tag i det hela nästa vecka. Det funkar ju inte att hålla på så här. 

Babblade med Ash i köket idag och berättade att när jag flyttade tillbaka hit så skulle jag absolut inte göra som jag gjorde sist jag bodde här dvs jobba på en pub, dricka så ofta och sova hela dagarna. MEN ha ha ha jag numera jobbar på en pub, dricker tyvärr för ofta men ok, jag sover inte hela dagarna. Funkar ju inte i ett hus där det bor en liten 18-månaders grabb ha ha ha så jag höll med en i vilket fall ;=) 

Nu ska jag forsätta slappa i soffan 30 minuter till innan jag måst ein i duschen och göra mig i ordning för jobb och sen åka och jobba. 

Hoppas ni har lika fint väder i sverige som vi har här! 
Kram på er! 

Måste lugna ner mig lite nu känner jag

Publicerad 2009-06-02 18:09:13 i Allmänt,

Jösses säger jag bara, nu måste jag ta mig i kragen och skärpa till mig. Det börjar bli idiotiskt nu måste jag säga och hade det varit någon av mina vänner som håller på som jag så skulle jag bli orolig. Det jag pratar om är detta festande varje dag......... självklart vart det fest igår kväll igen, skulle jobba kvällspasset med chris men det var så lugnt så jag jobbade bara 1.20 timmar sen satte jag mig ner på andra sidan baren med grabbarna och drack till stängning och då gick hem. Slutade med att jag och janet satt och babbla i någon timmer eller 2 för hon hade varit ute också, faktiskt så kom hon hem efter mig ha ha ha ha
Idag jobbar jag dubbla shift, först dag passet i köket för Janet är på semester denna vecka och ikväll jobbar jag i baren för Pat är på sjukhus (inget jätte allvarligt). Så ikväll blir det i vilket fall inget festande, gäller bara att jag inte sätter mig och tar en öl eller 2 efter jobbet ha ha ha Fast det är ju så gott och efter att ha jobbat hela kvällen så är det skönt att sitta ner med en kall öl.... Men jag ska fasiken inte göra det. Inte konstigt att jag går upp i vikt när man dricker så mycket öl hela tiden........

Solen skiner fortfarande och det är underbart varmt, 28 grader! Kan meddela att det var inte lika skönt att jobba i ett varmt kök och laga mat!!!!! Höll på att smälta bort, usch!

Har lust att hoppa i säng nu kan jag meddela, så himla sliten och trött, men eftersom jag ska jobba snart så måste jag skärpa till mig och vakna til liv om jag ska orka med det, så jag tror att duschen kan hjälpa till med det.

Annars är det inte mycket mer som pågår i mitt liv, jobbar och festar är det jag gör. Måste sluta med festandet om jag ska kunna ta mig till sverige i sommar dock!!!!!

Kram på er!

jag älskar verkligen sol och värme!

Publicerad 2009-06-01 19:09:49 i Allmänt,

Måste säga att jösses vad vädret påverkar en person. Jag är på så bra humör, folk är på bra humör och alla är så sociala! Har idag solat med Janet the baby Callum och hunden Diego på baksidan av huset. tyvärr måste jag gå till jobbet ikväll några timmar men men det är pengar i fickan i vilket fall. Måste försöka boka flyg snart till sverige så det är gjort och sen försöka spara pengar till semester och annat. Så det blir lugna bananer nu närmaste veckorna kan jag meddela.

Annars händer inte så mycket, har jobbat resten av dagarna och varit ute för några öl liiiiiiite för ofta senaste veckan..... därav det blir till att spara pengar nu annars kommer jag inte kunna ta mig någonstans i sommar.

Nåväl, nu ska det duschas, ta hand om er därhemma i sverige. Love ya´s

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela