jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

midsommarhelgen

Publicerad 2015-06-21 11:15:26 i

Då va midsommarhelgen snart över och jag kan konstatera att vädret varit som alla tidigare år jag kan komma ihåg. Regn och inte det varmaste vädret. Men det har varit en lugn och skön helg. 
Bakade min första egengjorda smörgåstårta, bjöd 2 vänner på det igår och den fick MVG då jag är nöjd. Midsommar mat i övrigt blev det inget, hade köpt det mesta men att äta det själv kändes inte lockande direkt så jag hoppa det helt enkelt.
Har fixat i olivers rum äntligen, fått upp hyllor som jag tänkt efter tapetsering och städa igenom hans garderob och tog bort en byrå. Han har fått ett skrivbord nu så han som han själv säger, kan göra sina läxor :) 
Skänkte bort 2 påsar med kläder som blivit utväxt också, jösses han växer. 

Skrämmande hur fort tiden går, har sagt det förr men ibland förundras jag över det hela. Det är lite läskigt också, man jobbar och dagarna går. Man ser fram emot helgerna som bara egentligen är 2 dagar.så varför njuta av 2/7 dagar egentligen? Fast jag måste säga att nu när man har träningen så ser man fram emot veckodagarna också :) 

Oliver pratar mycket om callum, saknar han och vill åka till han. Känns väldigt tråkigt att Irland inte blir en resa till i sommar. Men det finns inte ekonomiskt bistånd till det med resan till Turkiet. Skulle vara enormt kul om de påfallande ville komma hit men det blir nog inte så som det ser ut. Himla tråkigt :(  Får se om man kan få till en weekend resa under hösten kanske. 

Idag blir det i vilket fall en dejt, spännande och nervöst men har inte för stora förhoppningar. Men ska bli skoj och han verkar ha huvudet på rätt ställe. 

Kram på er och hoppas på bättre väder framöver. 

snart semester

Publicerad 2015-06-14 14:59:17 i

Äntligen är det snart semester, 4 fredagar kvar som sonen säger :)
Idag va han ute för första gången och cykla utan stödhjul, det gick fantastiskt bra. Lite mer koll på styret bara och att inte sluta trampa när cykeln börjar vingla så har han det.  
Semestern är spikad, vad vi gör och när, en vecka har vi hemma obokad och tar dagarna som de kommer. Tror jag har bra koll på läget ekonomiskt också.
Mammas bröllop är första semester veckan och det ska bli himla mysigt och trevligt! Måste fixa kläder till mig och sonen bara. 

Han har inte varit sjuk sen i januari heller, enormt rekord! Hostig och snorig av och till men inget som dragit ner han direkt.
Jag har börjat träna också, tränar mycket med svägerskan vilket är en enorm push i rätt riktning. Märker redan nu efter ca 1.5 månad lite resultat, fått bättre kondis och humöret är bättre. Siktar in på 3 pass i veckan. De har barnpassning där och sonen älskar det. Storebror har lovat passa han annars men han trivs så bra. Det ända är att det blir sent i säng de dagarna, hemma ca 18.30-19 och då äta och allt så det blir i säng 20-20.30 vilket är lite för sent dagis dagar. Men än så länge går det bra. 

Nu sitter man i solen och njuter, äntligen! 

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela