jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

snart semester

Publicerad 2015-06-14 14:59:17 i

Äntligen är det snart semester, 4 fredagar kvar som sonen säger :)
Idag va han ute för första gången och cykla utan stödhjul, det gick fantastiskt bra. Lite mer koll på styret bara och att inte sluta trampa när cykeln börjar vingla så har han det.  
Semestern är spikad, vad vi gör och när, en vecka har vi hemma obokad och tar dagarna som de kommer. Tror jag har bra koll på läget ekonomiskt också.
Mammas bröllop är första semester veckan och det ska bli himla mysigt och trevligt! Måste fixa kläder till mig och sonen bara. 

Han har inte varit sjuk sen i januari heller, enormt rekord! Hostig och snorig av och till men inget som dragit ner han direkt.
Jag har börjat träna också, tränar mycket med svägerskan vilket är en enorm push i rätt riktning. Märker redan nu efter ca 1.5 månad lite resultat, fått bättre kondis och humöret är bättre. Siktar in på 3 pass i veckan. De har barnpassning där och sonen älskar det. Storebror har lovat passa han annars men han trivs så bra. Det ända är att det blir sent i säng de dagarna, hemma ca 18.30-19 och då äta och allt så det blir i säng 20-20.30 vilket är lite för sent dagis dagar. Men än så länge går det bra. 

Nu sitter man i solen och njuter, äntligen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela