jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Mood swings!

Publicerad 2009-09-30 14:19:45 i Allmänt,

Yeah, my mood goes up and down like a carusell..... really enoying!!!!

Datorn min maste laddas upp med pengar sa jag sitter nu med Janets dator. Lite irriterande for inte alla bokstaver finns i det engelska systemet men men jag hoppas ni forstar enda....

Tack mamma, det varmer att hora. Blodtrycket ar uppe och normalt nu, ater ju jarn tabletter sa det hjalper en hel del. Ar fortfarande lite trott pa eftermiddagarna men det tillhor tydlgigen nar man ar gravid ;)

Har nu varit ledig i 3 dagar.... skont men inte bra for min ekonomi. Hyran ar i vilket fall betald och det ar ju huvudtaget viktigast och jag har shoppat mat for over 500 kronor sa jag har mat i huset ocksa. Viktigt ;)

Var pa puben igar faktiskt, Janet tyckte det var dags att jag tog mig utanfor huset och inte bara till affaren och ligga i soffan ha ha ha Det var trevligt att komma ut och se lite folk. Tror de flesta vet att jag ar gravid nu i vilket fall. Om inte annat tror de nog att jag lagt pa mig en del kilon runt magen ha ha ha ha

Idag ar det en ordentlig slappar dag... sitter fortfarande i pyjamas och klockan ar 13.17 ha ha ha men men, igar stade jag  ju i flera timmar och har ju anda inget annat att gora ha ha ha .

Maste saga att det ar trist att vara gravid, ont i ryggen har man konstant, gor ingenting som jag gjorde tidigare, vilket var i och for sig att sitta pa puben jamt ha ha ha men telefonen har tystnat en hel del :( Sa jag antar dessa humor svangningar inte bara har med gravidetet att gora..... mycket tankar som vanligt i mitt huvud..... far se vad som hander....

om drygt 3 veckor kommer familjen hit och jag laaaaangtar ihjal mig!!!! Ska bli sa underbart att ha dom har och fa babbla av sig lite och ha trevligt!!! SAKNAR ER ALLA SAAAAAAA MYCKET!!!!!!

Kram pa er!

Vilken dag!!!

Publicerad 2009-09-24 20:15:51 i Allmänt,

Vilken underbar dag.... helt sanslös overklig och ofattbart men det slog mig idag att jag är ju faktiskt gravid, inte bara börjar bli tjock ;) Underbara Janet kom med mig och stöttade mig. Var otroligt nervös och fick fjärilar i bröstet vid ett tillfälle när jag satt och vänta :) Men kan meddela att bebben verkar må super. Den levde runt som attan därinne ha ha ha vevade med armarna upp och ner och till och med greppa tag i sin fot såg det ut som hi hi hi hi den är 10 centimeter lång nu i vilket fall så den växer ju i vilket fall så det knakar. Och enligt ultraljudet så är jag 14 veckor och 4 dagar gången idag! Underbar känsla och självklart kom tårarna ha ha ha ha

Tack Jocke med familj för erat stöd !!!

Kan säga att sjukvården här är inte alls som i sverige. här får man en tid som jag hade idag kl. 09.20 men kom fasiken inte in förrän 11.05!!!! När vi kom dit så var det en massa folk som satt och väntade och fick höra att här får massor tid på morgonen och några får på dagen men vissa tänker att ¨äsch jag går in tidigt så kan jag jobba/shoppa/fika etc efter så säkert 10 av dom som var där skulle säkert inte dit förräns mitt på dagen/eftermiddagen..... helt galet!! Så det var bara att sitta snällt och vänta vilket inte är min starka sida, att vänta...... men men in kom man i vilket fall och läkaren jag fått verkar bra och profesionell, janet sa att det var läkaren hon ville ha men han var fullbokad då! Så det verkar ju bra i vilket fall.
Nu ska jag dit igen om 8 veckor för ett ultraljud igen, ska till min familjeläkare om 4 veckor för kontroll av blodtryck etc och sen vid jul igen ska jag dit igen..... de ville ha dit mig den 31/12 men då har jag ju planerat ha semester i sverige.... så fick till en tid den 17/12 ha ha ha lite svängrum får det vara!

Ikväll är det jobb, börjar om 1 timme, idag är det ju Arthurs day, firandet av skaparen till guiness, idag är det 250 år sedan han köpte första bryggeriet i irland! Så blir väl några omkring ikväll i vilket fall. Både bra och dåligt då det är bra för då går tiden fort men dåligt för det blir en massa städande i slutet på kvällen och jag är ju själv..... Kanske måste försöka få till ett nytt deltids jobb också.... ägaren till byggnaden har babblat idag om att höja hyran för Janet och Pat vilket innebär att då kommer de säga ifrån sig puben. Det är alldeles för hög hyra han vill ha och då är dt inte värt jobbet de lägger ner och inga pengar blir så gott som inkommna..... Så hmmmm blir knepigt... vem vill anställa en gravid kvinna????? Har nu att fundera på det också men säkerligen ger Janet mig gott om tid till att hitta annat...... hon sa ju till mig redan idag att det KAN hända att det blir så om han bestämmer sig för att höja hyran.... Så håll tummarna för mig att det inte blir så nu!!!

kram på er alla, nu är det dags att förbereda mig fr jobb.

Never stops......

Publicerad 2009-09-23 15:24:19 i Allmänt,

It seems like it never stops to happening things that surprises you...... How stupid can someone be????? Never thought someone could be that stupid but obviously they can!!! Men...... cant live with them...... think i´m better off alone!!

Japp, nu var det avlagt i engelska och nu blir det sagt i svenska. Trodde inte att man kan vara så dum, men tydligen kan man det., Om personen i fråga i vill, så gav jag faktiskt chansen att säga det. Jag sa "det är ditt val nu, antingen är du med eller inte. Bara att du säger det nu i så fall för då vet jag" Orden svarat var att självklart med, inga tvivel om det!! Men..... så visar det sig nu att det vart tvärtom och det genom att vara feg och backa undan med att inte säga ett ord alls! Utan bara vara tyst och inte svara och hålla sig undan. Otroligt trist att det vart så, man trodde ju att det kunde bli lite bra i vilket fall men tydligen inte. men nu vet jag i vilket fall, tog bara 2 månader innan det visade sig men nu har det kommit fram och nu vet jag att jag är "ensam" om det och gör det på mitt sätt och hur jag vill det. Känns bra på ett sätt men på annat sätt otroligt trist!!!! Men jag vet jag kan klara det och jag kommer klara det. Kommer bli tufft men jag har en bra familj som stöttar mig och otroliga vänner som ger mig otroligt stöd och hjälp!! Tror det i slutändan blir den andra personen som missar mest och kommer ångra sig mest.

Idag ska jag i vilket fall träffa Karen för en fika med hennes underbara dotter Emma. Ska bli mysigt. Är ledig idag från jobbet och har tagit det lugnt hela förmiddagen. TÄnkte dammsuga idag men jösses vad trist att göra det när jag vet att det är bara jag i huset som gör det jämt...... Så jag tänker faktiskt strunta i det!!! Ska träffa Karen nu, sen troligtvis hem och bara slpappa. Ovanligt eller hur ;) Men men, sådant är livet just nu....

Imorgon ska jag till läkaren, ska bli otroligt pirrigt och nervöst..... Men tror att bara morgondagen är gjord så kan jag slappna av lite..... Hoppas hoppas och ber till han där uppe att allt ser bra ut och är som det ska!!!!

Meddelar förhoppningsvis imorgon hur allt har gått!!

Kram på er alla, och kom ihåg vad jag har insett.... ensam är stark i många lägen. Men ofta kan man behöva en hjälpande och stöttande hand. Var villig att ge det lika mycket som du själv önskar att du kan få!

Länge sedan...

Publicerad 2009-09-19 18:32:21 i Allmänt,

Jepp nu var det llänge sedan jag skrev,,,,, har verkligen inte varit på bästa humöret på sista tiden och jag har jobbat som en gnu denna vecka. Jobbade tisdag, onsdga och fredag och gjorde dubbla shift och i torsdag var det eftermiddags shiftet så är rätt sliten. Ikväll skulle jag sitta barnvakt då janet ska på förlovnings fest för en vän men så är pappan hemma igen så han tar barnen. Så nu är jag helt fri för kvällen och kan göra vadjag vill men jag är så trött och seg så tror faktiskt att det kommer bli en aléna kväll med mitt eget sällskap och x-faktor på tv.....

Nu är ju "hemligheten" så gott som ute :) Att jag ska ha en liten bebis :) :) :) Är i slutet av vecka 13 nu så barnet är beräknat till den 24 mars 2010 som det ser ut nu. Ska dock till läkaren på torsdag den 24:e och då göra ultraljudet så kan bli ändrat, man vet aldrig. Men blir i vilket fall ett vårbarn :) Jepp, ni som inte visste förut, nu vet ni. Jag ska bli mamma!!!! helt galet! Mina känslor har varit över väldande senaste veckorna, jag har gråtit och skrattat, tvivlat och varit säker. Det är verkligen en berg och dal bana helt klart. Och veckan som varit har humöret verkligen varit upp och ner. Men folk och böcker säger att det är niormalt...... Inte något som jag är direkt glad över, gillar vekligen inte att vara på dåligt humör.....

Mycket att tänka på nu, vad som ska hända och ske i framtiden, vad jag ska göra etc..... men allt löser sig, har inte gett med mig förut och kommer absolut inte göra det nu heller när jag har en liten att tänka på ;)

kram på er alla och ha en underbar helg!!!

Det var en stor dag idag men inget nytt kom fram..............

Publicerad 2009-09-09 17:24:36 i Allmänt,

Måste vänta 2 veckor till innan det STORA händer!!! men det kommer, men som ni säkert vet så är ju inte tålamod min stora egenskap, mera en svaghet helt klart. men men, har jag väntat så här länge kan jag väll vänta 2 veckor till :) har helt klart fått endel sms och mail idag och folk undrar vad det är, ni kommer alla få reda på det inom sinom tid..... inget jag kablar ut över internet just nu, liiiiiite för personlight för det och vill att vissa ska få veta det via samtal på telefonen innan annat sätt kommer ut ;)

Hoppas ni alla i sverige mår bra, här på irland skiner solen äntligen och jag behövde ingen jacka idag till och från jobbet. Har jobbat lunch skiftet idag i köket och ikväll har vi tonårsdisco för dom som fått och gjort sitt "juniorcert" så blir en massa 15-17 åringar kutandes runt, klädda i knappt sebara kläder ha ha ha ha undrar om man själv verkligen klädde sig i sådana kläder???? Jag kan verkligen inte komma ihåg att jag gick på disco i underkläder...... japp de har på sig siden nattlinnen som klänningar.... små hotpants och minimal bh/topp och skyhöpga klackar till det..... och allt hånglande på dansgolvet ha ha ha ha ganska kul att kolla på faktiskt! Så det blir en upplevelse igen ;)

Kram på er

Tomorrow is a big day!!!

Publicerad 2009-09-08 19:01:03 i Allmänt,

Imorgon är det en stor dag som jag väntat på länge. Kan bli lite deppigt också om det nu visar sig en del andra saker som jag verkligen inte hoppas sker.... men det får man se imorgon i så fall. Och äntligen imorgon så ska det ske!!! Hoppas allt går bra!

Nu är det matdags! TJohoooo!

fortfarande uttråkad!

Publicerad 2009-09-03 20:37:24 i Allmänt,

ja nu är det inte mycket som händer måste jag säga. Jag jobbar, kollar på teve, äter mat och sover.... väldigt lite tvättande och städande sker också ;) Men jag tar det lugnt, men jösses vad uttråkad jag börjar bli. Måste hitta på något mer... vad kan jag göra, några förslag???

Mycket tankar är fortfarande i full gång om vad som ska ske och göras.... vad som måste planeras och sparas till. Måste börja planera för min födelsedags fest  i oktober också. Skicka ut inbjudningar etc. Ska bli så kul, mamma och familj och vänner kommer från sverige, längtar verkligen att få sed om igen. Tyvärr är ju min bror med fru och barn inte med på den resan men jag kommer få en underbar liten brorsdotter/brorsson då :) Så det är ju helt ok då att de inte kommer ha ha ha ha ;)

I helgen blir det lugnt, jobbar 4-stängning imorgon och på lördag dags passet. Ska eventuellt på bio på lördags kvällen men får se hur det går. Annars blir det en lugn kväll hemma istället.

Väldigt rastlös i kroppen känner jag, känner att jag snart måste få lite utlopp för alla känslor som bubblar inom mig.... det får nog bli en drama film på teve eller så ha ha ha något måste ut snart i vilket fall!!!

Det var min lilla rapport för idag,lite deppig jag vet,  ta hand o er och varandra!!!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela