jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

me? U? Us?Them? Him? Her?

Publicerad 2008-11-26 17:41:18 i Allmänt,

So complicated
So hard
So easy
So nice
So angry
So sweet
So upset
So twisted
So kind
So caring
So helping
So sad
So happy
So delighted
So doing everything for everyone else

Is that life? Is that the way it is? Is that what people should always do/be? Life is very confusing.............

tankar, tankar och mera tankar........ IGEN!

Publicerad 2008-11-24 22:53:10 i Allmänt,

ja men visst, tankarna flyger upp i skallen om och om igen och jag ska försöka få till ett samtal med min chef/vän imorgon eller onsdag. Blir så himla frustrerad när hon säger en sak ena dagen och en annan visar sig dagen efter. Otroligt frustrerande och irriterande då jag är liksom beroende av jobbet och räknar med inkomsten. SÅ när man sen ser nya schemat för veckan så är man bara uppsatt för 21 timmar!!!!!!! När hon tidigare sagt att så fort allt är i rullning med maten så har jag så gott som heltid där......... Hon sa det senast i fredags eller om det var torsdags att "från och med nästa vecka så jobbar du måndag- fredag luncherna och en kväll här och där. Vilket då skulle ge mig heltid. Men så ser jag att jag är ledig imorgon tisdag och onsdag samt bara jobbar 11.30-3 torsdag fredag och igen lördag och söndag kväll! Vad i helsike frid menas med det!!!!! Så om det inte blir förändring så kommer jag/måste jag absolut söka annat jobb!!!
Usch börjar mer och mer kännas som jag blir mer och mer "utnyttjad". Dock tror jag absolut inte hon tänker på det på samma sätt, hennes tankar är ju överallt så att säga. Men hon måste ju komma ihåg vad hon lovat när hon sagt det så många gånger. Samt så vill hon att jag och Eric ska vara "the boss" när hon och Pat inte är där! Hmmmmm vet inte jag riktigt. Kanske dags att Jenni kavlar upp ärmarna för en gångs skull och säger vad hon tycker och tänker, kanske sluta vara så snäll som så många säger till mig att jag är, alldeles för snäll?! Men jag tycker man ska vara snäll, man ska bry sig, man ska kunna hjälpa andra utan att förvänta sig få något tillbaka. Tycker man ska kunna hålla vad man lovar. Är jag ute och cyklar, tycker ni jag har fel??

Usch usch, är i en svacka just nu, hemsjuk till min familj och vänner i sverige!!!!!!!!

Paddy Casey is the shit!!!!

Publicerad 2008-11-22 16:54:58 i Allmänt,

Var igår och såg en irländsk känd kille vid namnet Paddy Casey. Han spelade i en kyrka här i staden sponsrad för välgörenhet och jag måste säga att det var den absolut bästa upplevelsen jag varit med om på mycket länge. Han är otroligt bra, otroligt rolig mellan låtarna och han får verkligen med hela publiken i sina låtar. Inte för att jag kände till många av dom, ungefär 2 stycken av 20 stycken......... men han var suverän. kanske var det lite för att vi var i en kyrka som gjorde det så "emotional" men man satt verkligen och var med hela tiden under den  1 1/2 långa konserten. Ok, kyrkbänkarna var väl inte det skönaste att sitta på kan jag meddela om jag ska klaga lite....... hi hi hi men jag biforgar här en länk på en av hans låtar som ger mig rysningar längs med ryggraden. Sök gärna på youtube för fler låtar med honom. Han är grym!!!! 
http://www.youtube.com/watch?v=G9fjS7wmQ-Y&feature=related 

herrre gud!!!!

Publicerad 2008-11-19 13:13:23 i Allmänt,

Vad kan vara så dåligt? vad kan vara så hemskt att man skjuter skallen av sig????!!!!
En väns vän sköt sig själv igår! 32 år gammal, nygift för 10 veckor sedan, har en adoptiv son på 8 år och har planerat att starta en familj med sin nya fru...... Så går han och skjuter sig själv i familjens pub och hans mor hittar hittar honom.....
Vad får en person att göra det? Så otroligt egoistiskt och elakt tycker jag.........
Han lämnar efter sig så mycket frågor och funderingar, så mycket ilska bland sina vänner och familj. Folk sitter med frågor och tankar och hans fru är absolut helt förstörd........ hon är så underbar har jag hört och så vacker och vänlig, vad kan ha varit så dåligt????
Naas stad är i stor sorg idag med mycket frågor.......
Mina tankar går ut till hans familj och vänner idag!!!!!

oj oj oj oj

Publicerad 2008-11-17 18:36:40 i Allmänt,

Jösses amalia säger jag bara idag..... väldigt länge sen jag skrev, sorry alla i sverige :) Har nu jobbat 7 dagar i rad och en dag till blir det sen är jag ledig i 2 dagar :) Ska passa på att sova massor..... sen knata ner på stan, ev ta bussen in till newbridge och knata runt lite i shopping centret där. Har aldrig riktigt tid att göra något själv känns det som så det ska jag nog arrangera.
Veckan som varit har varit total full rulle, var otroligt förkyld förra måndagen så jag satt hemma hela dagen och tog det lugnt som attan, sov sen i 13 timmar och sen har det varit jobb varje dag som sagt, men nu änstligen är från och med idag så har vi puben, nattklubben och även lunch serveringen fungerande. ok nattklubben har fortfarande lite problem att komma på fötter, dock så är det öppet varje fredag och lördag. Första fredagen var en succé men sen har det varit lite dåligt med folk men jag tror vi måste ge det i vilket fall 4-5 veckor tills det verkligen kommer igång, ryktet måste börja gå så att säga. Sen komemr jul upp alldeles runt knuten och då blir det party folk som vill ut i svängen :) SÅ jag tror med lite tålamod så blir det bra hi hi hi hi Puben går bättre och bättre för varje dag som går, mer folk in och så är det mer som händer, har musik fram till stängning varje fredag och lördag så det är rock n roll då i baren hi hi hi hi
Lunchen började ju som sagt idag och vi har inte gjort någon annonsering för det alls då vi vill börja rätt mjukt och komma in i allt allihopa, nya personer i köket, ny serverings personal som jag roddar runt och ny utrustning som vi måste komma underförn med ha ha ha ha Så vi sa att om vi har 15 pers inne idag så är det helt ok och vi fick in 18 pers :=) Bland annat 4 pers från en lokal tidning för Kildare län......... och jajemen, jag är i tidningen på onsdag...... Och det kunde fasiken inte varit den sämsta dagen att välja det på. Janet ville ha hjälp i morse på puben så hon skulle hämta mig 8.30..... jag hade satt alarmet på 6.15 eftersom jag ville ha en dusch och kaffe och ta det lugnt på morgonen och vara laddad. Slutade jobbet igår och var hemma i sängen vid 01.30 natten till idag så självklart så
tryckte jag bara på snooz knappen och vaknar sen av att Janet ringer och är utanför huset!!!!!!! har aldrig hoppat upp ur sängen så fort tror jag, på med kläderna, rufsade om håret, glasögon på och lite deoderant ha ha ha ha Tror Janet fick sig ett ordentligt garv!!!!!!!! Så där stog jag i rufsigt hår, inget smink och glasögonen på och blir fotograferad för en annons och inslag om puben ha ha ha ha ja jösses, vad ska man göra, bara att gilla läget helt enkelt!

Krystle har förlovat sig också!!!!!! Hon och sin kille åkte till polen på semester (han är från polen) och han friade till henne där. SÅ det blev MASSA dramma här i huset då hon skickade sms och ville prata med oss alla i huset vid 7 på kvällen.... vi vart nojjiga och skickade massa sms på skämt om ifall hon var antingen med barn, ville flytta ut, ville att marchin ska flytta in eller om hon var förlovad. Tydligen vart hon sur över det och det blev massa drama på kvälls kvisten...... Men efter x antal av telefonsamtal och tårar så är hon tydligen på bra humör idag och över lycklig och så vidare enligt Suzy, så bara att vänta och se tills hon kommer hem idag från jobbet! Wish me luck!!!!

Kärlekslivet då......... hmmmmmmm kan väl bara säga att jösses vad saker och ting kan vara komplicerade....... så jag tar det lugnt så får vi helt enkelt se vad som händer, bara ödet kan bestämma...... eller???

Nåja lite uppdateringar för er, websidan för nattklubben ska strax vara öppet så kika gärna in på www.cinnebar.ie så får ni se hur klubben ser ut som jag slitit för de senaste månaderna :=)

Sakanr er alla i sverige och speciellt svenska maten och mammas hemlagade mat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite bladibla

Publicerad 2008-11-10 14:36:24 i Allmänt,

Min collega Chris
Karen Doyle´s baby Emma Rachel
Me, Suzy and Frida på Halloween festen i vårat hus
Jag och Suzy på min födelsedag
Jag och syskonen Duffyn
 Jag och james Diggy

Som ni märker är jag en hemma person idag, ligger med grym förkylning och orkar inte mycket förutom att vara vid datorn. Har haft en grym helg med mycket partaj och mycket jobb. Skulle jobbat idag men det vart skjutet på tills imorgon då det kommer vara full rulle!!!!
Hur har eran helg varit hemma i sverige? Någon snö där borta ännu?

Äsch då

Publicerad 2008-11-06 12:49:26 i Allmänt,

Ingeet var det att oroa sig för alls, hon behövde bara en ursäkt att komma ut från huset på kvällen och prata om något annat än jobb för en gångs skull ha ha ha och som hon sa till mig, om det vore något så skulle hon säga det till mig direkt och inte vänta med det! Så bara att andas ut och se fram emot imorgon kväll när det är nyöppning av nattklubben! Otroligt stressigt och nervigt just nu eftersom vi arbetar med bygg arbetare som man får sparka i ärshlet för att få allt gjort i tid och alla är lite nerviga och hypiga över det hela. Kommer det komma tillräkligt med folk till exempel. Vi har 250 inbjudningar samt sen så kan folk betala vid dörren.Byggnaden har ju ett dåligt rykte med mycket bagage men samtidigt så går ryktet nu att sätllet är omgjort, nya ägare samt högre åldersgräns än tidigare så man kan bara hålla tummarna att det går som planerat. FÅr vi en lyckad öppning imorgon och lördag så komemr det sen gå galant tror jag, ingen tvekan om saken!

Idag jobbar jag 16-22 så det blir det på agendan idag, ska ner till banken och sätta in pengar till hyran också så det är gjort. Annars är det lugnt på andra fronter...... har endel att tänka på i andra delar av mitt liv men jag tar det lugnt och ser vad som händer. Som sagt så har jag förmågan att tänka väldigt negativt men försöker verkligen arbeta bort det. Har ju fått den vanan lite att så fort det går bra i mitt liv så blir det motgångar...... kan kanske vara för att jag tänker negativt??? Kan det vara så att man kan påverka saker med bara sina tankar? Att det lyser igenom så att säga? Hmmmm tänka possitivt är mitt nya motto........

Cigaretterna har jag inte rökt heller på 4 dagar nu :=) Köpte nikoton tuggumi igår då jag höll på att bli galen, inte lätt när man umgås med folk som röker så att säga. Men än så länge går det bra, första dagarna är ju värst så att säga.

Ta hand om er och glöm ej att bylsa på er kläder nu när vintern är på ingång, mycket förkylningar nu för tiden märker jag!

Lite nervöst är det allt.........

Publicerad 2008-11-04 17:45:26 i Allmänt,

Idag har jag haft "Haccp" traing på jobbet vilket innebär mat, säkerhet, hygen då vi ska öppna lunch serveringen på puben. Skulle ha varit imorgonmen köket är int efärdigt ännu så som det ser ut så kommer det bli fredag nästa vecka då det bära av. Typiskt byggare, kan aldrig hålla tids ramen...... irriterande som attan. men nu på fredag öppnar vi i vilket fall nattklubben för första gången under nytt namn, nytt utseende, högre åldersgräns och bättre musik! Jag skulle ha jobbat men nu meddelade Janet mig att jag är ledig så jag kan partaja ha ha ha ha och jag som inte ska dricka under hela november. hon mer eller mindre sa att "ja men du måste göra undantag för fredag" men hmmmmm jag ska allt dricka vatten :) Kan säga att det är gin och tonic ha ha ha ha ser ju likadant ut! Rökningen har i vilket fall hållt i sig, jo jag vet, ednast 2 dagar i dag men som idag så satt 6 av 8 personer och rökte och jag tog inte ett enda bloss. Kan dock meddela att jag absolut ville ha..... MASSOR men jag höll mig :) Så jag ska bannemej hålla mig, vet att de första dagarna är värst sen går det som en dans på rosor. Någon som har tips för mig? Jag tar emot alla förslag som kan hjälpa :)

Janet vill ikväll ha ett samtal med mig. Jag ska in och jobba bakom baren mellan 8- stängning och det var meningen att janet skulle göra 18-20 och sen skulle jag ta över men så när jag gick efter utbildningen sa hon att hon skulle hämta upp mig, pat ska göra baren och sedan stå där när jag kommer in för Janet ska ha ett samtal med mig....... Blir otroligt nervös och funderar på vad det kan vara men så tänker jag att det kan inte vara sparken för idag gav hon mig nyckel till puben :=) Så troligtvis är det att hon vill gå igenom timmarna med mig och vad hon vill att jag ska göra nu när allt kommer igång. men jag har ju tyvärr lite av tankesättet att tänka rätt negativt om saker och ting och förväntar mig det värsta. Har ju varit så mycket motgångar sista tidne så jag funderar så klart vad som kan komma härnäst........ Men jag tror inte det kan vara något negativt... vad kan det vara i sådanafall.......... Har så gott som lagt ner min själ i det hela när det gäller puben så hmmmm bara att vänta och se helt enkelt! Jag hålelr er uppdaterade helt enkelt :=)

Tänker på mina vänner och familj i sverige väldigt ofta, trodde inte jag skulle göra det så ofta med tanke på att sist jag bodde här gjorde jag inte det. Antar att det kan bero på att jag har så mycket hemma som jag håller kärt, bodde ju trotts allt hos mamma innan jag flyttade, träffade min familj mycket innan jag åkte och var mycket med mina vänner. Första gången jag flytta hit så åkte jag ju direkt efter jag bott i Åre i 3 år så jag hade ju inte rötterna så att säga någonstans hemma i sverige, vilket jag nu hade innan jag åkte denna gång........ Men det blir nog bättre så fort jag komemr in i gängorna här och får rutin i mitt liv!

Saknar er alla och tänker på er!

Inväntar och ser

Publicerad 2008-11-03 21:10:43 i Allmänt,

Har haft låååååångt smatal med Krystle härom dagen och hon har lovat att ändra sig, jag ska tänka på vad jag säger också då hon tycker jag behandlar henne som ett barn... hon känner sig pressad av mig och James att hon måste städa och röja direkt när hon gjort något etc. Så jag ska tänka på vad jag säger och ha mera tålamod och hon har lovat att inte bli sur direkt, säga till om hon tar illa upp och vis amer respekt!
Såklart vart det uppdraget att de endast skaffade detta hus för att jag kom hit, men som jag sade till henne så ville ju faktiskt jag vänta med boendet tills jag hittat ett fast jobb då detta sätter enorm press på mig vilket innebär att jag lever på absolut minimal inkomst varje vecka. och hon förstår det, och de andra likaså. Men men, jag har sagt att jag ska ge det ett tag till och känna efter ordentligt, det blir ju annorlunda nu fårn denna vecka då jag kommer få mer heltid på puben och nattklubben och jag kommer inte vara hemma lika mycket. Så vi får se vad som händer, jag stananr i huset för tillfället i vilket fall!

Har från idag gett upp cigaretterna också....... jepp, tufft som attan men men jag ska ge allt för att inte ge vika för "tha cravings" James har också gett upp dom från idag så vi stöttar varandra. SÅ suzy är nu den enda rökande personen i huset, som tur är röker vi alltid ute så det är ju en hjälp på vägen i vilket fall! Så jag håller tummarna för att jag och James klarar detta, kommer nog bli en del upp och ned gångar i humöret men men jag har "varnat" alla ha ha ha ha

Love ya all!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela