jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

solig morgon med mulig eftermiddag!

Publicerad 2010-02-27 17:28:28 i Allmänt,

Jajemen, en helt underbar morgon med strålande sol och blå himmel. Sen kom eftermiddagen och irländska vädret visade sitt rätta jag, muligt som attan!!! Nåja, snart är det sommar :)

har haft endel irriterande moment senaste 2 dagarna, kan inte vissa människor inse när de har fel och bara be om ursäkt istället för att fortsätta och tjafsa...... Sätta sig och slänga ur sig massa skit rätt ut sagt och bete sig som en omogen barnrumpa! japp, hårda ord men jösses vad det irriterar mig. Känns som jag försökt att rätta mig och acceptera men det kommer till en gräns efter ett tag. Nu har jag ledsnat ordentligt och har fått nog! Denna speciella person måste fasiken ta och lära sig någon gång att det inte går att behandla folk hur som helst om och om igen!!!! Nåja, nu har jag sagt det sista om det både här och på annat ställe så nog med det.

Lite bilder:
En glad liten krabat :)

Hmm undrar om tån smakar bra!

Tungan Heidi, tungan ;) Saknar dig bruttan!!!!!

Mamma mia, man ser fasiken MYCKET större ut med kläder.... +18 kilo och mera blir det :(

Strandpromenad i Strandhill/Sligo. Tidvattnet har dragit sig tillbaka!

Japp, ikväll kommer suzy hit och ska stanna över natten. Hon sade att hon har massa bra nyheter så förhoppningsvis är allt med bröllop organiserat en gång för alla. Jag vet hon är bra på att organisera saker men hon är ute i sista sekund med allt. Hon blir stressad och det är ju inte kul för det drar ju ner det glada i bröllopet. Så ska bli kul att se vad hon har..... Vet inte vad vi ska göra ikväll, troligtvis blir det väl puben så hon får se lite folk. Har märkt att det funkar rätt bra att gå ut utan att dricka. Visst inte lika lätt att hantera de apa fulla människorna men det går i vilket fall :)

Imorgon ska vi ha tjej lucnh så det blir suzy, Ciara och kanske Janet. Så det ska bli mysigt!
Hoppas ni alla mår bra i sverige, tänker på er massor och saknar er otroligt mycket!

Läkarbesök idag.....36 veckor gången!

Publicerad 2010-02-24 19:52:27 i Allmänt,

Japp, idag var det kontroll hos läkaren och jag är 36 veckor gången... 4 veckor kvar idag alltså om den behagar komma ut i tid dvs. Huvudet är nedåt i vilket fall, moderkakan är som den ska och bra med vätska omkring den lille! och så säger hon, "vet du vad det är" nej det vet jag ju inte såklart...... men jag tror det är en kille...... hon bara flinar. Så säger hon "ok för att inte säga vad det är så ska jag inte det men jag ser klart och tydligt vad det är för kön i vilket fall..... VAD FASIKEN!!!!! Jag höll på att spricka av nyfikenhet och jag stirrade på den där skärmen som attan för att försöka se men icke då! Men så säger hon, "följ din känsla"!!!!!! Så jag tror nu 90% säkert att det blir en liten grabb!!!!!!!! Fasiken också jag vill ju veta nu!!!! Men så samtidigt vill jag inte veta, men jag är jädrigt säker på att det blir en liten galen grabb till i huset ha ha ha ha
Den väger drygt 3200 nu så kan nog bli en bra storlek på den lille ;) Läkaren tror den kommer hamna på runt 4 kilo i vilket fall så det kan ju bli bra. Hört det är lättare att få ut dom ju större de är ;) Så kan det bli en Oliver eller Sebastian då kanske???? Nagra andra namnförslag???? 28 dagar nedräkning ;)
Här var man 30+5 veckor gången

Här är man 34+5 veckor gången.......


Var och hälsade på Suzy söndag-tisdags också med hennes syster Jill. Försöka styra upp bröllopet lite och jälpa till med ditt och datt. Var himla trevligt måste jag säga, lite spänt vart det ibland då alla inte är så himla engagerade i det hela...... Men verkar som vi kom lite framåt i vilket fall. Jösses det är ju drygt bara 50 dagar kvar liksom!!!! Jag har i vilket fall bokat hotell rum åt oss från Naas, så det är ordnat i vilket fall! Möhippan är så gott som ordant, väntar bara på att folk ska betala mig för allt så jag akn deffinitiv boka photograf och restaurang. Klänning till mig för bröllopet är lite svårare, Suzy säger jag kan ha på mig vad jag vill...... men man vette fasiken hur man ser ut i kroppen då....... Bebben kan ju vara typ 2 veckor gammal eller 4 veckor gammal....... så hmmmmm ska glo runt lite och se men blir nog ingen figur tajt i vilket fall som helst :)


Liten bild från Strandhill kanske visar hur vädret ligger till här;) Har haft snö senaste dagarna som har fallit och försvunnit ganska fort. Kyligt -1 och ligger runt det. Jag vet i sverige är det -15 drygt men som sagt, en helt annan kyla....
Nu ska jag nog gå ner och se vad som händer, verkar vara ett himla liv...... Lillgrabben verkar inte vara på bästa humör direkt om man säger så, janet går väl tokig därnere;)

Kram på er alla, håll tummarna för mig att den lille krabaten vill komma ut i tid!

Sa var det krampor som ATTAN!!!!

Publicerad 2010-02-20 21:23:17 i Allmänt,

Ja men visst, jobbade idag 6 timmar och jadrar i mig vad jag har ont i stallen jag inte trodde man kunde ha ont i! Fotterna dunkar (inget ovanligt) Men sa nere i backen/rumpa sa gor det ofantligt ont! Nar jag bara ligger ner nu sa dunkar det lite latt och forsoker jag ga lite sa ar det nastan omojligt!!! Speciellt vanstra benet nar jag tar belastning pa det. Det var ratt ok sista timmen pa jobbet men sa fort jag satte mig ner och skulle upp igen sa josses age jag bara.... Och det blir varre och varre ocksa :( Ar ensam hemma ikvall da de andra ar pa brollop/tyskland/gudmor sa kan inte be nagon gora mat at mig :( Blir nog att hanka sig ut till koket och slanga in en pizza i ugnen ;)

Imorgon bitti aker jag och suzy's syster Jill till suzy och ska vara dar till pa onsdag. Ska gora inbjudningskort, bordsplaceringar, prata brudnabbs klanning, vad hon vill gora kvallen innan brollopet etc..... Det ar liiiite knepigt att fa till allt, kanns som tidne inte riktigt racker till liksom. Det ar faktiskt bara 50-60 dagar kvar tills bollopet!!! Lite panik kanns det som sa att det inte blir kalabalik av allt.... Men forhoppningsvis far vi allt i ordning nu na vi ar dar.

Hoppas verkligen denna smarta lugnar ner sig till natten.... Om  det var en smarta for att jag ska foda snart sa ar det helt ok att genomlida.... men bara for att man jobbat 6 timmar ar liksom inte ok tycker jag!!!!! hmmmm bara att bita ihop antar jag ;)

kram pa er!

svart att sova.....

Publicerad 2010-02-17 01:38:07 i Allmänt,

Stora sov problem nu. Svart att somna pa kvallarna och vaknar flera ganger pa natterna. Otroligt irriterande maste jag sage. Intalar mig hela tiden att det "bara" ar 5 veckor kvar ca. Fick lite shopping begar idag sa begav mig till billighets affaren Pennys. Ungefar som HM men lite billigare anda :) Vart inkop till BB och bebben. Sa bvara bra inkop i vilket fall. Dock sa Janet till mig att inte kopa saker mera nu for hon ska tydligen arrangera en "baby shower" at mig...... Ska bli kul :) Men men, jag tar det lugnt med forhoppningarna for jag vet ju hur hon ar, virrpannan!!!

Organiserar Suzy's Hen-party ocksa, sa det ska bli kul. Vi ska nu ha det den 12 mars. Blir forst pa "min" pub pa overvaningen sa kommer nagra fran ett foretag och ska styla oss och fotografera oss i gruppfoto och enskilt ocksa pa Suzy i Burlesque utstyrsel, sen middag pa en mysig reataurang och sen dra runt suzy i stan till olika pubar. Har bokat in henne och 2 andra tjejer pa Court hotel for de bor inte i stan och sen ville Suzy det. Hon har ju en bakgrund dar med jobb i flera ar nar honv ar yngre. Sa det ska bli kul. Vantar nu bara pa att fa ett ok fran alla tjejer att de ar ok med att lagga in pengar for det hela och sen ar det bara att boka!

Planerar ocksa boendet for Suzy's brollop, det blir ju i Sligo (Pa andra sidan landet) sa vi blir 10 som ska ha logi. Har hittat ett bra hotell till bra pris for alla sa blir nog det i vilket fall, ska ringa dom imorgon och boka det.

Lite svart med planering bara med tanke pa att bebben ska komma och den lilla ska ju saklart med. Jag vill aka dit pa torsdagen, Maid of hounour och sa, men kan bli svart da jag inte riktigt vet vad Suz vill gora den kvallen...... Ska eventuellt aka over till henne pa sondag-tisdag da hennes syster Jill ska dit ocksa. Ta reda lite pa vad hon vill sa man kan planera. For brollopet sa kommer Janets mamma med Doreen och ska ta hand om min lilla inder brollopet. Kommer fa pumpa mjolk som hon kan ge den lille. Kanns lite si och sa med det da jag last att man ska helst inte ge bebben flaska forsta veckorna innan bade den och jag vant oss vid ta/ge brostet..... Sa vill helst inte det men i och med att jag ar brudnabb sa blir det nog ett maste.
De forstar liksom inte riktigt har pa Irland det har med "breastfeed" De ger upp ratt fort for det ar jobbigt, gor ont, lite somn etc etc sa de gor det bara nagra veckor sen borjar de med flaska och ersattning...... Jag forsokte forklara for janet idag att i sverige ar det mer vanligt an ovanligt, man gor det man "maste" gora liksom. Hon tycker att jag ska pumpa ibland sa jag kan fa somn ordentligt och hon ga upp och ge den lille flaska med min mjolk.... jag vet inte riktigt. Visst det ar en bra id'e och ger mig mycket hjalp men samtidigt sa vet jag inte.
Hon tyckte det att finns det en sadan  mojlighet och jag kan fa den hjalpen sa ska jag ta den for annars komemr jag var ahelt sankt och trott och upprord.... Da komemr hon bli irriterad ocksa.... vilet jag sa att det hjalper liksom inte. Jag ar uppvaxt med att sa ar det man gor och "naturens lag" ar liksom sa. Men hon tycker helt klart jag ska gora sa. Pumpa ut mjolk sa jag kan fa hjalp med matning sa jag kan fa vila.... vad sager ni andra!

Jocke, jag vet, jag onskar verkligen att det var annorlunda just nu, borjar kanna mer och mer att jag vill ha min familj nara...... antar det ar ngt som hander nar man ar gravid?! Men men, snart sa, kanske, men mycket troligtvis ;) Jag kommer bombardera er med bilder ;) Tack for ert stod, betyder massor ska du veta, hoppas ni forstar det!! Jag behover allt stod jag kan fa och en pusch i ratt riktining! Sakanrer enormt!!!

Ska val forsoka ta mig i sang ocksa sa jag kan sova, forsoka sova i vilekt fall...... idag har varit en dag med mycket toalett besok, kanns som man ska sprangas men sa kommer bara nagra droppar :/
Imorgon blir det branna ner allt pa cd-skivor vilket inte blev gjort idag....... sa ska gora det imorgon sa jag kan fa tillbaka min dator i bra skick och kan lagg aupp bilder och ska forsoka lagga upp video fran 3-4D filmen pa lillfisen ocksa;)

Kram pa er alla!

Sa blir det omprogrammering av datorn!!

Publicerad 2010-02-15 19:53:20 i Allmänt,

Jaha, hela datorn ar screwed i ratta ord!!! Har troligtvis fatt virus pa filer som ar behovliga for att system i datorn ska funka och sa raderade jag dom...... Visst, jag satte de i karantan forst men sa nar jag startade upp datorn dagen efter sa poppa virus varning upp var 3:e secund sa jag raderade dom...... Nu far jag betala for det! Sa hela dagen och kvallen idag blir till att overfora bilder, musik, dokument till cd skivor som jag vill behalla! Sa himla kul. Min bror Jocke gjorde detta at mig for ca 2 ar sedan denna tidpunkt (kommer du ihag det) sa vette fasiken om det borjar bli dags for att kopa ny dator helt enkelt????? Men men, det far bli till nasta gang jag aker till sverige, har finns ju inte alla bokstaver i svenska alfabetet pa datorerna sa de kan man inte kopa och sen finns ju inte mojligheten att slanga ut 6-700 euro pa ny dator!!!!!! Sa kanske, kanske om ca 7 mander kan man gora det.....

Vad har hant annars, inte mycket faktiskt. Igar hade vi "romantisk" valentines middag med Janet, Pat, janets mamma Doreen, Janets bror Eoghan och lilla Callum. Himla gott, forratt med laxmousse och rokt lax, varmratt var stek med pommes, sparris, broccoli och rodpepparsas och dessert var nagon sorts moussesuffl'e liknande. HIMLA gott! Sen kollade vi pa romantisk/komedi filmer. ha ha ha ha valentines ar val underbart;)

Kunde inte sova inatt alls, var pigg samtidigt som jag var trott sa slackte inte lampan forran 01.30 men somnade inte forran sakert 2.30, vaknade 2 ggr behovde ga pa toa..... vaknade sakert 5 ganger och forsokte bli bekvam i sangen, inte det lattaste med denna mage nu. gjorde ont i hofterna nar jag legat pa en sida for lange, vanda sig om och sa ar ju en match i sig. Den som nu sager att det ar underbart att vara gravid ska jag vilja byta kropp med!!! Min kusin ar ju gravid ocksa, hoppas hon har det lattare an vad jag har/har haft! Sag kort pa henne pa facebook och hon har allt en bra begynnande mage nu ;) men hon var valdigt smal innan sa troligtvis darfor det ar sa pa henne...... Men sa gulligt ;) Onskar jag var hemma och omkring henne, skulle vara sa mysigt och kul!

Vagde mig idag..... hmmmmmm! Fattar inte riktigt, vet jag har en liten dubbelhaka....... hofterna har ju saklart blivit bra rundare. dock sager folk att jag ar sa liten, bara en kula liksom.... att bakifran ser det inte ut som jag ar gravid alls! men enligt min vag idag sa ska jag se ut som en elefant!!!!! Japp, jag har harmed gatt over 80-kilos strecket for forsta gangen i mitt liv!!!!!!! Jag ar nu 34 veckor och 6 dagar gangen och har gatt upp 18 kilo!!!!!!!!!!!!! JOSSES!!!!!!! Enlgit Janet och nagra andra tjejer sa ar det inte mycket, MEN, enligt svenska matt ar det enormt!!!!! Josses, hoppas det inte blir mycket mera for da kommer jag fa arbeta RIKTIGT hart nar bebben ar ute ;) 

Skulle lagga upp bilder men sa har jag ju inte min dator och kan inte lagga in bilder pa Janets dator direkt.... Sa de bilderna far komma nar jag fixat min dator! Bebben sparkar och lever runt dagligen, ingen lugn och ro med den inte som tur ar. Den har hicka ungefar 2 ggr om dagen... hort det ar ett bra tecken dock. Da mar den bra.... kan det stamma?? 

Imorgon ska jag gora i ordning det sista i mitt rum med saker och ting, borja packa vaskan for sjukhuset och skriva upp saker som jag behover inhandla.... borjar bli lite av sista spurten! Pirrigt, nervost, skrammande och samtidigt underbart! 

Men josses vad jag saknar min familj och vanner i sverige!!!!!!! Onskar ni var har!!!!
Love ya all! 

Jag vet, evigheter sedan.....

Publicerad 2010-02-12 15:18:49 i Allmänt,

Jajemen, det ar evigheter sedan jag skrev och idag tankte jag lagga in bilder och skriva ner vad som hant senaste tiden. MEN, sa har min dator fatt fnatt. Hade virus pa den sa jag scannade igenom datorn och forsokte reparera det. Det gick dock inte sa jag satte det i karantan istallet. men sa igar sa var den seg som attan och gjorde inte manga knop, startade om den och vantade. Da ploppar det upp att jag har Trojansk horse pa den, utan att jag ens gatt in i nagot program eller ngt. Sa jag scannade igenom datorn igen, den hittade 1 virus pa en fil, samma igen, forsokte reparera men gick inte sa jag tog bort den istallet. Nu idag sa ar den helknapp. Startar upp men inget mera!!!! PANIK!!!! Jag har suttit de senaste 2 veckorna och tankt at tjag ska branna ut alla bilder jag har pa den sa den kanske blir lite snabbare, men sa ar det ngt som kommer upp eller jag ar for lat sa har inte blivit gjort. Om nu min dator har fatt helfnatt och jag komemr forlora allt pa den sa kommer jag sla nagot hart i huvudet pa mig sjalv!!!!!!! Skickat mejl till min smarta bror Jocke och far se om han kan hjalpa mig.... HOPPAS!!! Idag ska jag i vilket fall och sma shoppa lite till bebben och sjukhus v istelsen. Det ar ju faktiskt bara 6 veckor kvar nu tills lillen ska ploppa ut. har gjort mina forlossnings klasser klart och har val ganska bra hymf om det hela. Har ju liiiiiite erfarenhet fran att varit med nar casper foddes ;) igar fick jag stor chocken, brosten borjade lacka!!!! och snacka om att lacka ocksa, det var liksom inte lite vatska....... sms fort som attan till janet saklart och hon lugnade mig snabbt. Vanligt med det tydligen! Hon hade det och aven en van til lhenne. Det sags att om det hander hyfsat tidigt sa ar det tecken pa att det blir tidigare forlossning, men Janet vart ju snittat for Callum lag med rumpan nedat och inte ville vanda sig alls och hennes van hade gatt 10 dagar over tiden. Men visst vore det skont om den kom lite tidigt ha ha ha ha Har ju ett brollop att vara maid of honour for den 16 april!!! ;) men idag ska jag i vilket fall kopa saker till sjukan, har far man sta for egen nattlinne, tofflor/strumpor, morgonrock och klader till den lille. Sa ska inhandla det och packa vaskan i helgen... man vet ju aldrig ;) jag janet och Pat har i vilket fall gjort upp plan for nar jag maste aka in, om det blir pa natten eller om det blir pa dagen. Skont! var hos Suzy som sagt 3 dagar forra veckan, ska lagg aupp bilder, Sa fort MIN dator funkar igen!! Kram pa er all, hoppas ni alla mar bra, tanker pa er ofta! Love ya!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela