jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

åhhh vad jag hoppas.....

Publicerad 2011-08-09 12:59:42 i Allmänt,

nu har så mycket gott bra så jag är rädd för att hoppas för mycket.
Skrev kontrakt på lägenhet på Hedvigsborg igår, en 2:a visserligen men den är närmare city och så är det promenad avstånd till bror med familj och sen bor en kompis med son där också så det är nära och bra. Flyttar den 1 november :)
har sökt massa jobb denna månad igen, sökt ca 12 jobb, ringde på 3 idag men ingen lycka där, och sen har jag skickat iväg en till ansökan idag.
Tänk om man fick ett jobb, då vore ju allt helt perfekt!!!! har fått en ny lägenhet, har en bil som funkar ok (förutom servon som ´måste kollas), träffar en mysig kille och oliver är frisk och glad! Ett jobb på det här vore helt KANON!!! Då skulle allt vara ok, ingen mer oro varje månda, inget mer jagandes och letande varje dag och man har en fast och bra inkomst.... åhhhhhh vad jag hoppas på ett hobb snart!!!!
Oliver ska skolas in på dagis den 29 augusti också, visserligen blir det lite dumt att det är i gånghester då vi flyttar in till stan sen, men har ansökt om dagis närmare så får vänta och se hur det går, håller tummarna, lite onödigt att åka fram och tillbaka till gånhester (ca 5 km enkel väg) för att han ska på dagis.... så håller tummarna att han får komma in på annat som ligger närmare.

Annars än det, blivit bjuden på bröllop på irland i oktober... kan ju inte gå på det, flygt kostar drygt 2500:- och sedan ska man ha bröllops present också... funkar inte riktigt :( JÄDRIGT trist men men vad ska man göra!

Kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela