jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Kul dag idag!

Publicerad 2012-11-20 19:40:14 i Allmänt,

Ja idag var det rolig dag på jobbet, fått bli back upp på abonnemang/bedrägeri sidan. Fast det vart tvära kast då jag skulle ha uppkörning lite först och först fredag nästa vecka täcka upp då hon ska vara ledig men så var det vab för person i repan så hon fick hoppa in dör och jag på hennes stol.
Hade noll koll i början av dagen men några samtal via telefon senare så var det bara att köra.
Lite teknik strul som gjorde jobbet bra mycket mer och mer hjärna fick arbeta men det funka bra. Får väl se imorgon hur mycket missar jag gjort eller saker jag gjort fel ;)
Men grymt kul idag och jösses vad dagen gick fort!

Oliver är verkligen trotsig nu, stretar emot mesta möjligt och man ser verkligen blicken i ögonen på han att "nu jäklar"... Åh det tar på krafterna att vara hård och bestämd och inte ge med sig. Ger man med sig 1 gång så är det kört enligt erfarenhet, så jag vägrar ge mig. Men phu, tröttsamt!!

Julmarknad i helgen som kommer och sonen ska träffa tomten, får se om det går lika bra som förra året!

Slappar söndag

Publicerad 2012-11-18 12:22:39 i Allmänt,

Blir en lugn dag idag, tvätten gjord, matlådor finns, dammsugning gjord, sängkläder bytta. Så alla måsten är gjorda, vad ska man då göra?
Sonen blir lite rastlös av att bara vara inne så det blir lite jobbigt, regnar och kallt ute så tur till lekparken känns inte lockande.
Kollade bil igår, min bil är inte så stabil. Reparation 3 ggr inom loppet av 6 månader och är nu grinig vid upp start ibland. Så nu siktar jag in mig på leasing av bil. Var emot det först att betala mycket pengar på 3 år för att sen lämna tillbaka den, samtidigt tänker jag nu att värde minskningen är så stor ändå på bilar så det blir detsamma om jag skulle sälja bilen efter 3 år.
Var inne på en golf, men den blev rätt dyr då försäkring etc inte ingick. Kia verkar det bli, en eco bil som därav är billig i drift och bra månads avgift. Nu ska jag provköra förhoppningsvis nästa helg och så förhoppningsvis blir det signering. Vill gärna ha ny bil till färden för jul och vara säker på en bil som inte ger upp!

Sonen var sjuk igen i veckan men underbar syster var hemma med han så jag kunde jobba! Hon har varit enormt bra denna vecka och passat sonen, tvättat och donat! Utan henne här hade jag inte stannat kvar i Borås, fasen då hade jag varit fast innanför dessa väggar jämnt och aldrig kunna göra något på egen hand.

Tror vissa inte förstår det hela, visst jag gav mig in i detta med förståendes att jag skulle vara ensamstående. Visste det skulle bli tufft. MEN, jag trodde jag skulle få mer hjälp och stöd av vissa, många ord och löften var sagda. Men jag har insett ordentligt vilka jag kan lita på och dom stöttar mig!
Alla behöver tid för sig själv, vare sig det handlar om att duscha ifred, gå på toa ifred, äta mat ifred eller få gå och göra något man tycker om ifred utan barn som behöver ens uppmärksamhet.
Vissa människor har sagt att "ja men du visste ju vad du gjorde" "så är det att ha barn"
De som jag hört det ifrån har dock egentid och de är två....... Så det är rätt intressant att höra det från dem......

Nu har jag fått ur mig lite.... Tack för mig!

Onsdag, snart helg !

Publicerad 2012-11-18 12:09:18 i Allmänt,

Ok så det var för tidigt med dagis den måndagen. Blev samtal av från dagis efter drygt 4 timmar, feber och hängig. Och vi blev hemma hela veckan.
Det bra som kom av det var... Sonen är så gott som blöjfri!!! Vi körde hemma första dagarna utan blöja, någon olycka blev det men ok. Sen veckan vi var hemma visa han intresse för att gå på toaletten så jag körde på. Fråga ofta, satte han på toaletten när det gått någon timme eller två, och jösses min förvåning när han säger till mig att hå ut och han gör nummer 2 på toaletten!!! Och det var det, nu är han blöjfri även 3 dagar på dagis, 1 olycka!!! Hem idag efter jobb och dagis och han satte sig på dass :) Tjoho, snart är vi blöjfria!! Jag är så Jädra stolt!!! Det gick så fort och enkelt, ta i trä! Även personalen på dagis är förvånade :) så jag är super stolt tupp :)

Dagen på jobbet har gått grymt också, tror jag slog mina mål idag!!! Ska bli kul att se imorgon.

Och på fredag har vi kick off med jobbet. Jenny passar oliver över natt men det blir lugnt för mig, ska ju ha oliver hyfsat tidigt dagen efter så det blir ingen utgång efter kick off. Ska Bowla, spela biljard och käka middag. Grymt kul!
Den är det julfesten den 7/12 också så då får man släppa lös lite mer ;) älskade syster tar oliver då så man kan slöa lite mer dagen efter ;)
Att vara bakis med barn är ingen bra idé ;)

Nej, sov dags här!
Kram på er

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela