jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

midsommmar imorgon

Publicerad 2013-06-20 20:56:31 i

hmm känns över reklamerat i år också. förra året landade vi på flygplatsen efter resan till irland så det var inget firande alls. i år känns det som man är solo totalt.
pappa har man inte hört ett ljud från, broder med familj firar nog med martinas familj, syster drar iväg med sina vänner, lillebror och tjej åker också till andra. fick med syster till litet firande så sonen får lite firande i vilket fall. sen handla vi lite god mat idag som oliver och jag ska smaska på. blir inte mycket men i vilket fall ngt, för sonens skull ....
önskar innerligt jag var hos mamma och per och fira, men med jobbet och sedan trafiken samt att vi ska dit om 2 veckor så känns det inte lockande att åka den vägen.

va f*n flyttade jag till borås för?!?! aldrig
känt mig så ensam tror jag. till och med på irland hade jag mer sällskap och gjorde saker med folk. nu är det till jobbet, hämta sonen, hem och äta och sen mys och sen sova. varje dag måndag till fredag. helgerna är plocka och städa, lekparken med sonen, handla, tvätta, lekparken.
Inget händer, inget kul, ingen som frågar om att göra ngt.

Ska det vara så här? ??

jupp, jag är i en svacka!!!


nu har vi gjort det.... upp till att stå upp och bli en man nu !!!!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela