jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Det rullar på fortare nu

Publicerad 2010-11-26 17:24:30 i Allmänt,

Inte långt kvar nu... bara några veckor. Jösses tiden går så fort. Skrämmande samtidigt som jag längtar som sjutton. Fick samtal idag som gjorde mig lite skakis men har börjat ta tag i det nu också så förhoppningsvis på måndag så kan det bli utrett.... Mmmm jag skakar nästan när jag tänker på det, bara att svara i telefonen för att ta tag i det gjorde att hjärtat hoppade till extra.... usch jag kommer inte se framemot det mötet men det måste bli gjort. Jag har inte gjort något fel alls, vad jag känner och vet, utan det är andra personen i fråga som måste tänka till och inse vad den gjort.... och göra för att saker och ting ska bli så lätt som möjligt. Så snälla ni där ute som läser här, håll alla tummar och tår ni kan för mig på måndag PLEASE!!!!!

Annars då, inte mycket, planerar, tänker, räknar etc etc för att saker och ting ska bli klart och i ordning snabbt och enkelt på bästa sätt..... bara att hoppas och be att det blir det också..... Jag gör mitt bästa och som det verkar så ser det bra ut än så länge.... Bara att hoppas det blir så också!
Kram på er

härlig helg men fasen vad skönt det är över....

Publicerad 2010-11-22 14:03:15 i Allmänt,

Jajemen, vart endel att stå i över helgen, tog mig tiden att unna mig lite "jag" tid och gick vild. Träffade christina från Åre tiden i Dublin på torsdagskvällen, hon var här med sin klass så kunde ju inte träffa henne, var ju bara 9 år sedan ;) Kul kväll med stand up comedy. Gick lite vilse i dublin när jag skulle till bussen vid 11 på kvällen och stoppade 2 poliser för att fråga vägen ha ha ha ha väldigt händelserikt!
Fredagen tog jag igen lite tid med 2 vänner och skulle ta "några lugna drinkar" sluta med nattklubb och shots...... mådde pyton på lördagen hela dagen men men, på med spacklet igen och klänningen för det var ju bröllops firande för Krystle och marcin som gifte sig i polen förra helgen, eftersom jag inte kunde gå på det så vart det firande på lördagen här istället. Lugnare kväll än fredagen med fortfarande väldigt sent i säng så jag var GRYMT trött på söndagen..... och då på den kvällen äta på restaurang för att fira Doreen som fyllt år och sedan masa sig till jobbet...... Kan säga att äta 3-rätters efter en helg av alcohol och sedan gå och jobba är INGEN BRA IDÈ!!!! Men men, jag tog mig igenom det och kommit fram till att jag är för gammal/en mamma/och för pank för att göra sådana här galejer..... så det var en helg att minnas och inte göra om ;)
janet var gudomlig och tog hand om Oliver åt mig på mornarna så jag sov till 10 båda dagarna, HELT underbart!!! Tack gumman, du är bästa Husband :)
Planerna går nu bra, 5 veckor och räknar.... ska börja packa denna vecka och göra i ordning allt, lika bra att skicka sakerna i god tid så det finns där när jag är där och om något går tokigt så är jag ju här att ordna upp det. Fått ett bra pris av ett företag så jag är dunder nöjd!
Efter helgens galej så vart ju spar kontot lite mindre.... *skäms* men jobbar några timmar till på puben så det blir att spara allt det.... slut på att spendera pengar helt enkelt och tajta till kassan... annars blir det tokigt när jag flyttar... Men det ser bra ut än så länge i vilket falllen är snart här... ca 34 dagar :)... Ska bli himla mysigt måste jag säga, ser fram emot det otroligt mycket!

Nu ska jag slappa lite i soffan, åh ja, helt klart en pyjamas dag idag :)
Ju

det rullar på....

Publicerad 2010-11-16 16:39:19 i Allmänt,

Länge sedan igen jag skrev. Mycket att dona och pula med inför allt som ska ske om 6 veckor på dagen :) Längtar som attan samtidigt som det är väldigt skrämmande. Men som en vis och snäll person sa till mig för några månader sedan, jag klarar allt bara jag vill :) Och jag tror faktiskt att det kommer bli bra...... Visst saknaden efter personer här kommer vara enorm och tankarna att "gjorde jag rätt" kommer vara där. men som jag sagt, så ofta jag kan så blir det att komma över igen på besök....

Lillkillen sätter sig nu upp helt på engen hand, babblar i 140 och flinar konstant, måste säga jag har en otroligt snäll son som så gott som alltid är glad :) Vet inte vad jag gjort bra i livet för att förtjäna honom...... Han är underbar!

Nu är det dags för matning så det vart ett kort inlägg.
Ta hand om varandra där hemma!
Kram

Japp då blir det at packa snart!

Publicerad 2010-11-06 14:05:54 i Allmänt,

Jajemen, då var det klart och bokat! Otroligt nervös måste jag säga över det hela, man har många tankar som flyger runt i skallen som att "har jag gjort ett till stort dumt beslut i mitt liv som jag kommer att ångra?"........ Visst man ska inte ångra skaer man gjort utan man lär sig av sina misstag och blir starkare av det. Och jösses måste jag säga, de sista 2 1/2 åren har gjort mig bra mycket visare, starkare och insett både det ena och det andra om mig själv och om andra människer. Så jag ångrar INTE att jag flyttade till irland!!!! Hade jag inte gjort det är det mycket jag hade missat och såklart det viktigaste jag hade inte haft Oliver!!! Så det är inget jag önskar ogjort. Men nervös över vad som kommer att hända och ske i mitt liv de närmaste månaderna. Kommer allt lösa sig, komemr det flyta på, hur många hinder måste jag ta mig över, kommer det bli som jag förväntar mig? Mycket om!!! Men jag har en underbar familj som jag litar på och kommer hjälpa mig det vet jag, jag har underbara vänner som jag litar på också. Och som jag sagt, så länge Oliver inte börjat någon skola så kan man alltid ändra om sina planer.

Mycket planerande är det nu, mycket pappers arbete också. Det är en grej som gnager i min hjärna, men inte mycket jag kan göra åt saken eftersom personen i fråga inte svarar på mina sms och samtal..... Kan tyvärr inte skriva för mycket här då det finns personer som läser här och jag vill inte att de personerna ska få reda på allt för mycket...... Om personen i fråga kunde svara när jag hör av mig då är det en piece of cake så att säga men men nu är det som det är!!!!

Nåja, idag ska jag ut och hälsa på James och James, ska bli mysigt.
Ikväll blir det x-factor med Janet. Lördagar är numera en riktig inne kväll :)

Oliver växer så det knakar, blir större och gör nya saker nästan varje dag. Otroligt hur fort det går måste jag säga. Lite skrämmande hur fort det går, känns som igår när han var född men samtidigt känns det som jag haft han för alltid :) Rutinerna ligger bra nu (ta i trä) allting knallar på och jag har absolut inget att klaga på!!!
Fick korten på Oliver och callum som vi gjorde på Pixie studio, de är såååååå söta :) Ska förstora ett av de på båda två och rama in!

Nåväl, dags att fixa lite mat i magen medans skrutten sover. Kram kram

Regnigt och kallt idag

Publicerad 2010-11-01 14:28:12 i Allmänt,

japp, det är allt kyligt idag, tror jag ska tända brasan i huset snart för det är allt bittert. Så det blir en pyjamas dag idag helt enkelt, ingen idé att ta sig ut när det regnar :( Oliver är lite snorig och dan fortfarande så är nog bra att hålla han inne lite.
I morse fick jag sovmorgon till efter 10 :) janet tog Oliver med sig till jobbet så det var underbart!!! Känner sig så utvilad. igår sov han 2.45 timme på dagen och det var ju guld värt. Nu idag så har han sovit en timme, ligger och gnäller lite nu men jag hoppas han somnar om, vart nog bara väckt av ljud där uppe. Så får hålla tummarna, han behöver minst 2 timmar sömn på dagen annars är han som en vilding senare!!

har nu bestämt mig om när det hela bär av, känns 95% bra men samtidigt 5% dåligt. Kommer ju sakna folk som attan!!!!!! Kommer kännas konstigt och det är ett så stort steg att ta! Inte bara mig det handlar om så att säga, men jag tror helt klart att det är det bästa att göra just nu. har ju tänkt på det i över 1 1/2 år så eftersom det fortfarande känns som det är det som jag vill göra och behöver göra så är det bäst att ta tag i saken! Så nu är det bara planerande och bokande som gäller. Men så är ju jag en sådan person att får jag in något i skallen så vill jag göra det NU!!! Inte vänta och göra saker senare utan vill få allt klart nu, men men, inte allt för mycket kan jag göra nu men en del kan man allt dona med. Så det blir nog en del tankar som flyger runt den närmaste tiden!

Jul blir i vilket fall att fira här, det ska bli himla trevligt, har ju inte firat det här ordentligt med "familjen" så det ska bli mysigt. Sen nyår blir hos mamma och per, jocke och martina med familj kommer dit då också så det blir lite av en mini julafton. mysigt!

hoppas ni har det bra i sverig eoch att kylan inte är för tuff.
kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela