jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Hemma hela veckan

Publicerad 2012-12-20 15:05:17 i Allmänt,

Torsdag idag och vi är hemma sjuka hela veckan. Natten mellan tisdag och onsdag var han väldigt ledsen med ont i örat :( så besök till vc igår och öron inflammation bekräftat men även spräckt trumhinna så det blev antibiotika. Man märkte dock stor skillnad igår eftermiddag att han inte hade lika ont, tydligen så släpper mesta smärtan när hinnan går sönder för då släpper trycket och allt rinner ut. Och ja, det rann..... Urk!!
En bild så ni ser hur det ser ut då trumhinnan spruckit.
Idag är han lite bättre med feber nere på 38 och hostan har börjar ge sig också. Han gnuggar till vid örat men klagar inte så mycket så han verkar ha fått lite ro.
Funderar på hur hög hans smärt tröskel är, han har ju endast den natten och igår verkligen varit ledsen över det onda, i övrigt inte klagat direkt..... Knepigt!
2 dagar kvar till resan till släkten, längtar verkligen och jag hoppas innerligt oliver är bra då. Men ny har han medicinen så till lördag ska den ha kickat in ordentligt.
Hoppas ni andra har en bra jul om jag inte skriver mer här.
Med massa god mat och trevligt sällskap!
Kram på er!

Då var det vab igen

Publicerad 2012-12-17 11:45:23 i Allmänt,

Misstänkte redan förra helgen han var på väg att bli dålig och i fredags kom hostan ordentligt och febern i lördags. Så helgen har vi varit hemma hela dagen förutom en tripp till affären igår.
Feber, hemsk hosta och tufft med and ingen som han får då han blir sjuk med hosta :/
Men ett husmors tips funkade kanon i natt. 1 dl hett vatten med 2.5 matsked socker och dricka det ljummet. Hostan gav med sig efter ca 40 min och han sov till 6 i morse. Ur skönt för han då han hostar non stop och man mörker hur jobbigt han tycker det är. Aptiten är inte på topp heller men lite får jag i han. Sånt som inte smakar så mycket såsom ris och majs och lite isglass.
Själv då.... Rivit i halsen och känner mig trött. Men tröttheten har funnits hela förra veckan också så det är nog en del av förkylningen med alla nysningar.
7 dagar sen är det julafton i vilket fall, ser grymt mycket fram emot det och träffa släkten i Värmland! Åker på lördag och lillebror med tjej åker med i bilen, skönt med sällskap upp.
Hoppas innerligt vi alla är friska tills dess!!

Hmmm

Publicerad 2012-12-11 21:44:34 i Allmänt,

Känns som det går lite för bra just nu, haft tur med ny bil, oliver är frisk förutom lite förkylning, och en annan sak som jag berättar när allt är klart.... Lite skrockfull är jag ;)
Idag blev jag erbjuden lägenhet som jag ska kolla på imorgon. Ekonomin känns bra också så den oroar mig inte heller.

Efter en tid av mycket jobbigt och en tiff händelse för en mycket kär vän så känns det som jag ser ljuset. Känns som allt löser sig till slut.
Visst jag känner mig fortfarande hjälplös i vissa situationer och saker och en besvikelse finns i mitt hjärta men det tror jag blir svår lösligt. Det som jag kan påverka känns det dom det går åt rätt håll..... Bara tanken som nu slog mig.... Det går lite för bra nu! Kommer det ett bakslag snart? I mitt vanliga liv så händer det alltid något när jag mår som bäst. Men hmmmm saker kan ändras, hoppas till att bakslagen är färdiga i mitt liv!

Fredag blir en tung dag, begravning av en mycket gammal bekant och det känns grymt jobbigt. Har inte riktigt slagit in att det är sant men fredag kommer att bevisa det helt klart och jag kommer vara nära människor som betyder enormt mycket för mig i en hemsk stund, ni finns i mins hjärtan och tankar dagligen!!! Jag ska göra mitt yttersta för att kunna stödja dem på det sätt de behöver i denna svåra tid!

Kram på er!

Vinter och 18 dagar till jul

Publicerad 2012-12-06 21:41:58 i Allmänt,

Nu är det mycket snö och mätaren visar -13, härlig torr kyla så inget slask och hemskheter. Jag gillar snön :)
Inte långt till jul nu, dagarna flyger fram. Måste nog slå in alla julklappar, kom på att det är 3 till att köpa, vet vad 2 av dem ska vara men den 3:e har jag noll koll på. Får se när man strosar runt i butikerna helt enkelt.

Oliver är storm förtjust över snön, imorse slängde han sig i det då jag borsta bilen. :)

Imorgon är det julfesten med jobbet, inte jätte taggad men det är nog på grund av för lite sömn denna vecka. Väldigt mycket i skallen helt enkelt och oliver sover inte bra heller. Förhoppningsvis bara en fas.

Kram på er därute i snöiga Sverige!

Woho snö!!

Publicerad 2012-12-03 21:27:40 i Allmänt,

Så ja, snön kom perfekt till första advent och december. Och jag med sprillans nya vinterdäck känns grymt bra.
Har varit en bra sista vecka, hela helgen var det julstök med början med stor städ hemma och damma bort all damm och upp med julsaker. Sen var det lite julklapps köp och avsluta med pepparkaks hus bygge, i år var oliver mer på att hjälpa till så det var himla mysigt. Dock tror jag han åt mer än han satte på ;)
Avslutade förra veckan på jobbet med att köra backoffice hela fredagen och torsdagen. Grymt kul och vad gott dagen gick, svårt hinna med allt då man fick hoppa in på telefon och mejl. Många sjuka förra veckan på jobbet, jag började veckan 2 dagar med vab pga hemsk maginfluensa hualigen!!!
Nu är han ett matvrak igen ;)

Nya bilen har jag också, hämta den i fredags efter jobbet. Åhhhh så söt och fin :) lyx grejer såsom uppvärmd ratt och stol värme :) dock en tabbe, vagnen går inte in, diffar ca 2-3 cm :( men men, inte ofta den åker med och den får plats i baksätet i vilket fall, får lägga skydd för sätet bara.

Känns som en bra tid, ser otroligt mycket fram emot julen. Fira i Värmland med släkten, det var många år sedan så det ska bli jätte kul!

Har en begravning också, känns inte bra och jag lider med min älskade vän som förlorat en så pass närstående. Tänker på dig massor gumman!! Önskar jag kunde vara hos dig!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela