jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Ny vecka imorgon då..

Publicerad 2013-04-28 20:55:29 i

ja veckorna går fort, läskigt fort ibland.
När man tänker efter så är det rätt dumt att se fram emot helgerna i veckan, man vill veckan ska gå fort så man kan vara ledig 2 dagar. Men, tänk vad fort tiden går. De fem dagar i veckan som man vill ska gå fort är ju mesta delen av veckan och helgen är ynka två dagar. Ju snabbare man vill att helgen ska gå desto mer missar man av sitt liv. Man lever ju som alla vet inte för alltid, varför lever man inte till max hela veckan? gör sådant man vill göra hela veckan och struntar i att se fram emot helgen. Visst man jobbar hela dagen under veckan, men dagen slutar ju inte när man slutar jobbet, man har ca 2-3 timmar till innan barnen ska lägga sig. Varför ibland inte leva livet lite och töja lite på "reglerna". Ja det känns som regler, man ska vara si och så och man ska göra si och så i sverige. Annars är risken stor man framstår som dålig förälder, dåliga rutiner, dålig uppfostran. Man är inte en bra förälder eller förebild.
tänk att kunna äta ute när man vill, göra något kul istället för att bara åka hem direkt. träffa vänner och nära och kära. Nej, sverige i ett nötskal. Trist och låst!! vad gör jag då här tänker säkert vissa, vad har jag för val? Jag "måste" ta det säkra före det osäkra, jag har knodden att tänka på. Han behöver en fast punkt med tak över huvet och mat säkert i huset.
Han är min största prioritet och han går före allt annat.

Men en sak är säker, kommer möjligheten att åka iväg med en trygghet och säkerhet, då tar vi den!!! Vi lever bara en gång och dagarna går allt för fort, försök passa på att leva till max ni som kan!!!!

härlig helg!

Publicerad 2013-04-15 19:40:15 i

I helgen hade vi besök av mamma och Per och det var så mysigt. Tog ledigt från alla måsten med tvätt, städ och matlådor.
fredags kvällen efter jobber var det god mat och umgås och prata. Lördagen blev fika hos jocke med familj och sen hem till mig och åt kyckling med curry och ris. så enkelt men så gott. oliver älskar verkligen per så det var bara han som fick natta på kvällarna och borsta tänderna :)

på kvällen kom jimmi och katarina förbi så vi fika lite och drack lite öl i lugnan ro. himla trevligt.
söndagen åkte de hem vid lunch så jag och oliver åkte till kidz mässan, myckey för barn att köpa och lite aktiviteter för dem. oliver stor trivdes. rätt sliten efter besöket så det var mys i soffan med nya filmen Tom & Jerry.

jobb hela veckan nu då. Känns kul att gå till jobbet nu med nya tjänsten. Känns som man gör ngt vettigt igen :)
Flyg bokat för semestern till Irland, 10 dagar i juli och sen några dagar hos mamma och per. Funderar på en tripp för oliver till Astrid Lindgrens värld också, någon som vill göra oss sällskap?

hoppas värmen och solen är på ingång snart....

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela