jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

hej hej

Publicerad 2010-09-08 14:35:01 i Allmänt,

Nu ar det ett tag sedan jag skrivit. har inte pengar pa min dator och det har varit fullt up. Oliver haller pa att bli galen med sina tander, han biter och suger pa allt han far tag i, vaknar pa natterna och skriker och tar sig for munnen. Sa ger han smart stillande nar han ska sova samt en kram att smorja pa hans tand kott. Kan inte se nagra tander annu men forhoppningsvis komemr det upp en liten rackare snart. Jag har varit sa trott med att vkan med honom pa natterna, har varit tufft att fa in han i sina rutiner igen, han vart ju lite bortskamd nar vi var i sverige ;) Men nu verkar det bli battre. Janet var en underbar och tog oliver i natt at mig, lade callum i mitt rum och han sov i janets rum. Sa jag sov fran 23.30 till drygt 7.30 i morse, somnade om och vaknade strax innan 9 igen. Janet tog da oliver med sig till Lekstallet Joeys med Cammul och Emma sa jag hade hela morgonen for mig sjalv. Sa josses, var jag storm glad! Sa himla underbart att ha lite tid for mig sjalv, sa jag ar sa glad att Janet erbjod sig att gora det. Stort tack till henne och fair play till henne att ta 3 barn med sig :)

Annars da, ja som ni vet s akampar jag med att fa enstamstaende bidraget, var dar igar och kollade hur det gar och de sa att man kan fa vanta upp till 9 manader pa att fa nagot!!!!!! vad fasiken tror de att man ska leva pa egentligen. har jag kontoret ocksa for mitt forra jobb for att fa en ny uppsagelse papper till Local comunity welfare, och de ska ringa upp sager de hela tiden och kolla upp det men inte fasiken ar det nagon som ringer upp!! Jag har idag tydligen fatt post till ODreens hus sa hon skulle komma med det efter jobbet, haller tummarna det ar bra nyheter men samtidigt sa kanner jag pa mig att det ar nagot idiotiskt igen som de vill ha! Att det aldrig ska losa sig!!! kanner mer och mer att jag vill tillbaka till sverige, inte brara for den ekonomiska biten utan ocksa for att jag saknar familjen massor!!!
Har tankt mycket pa det och jag kanner att jag komemr sakna alla har massor!! Det kommer vara tufft att inte vara nar alla har men samtidigt sa vet jag att de komemr komma och halsa pa i sverige, det tvekar jag inte en sekund pa faktiskt. Sen ska jag ta mig hit och halsa pa sa ofta jag kan!
Ska nog skicka sms till Paul ikvall och se om han kan traffa mig imorgon och beratta att jag funderar pa att flytta till sverige. Pa satt och vis vill jag vanta tills allt ar klart men samtidigt sa vill jag fa det gjort! hmmm ska disskutera lite med Janet och se vad hon tycker och tanker om det hela, hon har alltid bra saker att se pa saker och ting.

Hoppas ni alla mar bra i sverige och tar hand om varandra! Saknar er alla massor!!!
kram

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela