jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

I sverige :)

Publicerad 2010-07-30 16:47:09 i Allmänt,

Jajemen, nu är man äntligen i sverige och njuter av det underbara vädret  NOT!! Regnar, blåser som attan och det är 14 grader ut..... hmmmm vad hände med det underbara vädret sverige haft de senaste månaden????? Kollae 10 dygns prognosen och det ska vara regn hela tiden :( Riktigt trist!!!! Har inte med mig regnskyddet till vagnen heller då jag först när jag packade bilen för att åka till flyget kom på det men var alldeles för trött för att leta fram det..... dum ursäkt jag vet men vad fasiken man trodde det skulle vara fint här.

Nu är jag hos pappa i vilket fall tills den 15 augusti, ska ha dopet för oliver den 14 i borås. Sen åker jag till södertälje antingen den 15 eller 16 augusti tills den 30 då jag åker tillbaka. Det är så hinmla skönt att vara runt familjen igen, känner mig så avslappnad! Så himla kul att träffa alla igen och mina brorsbarn har blivit så stora :) Elin är kopia av Martina och Nellie är kopia av Jocke ha ha ha kul hur ungar kan bli så olika tycker jag men jädrar så söta de är!

Imorgon ka vi eventuellt till borås, storebror håller på att flytta sakerna till deras nya hus så jag ska vara med martina och barnen ett tag. Ska bli mysigt. Pappa och anki ska ut till husvagnen någon dag under helgen troligtvis också, ska försöka träffa syster min och bröder allihopa. Träffa helen också måste jag såklart göra :)

Hoppas ni alla mår bra och njuter av semestrar ni som har det trots vädret!
Kram

My biggest appology ever!!! Min största ursäkt någonsin kommer nu!!!

Publicerad 2010-07-08 01:44:00 i Allmänt,

Japp, jag känner  mig riktigt rutten, elak, hemsk bakstabbing bitch helt enkelt!!!!
Jag har ju som sagt använt min blogg till att ventilera mina åsikter och tankar till saker och ting som sker i mitt liv här på irland. Och jag har ju inte haft tanken på att det kan läsas och tolkas på vissa sätt och jag kanske skriver det dumt ibland också.
Jag har ju som sagt skrivit om janet, Callum och de andra här i huset en hel del. Istället för att säga till dom direkt när jag blir irriterad så har jag skrivit det här. Jag är ju som sagt riktigt pedant med saker och ting och retar upp mig själv i onödan på saker, såsom diskmaskinen, tvätt etc vilket jag vet sedan tidigare är jäkligt dumt. men jag är en pedant..... Och sedan är jag rätt feg för konfrontationer också har jag insett.
Så jag vill här med be Janet, callum, Pat och alla som känner sig berörda och upprörda av det hela, MITT ALLRA DJUPASTE URSÄKT OCH FÖRLÅT!!!!  Jag menade aldrig att såra någon med det jag skriver.

Janet har gjort mer för mig än någon annan har någonsin gjort. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket de senaste 2 åren! Finns inte i ord för hur mycket jag uppskattar henne och allt hon gjort! Utan henne hade jag inte varit där jag är i dag. Hon har stöttat mig, hjälpt mig financiellt, känslomässigt, och även fysiskt.
Callum älskar jag otroligt mycket, jag skulle göra allt för honom. Jag vet ibland så blir det för mycket för mig, barn är jobbiga och jag känner samma för Oliver ibland när han "acting up", men ta mig inte fel snälla ni, jag älskar det charm trollet otroligt mycket!!!! Alla barn har sina perioder med tantrums, spelar ingen roll hur gamla de är. Men man slutar inte älska dom för det!! Han är en underbar kille!!!!
Doreen har varit en enorm hjälp också. Hon är en underbar person med glatt humör, alltid öppna armar för Janet och Eoghans vänner. Jag ser henne som "Olivers irländska mormor". 
Pat ska jag inte glömma heller, han är dunder med Oliver! han har allt fått höra mitt dravvel med mina bekymmer senaste året och han har lyssnat och gett råd. Tack! 

Jag har gjort dumheten att skriva här när jag är förbannad och irriterad på dom utan att tänka på att jag har mina brister och dumheter för mig också som de kanske inte gillar. Alla människor har "brister" så att säga. Om jag tar och tänker till på vad jag gör ibland så kanske det är bättre.......

SÅ  jag vet inte med vilka ord jag kan beskriva hur ledsen jag är för att ni tagit illa åt er, att jag gjort er ledsna, arga, besvikna och sårade med vad jag skrivit. Jag menar verkligen inget illa med det i huvudtaget! Jag bara ventilerar mina känslor "in the heat of the moment"! Har läst igenom min blogg och insett att så som det är skrivet så kommer det verkligen fram otroligt illa. Inte ofta jag skrivit när det varit bra saker som hänt/gjorts! Tyvärr!!!!!

Så till hela Janets familj och även vänner, jag ska hädan efter tänka till en gång till innan jag skriver saker och ting om folk. Jag hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig! Jag ser er som en del av min familj!!! I am so so so incredibly sorry!!!!!!!!!

All my love
Jen- the dumb ass!!!!!!!!!!

3 veckor kvar!

Publicerad 2010-07-07 15:57:28 i Allmänt,

Nu så är dt 3 veckor kvar tills jag åker hem till sverige för en hel månad!!! Åh vad jag längtar kan jag meddela. Ska bli så himla skönt med inga gapande skrik från Callum, inge skit i köket att plocka upp från alla andra, inga bangande dörrar eller ngt annat av den stilen. japp som ni märker är jag rätt less idag, gick upp i morse klockan 7.30 och satte mig i soffan med oliver i drygt 30 minuter och bara vaknade till liv. Sen komm callum upp och janet därefter. Callum har ju nu fått in att jag är på nedervåningen på morgonen så när han vaknar så går han ner till mig då ingen annan är vaken. sen från drygt 9 så var det plocka ur diskmaskinen, ta kläder ur torktumlaren och lägga in det som var i tvättmaskinen. Vika all tvätt som var på torktumlaren i ett berg sedan 2 veckor tillbaka........ Sedan var det lägga in min tvätt i maskinen och slutligen få i mig frukost. Då var klockan 11.30..... så otorligt less på att vara någon sorts housekeeper här..... Så ska bli skönt åka hem!

Lite bilder på skrutten nu då!
Dags för ny säng snart

Lite misstänksam....

Läckert Heidi ;) ha ha ha ha ha

Och avsluta med en flingris !!!

Hoppas ni alla mår bra i sverige, snart ses vi
Kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela