jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Trevlig helg!

Publicerad 2011-03-27 15:01:44 i Allmänt,

Japp, mamma och per var i trakterna och firade oliver och nellies födelsedagar nu i helgen, det var himla trevligt. var med dom och Jcke och familj hela lördagen från förmiddag till kväll. oliver höll låda så gott som hela dagen, sov endast i bilen på väg till en barnloppis och under tiden vi var där, och så klart höll han sig vaken hela kvällen tills vi gick hem vid 21.30! Urtrött kille men hur mycket än morbror jocke försökte få han att somna till i hans famn i soffan så vägrade han, var ju farligt att slappna av lite så, så fort han kände han slappnade av i hans famn så var det upp och röra sig ha ha ha var ganska kul att se! :) Så vi åkte på baarnloppis efter en fika hos jocke och dom, var där i drygt 1 timme och drog sedan vidare till macdonalds och där slöt pappa upp med oss. Åkte sedan hem till jocke och där kom sedan Jimmi och hans tjej. Fikade och käkade massor av fika och avslutade med marängsvish (stavning). Kändes som man åt och åt hela dagen. Kvällen avslutades med en underbart god marokansk gryta som martina gjorde. Jättegod!!!! Den ska hon få öra flera gånger ;)

Idag vaar mamma och Per här en snabbis på fika innan de åkte hem, trevligt.
oliver sov jättebra inatt, somnade vid 22.00 när vi hade kommit hem, vaknade vid 8  (7 gamla tiden) för en flaska och somnade sedan om och jag vaknade sedan vid 9.30 (8.30) av att jag hörde honom :) Underbart. Nu har han sovit i 2,5 timme och jag hör han börja gola därinne :)

Så haft en bra helg helt enkelt! imorgon är det kalas för lilleman då han blir 1 år :) Jösses vad fort året gått!!!
kram på er!

packa packa och mera packa

Publicerad 2011-03-24 20:10:26 i Allmänt,

men det är tur man inte har så mycket :) Det är lite lådor såklart men skönt också att man inte behöver packa ner allt i köket :) Bara kaffebryggare, micro och sådant. Så det går rätt snabbt ändå. Jobbigt bara att bo i lägenheten och ha grejer precis överallt, jobbigt jobbigt,men bara 1 vecka kvar. Får nyckeln på torsdag den 31a :) Så då är det full rulle från morgon till kväll!!!
Ska bli kul att inreda min egen lägenhet igen :) kom på lite småsaker som jag glömt som kan vara bra, såsom strykjärn och bräda, elvisp (kanske inte ett måste i och för sig) gardinstänger, pall till olivers rum så man kan ge han flaskan där på morgonen. Ja lite smått och gott helt enkelt. Så ska upp till ikea på tisdag med syster, ska bli trevligt!
Kollar på nytt programme på 5:an, om att söka jobb med en kvinna. Himla intressant och tror det är lärorikt, så nu ska jag se på det.
Kram på er
Imorgon kommer mamma ochh Per till stan :)

Tidig morgon

Publicerad 2011-03-22 06:45:52 i Allmänt,

jaha så var man vaken kl.5 i morse. Drömde en otroligt hemsk dröm om att en karl skulle göra illa oliver och att han låste in sig i ett rum med honom, kunde höra oliver skrika hemskt och jag och min lillebror stod utanför och försökte komma in. det var sååååå hemskt!!! vaknade och hade tårar rinnandes ur ögonen och försökte inse om det var dröm eller inte! Fyfarao, fastän jag varit vaken  nu i 1 1/2 timme så kommer jag håg olivers skrik och mitt och jimmis desperata försök att ta oss in!! Usch vad det var hemskt, mår illa bara av att tänka på det. Att höra sin egen son/bäbis skrika så i förtvivlan och smärta FY!!!! Usch blir gråtfärdig av tanken. Töntigt egentligen då det bara var en drööm men den var så "riktig" drömmen..... herregud vad illa jag mår.... men det var en DRÖM och låt det aldrig bli verklighet!!!!!!

Idag ska vi till öppna förskolan på ensamstående mamma träff. det är varannan tisdag och jag tycker det är himla trevligt att gå dit. Få träffa andra mammor som är ensamstående med sina barn och få utbyta tankar och idéer med varandra. De som jobbar där är underbara också och till stort stöd och hjälp. Det är ju skillnad att prata med andra föräldrar som har barn som är i ett förhållande än att prata med andra i likasinnade situationer. det känns som de förstår mer hur man har det och vad som pågår i ens hjärna. Förhoppningsvis kan jag skriva ut lite papper jag behöver också och få de iväg skickade......

Flyttar nu om mindre än 2 veckor, känns både bra och dåligt måste jag säga. Dåligt då det ligger lite utanför Borås och då längre från bror med familj och inte mycket därute direkt. Bra för att det är en 1a hands kontrakt och en fast punkt. har fått tag i alla möbler jag behöver, letande på blocket och fart runt och hämtat upp det i borås område gav utdelning så man fick bra priser på allt. Så nu är det bara små krafs som behövs såsom gardin stänger, lite köks saker, sängkläder odyl. ska upp till Ikea nästa vecka på tisdag om det går som planerat. Får veta denna vecka vilken dag jag exakt kan flytta in, förhoppningsvis på onsdagen då man ska hinna städa ur denna lägenhet också. Susanne lovade att passa oliver åt mig när jag flyttar och Jimmi och pappa skulle hjälpa till med flytten av sakerna. Underbart!!! Blir ju lite svårt att flytta och städa med oliver krypandes omkring och inte veta in eller ut med allt omkring han. Bättre han får lite lugn omkring sig.

Igår var det bakning och tvättning för hela slanten, vart kanelbullar och 2 olika sorters kakor så nu är det bara drömrulltårtan kvar, den gör jag på torsdag. mamma och per kommer på fredag för att fira nellie och Olivers födelsedagar, så det ska bli mysigt. Sen blir det firande för oliver på måndag då han fyller här hemma. ska baka en liten tårta som han får gräva händerna i ;) Jösses, 1 år har gått sedan han föddes..... fasen vad fort tiden har gått samtidigt som det känns som man haft han för alltid! Så mycket har hänt undeer året som gått, Suzy och barney gifte sig, kusinen har fått barn, krystle och Marchin gifte sig, vi har flyttat tillbaka till sverige, ensamstående...... Tänk att saker och ting kan förändras så pass mycket inom så kort period......livet har verkligen stora "surprises" att komma med.... Nu ber jag bara till övre makter att allt ska lösa sig någon gång så man kan komma på fötter och få en lgn vardag så man kan andas ut med allt. Tycker jag förtjänar det efter ca 3 år av tungt slit och sjå med att kunna få veckorna/månaderna att gå runt...... Så snälla "mannen där uppe", kan jag få lite tur, PLEASE! Är det min tur nu???

Börjar bli bättre och bättre.....

Publicerad 2011-03-17 09:37:42 i Allmänt,

Nu är snart pencillin kuren över för oliver och han är mycket bättre, febern är borta sedan i tisdags, näsan är inte lika rinnig/täppt och hostan är mest när han ska somna och vaknar. lunginflammation vart ju diagnosen i lördags när jag åkte till läkaren med han igen efter att vara tvungen att ge han inhalatorn varannan  timme samt så gick inte febern ner längre än till 38.6 efter alvedon, han var väldigt trött och seg, orkade inte ens riktigt krypa och ville bara sitta i famn hela dagen, sov väldigt mycket också. Så det vart att åka in igen. men som sagt nu är han mycket bättre och jag ser fram emot att kunna träffa folk igen och så oliver får leka med andra barn.

har nu fixat det mesta i möblemang till nya lägenheten också, allt via blocket :) Så det känns grymt bra, ska hämta soffan på lördag så funderar på att hämta sängen också så allt r på samma ställe så att säga, men jösses vad min lägenhet ser ut nu, möbler över allt och lådor :/ Men det är ju bara 2 veckor till så det ska väl gå att genomlida med lite röra! jag är ju så pedant och "cleanfreak" :/

Oliver står nu nästan helt själv, susanne släppte han några gånger häromdagen och då stod han helt själv i några sekunder :) Går gör han om han håller  i någon/något så det är nog full fart på honom snart. tyckte jag har mycket att hålla koll på han nu men jösses, snart får jag ha ögon i nacken ;)

Om 1 veka drygt kommer mamma och Per på besök, de ska bo hos jocke md familj den helgen, vi ska fira oliver och nellies födelsedagar. oliver fyller ju den 28:e mars och nellie fyller den 1 april, ser fram emot det massor!

Ser både fram emot flytten samtidigt som det känns lite si och så, ligger ju 10 mnuter utanför Borås som sagt och det finns inte mycket där, så får väl bli mycket promenader dit och bra planering i handling så man har allt hemma och inte behöver åka och små handla hela tiden.

Kram på er1

jobbig natt!

Publicerad 2011-03-10 10:34:25 i Allmänt,

Uscha man är seg idag, huvudvärken molar i huvudet antagligen på grund av trötthet. Oliver hade en tuff natt, jag gick och lade mig klockan 22 och han var orolig och snurra runt massor. Hosta massor och kämpade med luften, andades jätte fort, så man kunde ju inte direkt slappna av och sova ordentligt, sen vid 1 så vaknade han till och var jätte ledsen, så var att vagga honom så han vart lugn igen, vid halv 3 var det likadant och han var jätte varm, så tempen visae 39.5 igen, han hade 39 när han somnade vid 8 och fick alvedon då, så mer alvedon fick han och han somnade om efter lite inhalator igen också. Vid 5 vaknade han till igen och var otröstlig, snoret verallt i ansiktet och hosta som attan, vagga mera så han vart lugn efter ett tag, 7 igen var han vaken så fick flaska då, somnade om i 1 timme till. Men febern fortsätter sitta i, 39,1 hade han på morgonen nu, mera alvedon. verkar inte riktigt som alvedonen tar ordentligt, men undrar också om han inte fick den hur hög febern skulle bli då. han var trött igen vid 9 så somnade om och nu hör jag han vaknar igen, så bäst att ta honom.

Uscha, jag är less på detta så kan bara tänka hur den lille rakaren måste känna det? uscha vad jag tycker synd om min plutt! :(

Så har mamma åkt hem....

Publicerad 2011-03-07 14:02:16 i Allmänt,

saknar henne redan måste jag säga, tomt och trist redan här hemma :( tack mamma för all hjälp denna vecka, dt har arit så mysigt och trevligt fastän vi vart sjuka båda två och du hade så ont i handen. hoppas du får de hjälp av läkarna nu i södertälje, stå på dig mot dom så du får helt klart med handen!!! Hoppas du kan komma igen hit!

Vad har vi gjort då under veckan. Tisdagen gjorde jag stor kok här hemma åt oliver så mamma underhöll oliver då och tog han även på promenad i 1 timme. Onsdagen åkte vi till Ullared, var där i 6 timmar!!!! Gjorde av med gott om pengar, men vart ju massa till lägenheten så nu har jag det mest i köksväg i vilket fall. Torsdagen var vi bara hemma, vi kände oss båda möra i kroppen efter ullared och förkylningarna vaar påG ordentligt. Jocke med familj kom på fika efter de jobbat så det var himla mysigt. Susanne kom också och vi käkade middag ihop och sedan på kvällen passade mamma oliver så jag och susanne åkte på bio och såg filmen Sanctum, väldigt bra film. fredagen var det slappa, jätte förkylda och bara var i pyjamas hela dagen, sedan gick vi upp till jocke och familj och åt middag och umgicks, väldigt gott!! tack familjen Sundén!!! Lördagen var vi bara hemma också, babblade massor och lekte med oliver. Söndagen åkte vi ner på knalleland och strosade runt, försökte se om det fanns några billiga möbler men hitta inget. Dock en spegel vart det till hallen :) mamma var sen hos familjen Sundén på kvällen så hon fick umgås mera med dom innan hon åkte hem. och idag fick jag mig en  1 timmes lång dusch..... SKÖNT!!!! Synd man inte har badkar :(

Susanne kommer hit snart, så man blev inte ensam för länge :)

oliver har mer och mer börjat släppa lite när han står så det är nog inte långt kvar innan han står själv :) Han går ju dock på tårna grrrr så det måste tränas bort på ngt vis tror jag, får se vad bvc säger när vi ska dit i slutet på mars.

japp, nu ska jag göra listor på vad som jag behöver mera köpa till lght som flyttas till 1a april.....
kram på er!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela