jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

en lördag som rullar på!

Publicerad 2009-02-28 17:06:04 i Allmänt,

Inte mycket som händer idag kan jag meddela. SKulle på bio ikväll men det vart avblåst tyvärr. Känenr för att göra något dock och inte sitta hemma ikväll. Suttit hemma hela veckan på kvällarna, ok i tisdags vart jag magsjuk på kvällen så inte mycket kunde göras och likaså på onsdagen var jag helt sänkt så det hade sin förklaring. Magsjukan hade tagit på krafterna så i torsdags efter jobbet var jag sänkt så inte mycket hände då heller, var hemma och passade baby Callum och slappade i soffan. Väldigt skönt måste jag säga. Fredagen var tillägnad jobbet då jag jobbade dubbla shift och var endast ledig mellan 18-21 så då var det hem och drack massor av kaffe och åt glass! Slutade sen inte jobbet förrän 2 på natten och var totalt sänkt. Kan säga som så att magsjuka tar verkligen på kroppen....... håller verkligen i sig i fleeera dagar. Det gick en ordentlig dos här med det, först fick alla i huset som jag bor i det, sen de som vi jobbade med och slutligen våra vänner omkring oss, jag tjoade och var glad över att jag klarat mig men icke sa nicke, dagen efter jag sagt det åkte jag på det :=( Man ska verkligen inte öppna munnen för tidigt!

Som ni märker så skriver jag inte ofta här löngre, detta tyvärr tack vare detta dumma trådlösa nätverk. Datorn hittar det verkligen inte. Trodde det var paj på datorn men så tog jag med datorn till jobbet och där hitta det nätverk direkt. Men här i huset är det totalt kört, hittar inget alls. Fattar inte vad problemet är! Har kollat alla inställningar och så men allt är korrekt. Så nu måste jag sitta i ett rum och dra in kabeln rakt in i datorn och det är verkligen irriterande då det är en otroligt obekväm stol och trist rum att sitta i måste jag säga. Så där,. där är min förklaring!!!

Nu ksa jag väl slänga mig in i duschen och fräscha upp mig lite, dags för det då klockan faktiskt är 4 här på irland.

Just ja, HEIDI KOMMER HIT!!!!! JIPPI TJOHO!!!! Hon har bokat flyg och jag tror datumen är i början på april så det ska bli otroligt kul måste jag säga! Längtar som fasiken efter min brutta! Love ya babe!

Kram på er alla!

Jag blir tokig!!!

Publicerad 2009-02-14 13:48:13 i Allmänt,

Har nu instalerat mig i nya huset med Janet, hennes bror och baby Callum som är 13 månader. Men det som irriterar mig allra mest är att jag inte kan få det trådlösa nätverket att fungera på datorn!!!!! Jag vet, en bagatell tycker endel men att behöva dra ur kabeln från trådlösa modemet och plugga in i min laptop och sen sitta i ett halvkallt rum och en obekväm stol för att kunna använda internet gör ju att man inte gärna vill göra det. SÅÅÅÅ därav är det evigheter sen jag skrev här som ni kanske förstår!!!! Jag ahr försökt alla medel jag kan komma på för att få det att fungera men inget hjälper, datorn får inte ens upp några trådlösa enheter alls!!!! I förra huset fick man upp minst 5 olika trådlösa nätverk och vanligtvis på alla andra ställen också, men inte här inte. Inte ett enda nätverk och jag har inte tappat datorn eller gjort något med den så det kan gått sönder. Försökte då ändra datorn så att allt är på engelska då Janets bror skulle hjälpa mig med det, han är tydligen lite dator smart, men kan inte få datorn att bli engelsk heller!!!!! Har testat allt, jag kan få datorn att vara engelsk i tangentbordet och tal men inte själva menyerna etc. Någon därute som veet hur man gör? Måsta jag installera alla program etc i den engelska versionen????? Grymt irriterande!!!!!

Senaste 2 veckorna har in vilket fall varit bra. Har kommit till insikt med en hel del saker, gett ultimatum till en person som verkligen behövde en spark i ärschlet för att ta tag i saker och så visade det sig att jag hade rätt i slutändan i vilket fall så det var ju skönt att bli av med det problemet så att säga! Har varit iväg på en liten resa med Suzy och Krystle till Sligo där Suzy´s kille bor och spenderade 2 nätter och 3 dagar där. Var faktiskt himla bra eftersom jag och Krystle hade fått en liten kil emellan oss och våran vänskap var lite skadad. Var helt emot att hon skulle komma med, men så visade det sig att om jag bara släppte på det som hänt och tar det som det är nu så blir det bättre. Så det vart en liten "bonding- trip" så att säga.

Idag är det alla hjärtans dag......... Ett jädra jippo om jag får säga min mening, visst är det mysigt att kunna ta en dag och speciellt visa någon vad man känner och tycker om den personen. Men ska det verkligen behövas en speciell dag för det? Varför ska det vara så svårt att visa det andra dagar på året också. Många jag pratat med som är gifta sedan flera år tillbaka eller "bara" varit ett par i några år känner ett MÅSTE att göra något speciellt och tycker det är jobbigt. Sätter press på personen och på ekonomin för dom också. Det ska ju vara sååååå speciellt denna dag.
Jag tar dagen med att göra som jag brukar när jag är ledig och inte har några måsten, ska ta mig ett långt bad och slappna av lite. Bar ajag och Janets bror hemma idag så det är lugnt och skönt måste jag säga, så då ska jag passa på helt klart. Jag tycker alla idag ska passa på att ta hand om sig själva! Inte ofta man gör det heller tror jag i denna stressfulla värld med alla måsten!

Saknar min familj och vänner i sverige kan jag också meddela. Ni är ofta i min atankar!!!!

Love ya!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela