jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Inte många knop idag...

Publicerad 2010-01-27 18:53:56 i Allmänt,

Har varit en dag med att ligga i säng och glo med datorn. Inte kännt för att göra något direkt och vilden börjar gå en liiiiite på nerverna. man får liksom inte en dag utan han och eftersom han är på sitt "glada" humör så tär det lite på mitt humör. (som inte alltid är det bästa jag vet) Så jag har tagit skydd på mitt rum idag helt och hållet. har precis tagit mig ur pyjamasen och dratt på mig kläder i vilket fall. Ska ner till puben vid 7 och fira gamle John som fyller 78 idag! Han bor ju ensam och han har druckit på puben i alla år så vi kände att vi ville göra något för honom. Så lite smörgåsar och tårta blir det allt för honom. Han är en sådan gubbe som är så rar och snäll och aldrig skulle göra en fluga illa. Så mysig och rolig. Han kommer till puben varje dag, först vid 2 tiden och dricker 3 öl sedan går han hem igen och frå i sig lite mat etc och så är han tillbaka vid 8 ungefär och tar 2-3 öl till och sedan lullar hem.
Det värsta är att jag fått reda på att han har cancer i ryggmärgen....... Han har problem med ryggen det vet vi alla för han går lite krokigt. men så ibland så har det varit dagar han inte kommit till puben och då vet man att ngt e tok. Så fick reda på att det har han haft senaste 2 åren drygt och ingen vet hur länge han kommer leva till. Så den dagen han går bort komemr det vara en stor sorgedag!! han är ju så mysig och snäll och klok!

Just ja, de ska snabba på mina "claims" för mammaledigheten också. De sade att de precis fått in papprena från min läkaren och svenska formuläret (bull shit, jag skickade det till dom den 15:e) Så de ska snabba på det hela nu för jag ska ju på officiell mammaledighet den 1 februari, vilket är på måndag-.-..... så hmmm bara att vänta lite till och hoppas till högre makter!!

Mamma och pappa, tack så hjärtligt. Betyder otroligt mycket att få erat stöd och hjälp!!!!

Familj och vänner, jösses vad jag saknar er därhemma! Hoppas ni alla mår bra.
Kram

oj oj oj

Publicerad 2010-01-25 23:48:54 i Allmänt,

Jajemen, "Anonym" är verkligen bitsk nu. Motsäger sig själv hela tiden och slänger ur sig både det ena och det andra. Nu även dragit till med saker som har skrivits om otroligt länge sedan som också göra tt jag vet mer och mer vem denna person är. Och underbart när man kan söka på IP adresser på internet ochkså och finna vart den lokaliserar sig i världen..... piece of cake ;) Till och med kommentera på stavelse, jösses säger jag bara. Precis som jag skrev fröken Anonym, jag KAN inte tvinga någon, det skrev jag till och med, och skrev också att enligt min åsikt. Så hmmm jag vet inte. Men precis, jag "försvarar" mig, eller rättare sagt ska jag väl säga förklarar mig gärna. När en person som du tar så himla illa upp av saker jag skriver och ska misstolka och anklaga mig för saker och ting så vill jag gärna förklara mig. Eftersom du inte har en aning om vad du pratar om så kanske det var bäst att jag gjorde det kände jag. Men nu märker jag dock att du vrider vidare på det hela från vad det hela egentligen startade med och spinner ut i andra dimentioner. 
Så visst, tyck vad du vill, jag står för vad jag skriver och tycker. Om du ska fortsätta tycka till och slänga ur dig onödiga saker så slutar det nog allt med att jag inte godkänner dina kommentarer. Vet inte om du vill att jag publicerar dom, men som du märker så är det inte bara jag som inte gillar dom utan även mina vänner och familj börjar bli väldigt upprörd över dina kommentarer och det tycker jag är otroligt onödigt.
Och om jag får säga det, så vem känner mig inte bäst än min familj och mina närmaste vänner....... Och de kan i vilket fall säga till mig rakt ut att "nu tycker jag du ska etc etc" och inte gömma sig bakom anonyma inlägg. 
Så slutligen säger jag till dig, fortsätt om du vill, om det roar dig att göra det så gör det. Jag kommer i vilket fall  inte underhålla det hela mera. Hoppas du finner en lösning på dina inre bekymmer eftersom du måste gå på en annnan människa så mycket. har försökt förklara för dig men du vänder om allt så nu kan jag bara säga detta, lycka till med allt och hoppas du kan lösa saker och ting i ditt liv.

Idag har varit en händelserik dag. Var uppe med tuppen av lillgrabben i huset! Kände direkt när jag vaknade att denna  dag inte skulle bli en bra dag. Var hos psysio först och fick lite värmande knådning av rygg och leder, inget mera hon kan göra nu utan bara att leva med det. Men som sagt, värme och övningarna underlättar det en del i vilket fall.... Så bara tänka nu att snart är det över i vilket.....

Sen var det samtal IGEN till bidrags avdelningen, det är jädrar vad de ska hålla på hela tiden begära det ena och det andra. Nu vill de ha papper på vart pengarna gått från försäljningen av lägenheten i sverige. Enligt dom så ser de det att så länge det inte finns papper/intyg vad jag gjort med pengarna så har jag fortfrafande dom pengarna..... Himla irriterande, har väl de mesta papperena men saknar 2. Så imorgon kommer de och ska träffa mig i huset för att se vart jag bor etc och gå igenom allt ordentligt. Sen är det "bara" att vänta igen och hoppas och hoppas att det är löst snarast, för nu börjar det bli tufft snart..... Men förhonningsvis säger hon till mig imorgon när vi gått igenom allt vad hon tror om beslut. 

Var ju som sagt på 3D/4D scan igår kväll, JÖSSES vad emotionellt det var. Trodde jag inte alls. Men när den lille krabaten flinade åt mig på skärmen så brast allt tårarna. Att den lilla filuren var inne i mig och om ca 8 veckor kommer jag hålla den i mina armar var en så stor känsla att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Den flinade, sög på sina tår, pekade med långfingret och visade tungan. Helt fantastiskt! Den har helt klart min näsa (stackaren), munnen är lite lik min men också Paul. Så får väl se med det, men Ciara, James och James tyckte den var otroligt lik mig..... hi hi hi hi visst är de snällla ;) Ska lägga upp bilder imorgon om jag hinner. Någon som vet om man kan lägga upp video??? Fick ju en DVD på ca 20 minuter också, helt galet!!! Så lycklig men samtidigt så skrämmande!!! 

Snart är det min brorsdotters dop i sverige och jag kan inte vara där :( Så otroligt trist måste jag säga. Helt sjukt att jag kommer missa det! Blir ledsen när jag tänker på det, men jag hoppas att min bror sänder över lite bilder från det i vilket fall. Förhoppningsvis har någon videokamera med sig så det kan filmas också! Jocke och Martina, jag är verkligen ledsen att jag inte kan vara där!!!!!!!!!

Som sagt, 8 veckor drygt kvar nu..... känns som en evighet. Måste försöka sluta tänka på tiden! En vän till mig ska föda när som helst. Hon ska egentligen ha den 3 februari men läkaren hennes säger att den kan komma när som helst den senaste 1 1/2 veckorna. Så hon har väskorna packade och klara att gå. Stackarn, hon hoppar till varje gång hon får en liten "twix" och tänker att nu börjar det! men inte då. Hon ska till läkaren imorgon igen för att se, kanske håller de henne inne.... får se helt enkelt! TÄnker på henne varje dag!

Hur ser det ut i sverige då? Familj mår bra? Släkten? Några nyheter???
Saknar er massor ska ni veta!!!!
KRam och puss

Näh men jösses vilken respons!!

Publicerad 2010-01-24 13:32:15 i Allmänt,

Oj oj, Anonym, vad bitsk och hetsig du vart. Att börja kasta fula ord omkring sig hjälper kanske inte speciellt mycket..... Precis vad jag skrev, man "får" inte bete sig hur som helst, men kan heller inte säga att man får eller inte får, men enligt min åsikt så tycker jag man ska tänka till varför personen ifråga betett sig som den gjort innan man gör något mer och sedan inte kasta galla över personen utan ta en disskution med den istället. Inte slänga ur sig massa saker utan att veta innebörden i det hela. Och sedan skriver du "hetsa inte så, våga vara självkritisk", hmmmm vem är det som hetsar nu egentligen när du skriver saker som att, "men du, du är helt great".......... en tanke! Tror det är lite hetsande, eller har jag fel??? Och slutligen, motsäger mig själv..... på vilka vis då? Jag står för vad jag skriver, jag står för vad jag säger! Sedan kan det tolkas på vilka sätt som helst tydligen.... men som sagt, det är rätt trist och sorgligt att fortfarande sitta och behöva "försvara" mig mot denna person. Tar du illa upp vid mina inlägg, läs inte!!!!! simpelt!!!

Nåja, idag ska jag träffa några vänner nere på stan, äta lite lunch och babbla lite strunt. Sedan ikväll så äntligen blir det 3D scan. Längtar som attan att få se tjorven inne i mig!!!
Vart sent i säng inatt. Drog mig som sagt ner till de andra och slöt mig in i sällskapspelen. De drack alkohol och jag var spiknykter, så ni kan ju tänka er hur saker och ting vart ibland ha ha ha ha ha Väldigt roligt!! Så vi satt och spelade fram till 03.00...... trött trött idag!!! Somnade inte förrän 4 och sedan vakna vid 08.00 av vilden i huset och de andra tvilling grabbarna på 7 år!!!!!! Fullt ös!!!! Så liiiite sliten är man men en dusch ska nog räta till det lite i vilket fall  ;)

Kankse hörs vi senare, eller så blir det väl om några dagar igen :/ Men jag ska försöka mitt bästa.......
Kram på er alla, tänker på er!

Har inte skrivit på länge..... igen!!

Publicerad 2010-01-23 22:07:14 i Allmänt,

Jisses vad dålig jag är på att skriva här egentligen. Men så tänker jag att jag har ju faktiskt heller inte varit vid datorn speciellt mycket heller, kollade väl en snabbis någon dag bara men annars så har jag h¨llit mig undan datorn. Varför..... vet inte riktigt, inte varit på humör är väl en av anledningarna. Har mest leggat och glott på teve, städat har jag gjort i 2 dagar också. Bland annat tvättat janets/Callums alla jädra kläder!!! Jag vet, jag vet, varför gör jag det om det irriterar mig. JO, för att det står i köket i tvättkorgar och berget växer ute vid torktumlaren. Otroligt irriterande när man själv vill tvätta och det alltid är tvätt i maskin som borde tagits ut och lagts in i torktumlaren, men i torktumlaren ligger det också kläder som är torkade. Och eftersom jag ändå är hemma så blir det liksom att det blir jag som tvättar det. Och nu är ALLA kläder tvättade och vikta och ligger på köksbordet........

Just ja, Anonym har skrivit igen. Jag tror jag vet vem det är, men jag säger inga namn så blir det bäst. jag kanske har fel........
Så blir det att personer inte läser ordentligt och tänker till innan ännu en gång slänger ur sig något dumt och fånigt! Bara undrar, skrev jag att man fick bete sig hur som helst????? Nej, tror helt klart att jag inte gjorde det. Utan skrev att man skulle tänka till om en person gjort något...... Så jag skrev helt klart absolut inte att man fick bete sig hur som helst. Men som sagt, ännu en gång ska person slänga ur sig saker utan att ännu en gång tänka till...... och tänka till vad det hela handlar om också. Nåja "anonym", nu vet du, igen!!

Mamma, tack tack, det är nog ingen fara på storleken, förutom att jädrar vad jag får jobba hårt efter att ungen ploppat ut för att bli av med det. Och sen tänkte jag igår, jösses, min kropp kommer aldrig bli vad den en gång var en gång i tiden!!!!! PANIK ha ha ha ha ha nej men jag får väl jobba riktigt hårt på det och sen hoppas på det bästa med formen i vilket fall ;)

Heidi, du är fasiken otrolig. Mejlet jag fick var så kul, jag garvade på 1 och 3 gånger efter det!!! Tungan ;) ha ha ha ha ha världsbäst!!

Jösses, idag har jag haft hemlängtan som attan! Sitter ju och tänker alldeles för mycket dessa dagar. Och funderar en hel del på vad min storebror Jocke har sagt, vad heidi har sagt/säger och vad familj/släkt i övrigt sagt! Jag tänker mer och mer på att jag saknar min familj och vänner. Hur ensamt det börjar kännas här. Nu ska jag snart ha en liten i mina armar som kommer vara 100% beroende på / av mig! jag tänker på vad som vore bäst. Och jag tänker på hur det blir om jag flyttar hem......... Gräset är ju inte grönare på andra sidan, det vet jag helt klart! jag vet att dessa dagar kan komma och kommer att komma is verige också. Så frågan är, vad fasiken ska jag göra härnäst???? Ska jag ta ett besked nu??? Hinner jag??? Vart???? Tror fortfarande inte att det är bästa lösningen..... Utan ha tålamod tror jag är bäst....... men jag vet inte. Ensam som attan känner jag mig här på denna gröna ö, saknar alla i sverige så otroligt mycket. Är det bara för att jag är gravid+????Känslorna flyger runt???

Nåja, imorgon är en ny dag....... vad ska göras imorgon???? NADA på dagen,(ovanligt) MEN, Men på kvällen ska jag iväg och göra 3D bilder/film på den lilla krabaten i min mage :) Hoppas bara det blir bra för läkaren sade att eftersom den ligger med huvudet nedåt så kanske vi inte kan se ngt..... så vi får väl se helt enkelt!!!

Nu ska jag ner och göra mig lite social, hör att brudarna har kommit, de ska dricka lite och spela spel tydligen! Så jag borde nog gå ner och säga hej i vilket fall....

Kram på er alla och ta hand om varandra. Livet är för kort!

Så var det tydligen måndag!

Publicerad 2010-01-18 14:26:50 i Allmänt,

Jösses man vet verkligen inte vilken dag det är i veckorna när man inte jobbar. Känns som onsdag idag men så insåg jag att det var måndag när Janet drog iväg till jobbet.
Helgne var helt ok, llördagen gjorde jag inte många knop direkt (ovanligt) var hemma hela dagen och pulade i mitt rum. Vilade en del också såklart i sängen ha ha ha ha men helt ok. FIck underbart samtal från kära Heidi också, blir alltid lika glad när jag får prata med henne! Hon är verkligen min stötte pelare i livet, tack gumsan för att du finns!!! 
Igår rensade jag ming garderob på kläder, jag har nu en överfylld resväska med kläder jag inte kan ha nu när jag är gravid! Ha ha ha tänk att kroppen förändras så drastiskt!!! Själv tycker man bara att man lagt till med en kul men icke sa nicke, höfterna har allt passat på att bredda sig en hel del ;) Jösses jag kommer se ut som en ballong när detta är över!!!
Så här stor e man nu:(

Har i dagsläget gått upp 10 kilo och är 30 veckor+5 dagar gången...... undrar om jag kommer bli MYCKET större!!!!????
Var hos läkaren i tisdags förra veckan och bebben ser ut att må bra, huvudet ligger neråt, den väger ca 1.4 kilo. Väldigt aktiv och glad så det är ju bra också :) Nu börjar det krypa i kroppen och man vill se den lille i verklige livet! Vill börja gosa och dona med den, få ordning allt i rummet. Janet sa igår att det är dags att jag väljer ut en Moses-basket nu. Inte långt kvar nu. Här på Irland gör man lite annorlunda än i sverige, först har man den lille i en Moses-basket (tydligen sådan man hade förr i tiden i sverige) en liten korg liknande säng. Sen när den är ungeför 6 månader drygt beror på hur stor den är och vänder sig etc så skaffar man en spjälsäng åt den. Och jag måste ju säga att Moses baskets är ju så söta!
mothercare moses basket - sleepy farm
Ska bli så underbart att ha den lille liggandes i den, sova, gapa och skrika ha ha ha ha nej men urmysigt!!! Börjar känna mer och mer nu hur det komemr glada känslor i kroppen när jag tänker på det, jag ska ha en alldeles egen liten flicka/pojke! Helt ofattbart!!!! Namn är jag fortfarande osäker på, kikar runt lite men har ju mina idéer så får se när den lilla tittar ut helt enkelt!

I veckan ska jag eventuellt på 3D/4D bilder/film på den lilla. En gåva från james, janet och Ciara. Men eftersom jag nu är så lågnt gången sade han som gör det att eventuellt kan vi inte se så mycket eftersom huvudet är neråt, är det så, så behöver vi inte betala för det säger han. ¨Så vi får se hur det går helt enkelt. Så himla gulligt av dom att göra detta för mig! Helt fantastiskt! Ska bli så underbart att få se det hela, man ser ju verkligen att riktig människa då därinne som håller på att dulta och böka! ;)

All snö på vår gata förra veckan, nu är dock ALLT borta och det är ca 10 grader+ istället ;)

Hoppas ni alla i sverige har det bra, tar hand om varandra och tänk en gång till extra innan ni öppnar munnen för att kasta galla över en annan person. Kanske finns en anledning att personen i fråga betett sig som den gjort.......

ooops

Publicerad 2010-01-15 13:57:49 i Allmänt,


En rolig bild :) Elin var bara glad när hon fick snutta på Nellies finger!!


Ja nu var det ett tag igen sedan jag skrev, sorry för det. Men haft fullt upp med pappers arbete varje dag och städning.

Jag är ju nu tyvärr sjukskriven pga min rygg och höfterna börjar dumma sig också. Så i tisdags vart jag sjukskriven av läkaren. Så inget pub jobb och inget städjobb.

har fått några kommentarer inlagda senaste dagarna/veckorna.

Robban; tack så hemskt mycket, orden dina värmer massor och att få sådan push är verkligen sådant jag behöver. Det är/har varit tufft men jag ger mig inte. Visst börjar tålamodet tryta ordentligt men jag är ju envis som attan. :/ Men tack så hjärtligt för dina ord!

Mamma; bilder kommer

Familjen Sundén; jo jag är envis, likaså är ju du ;) Tro mig att tankarna finns och inget är bestämt...... Mycket att tänka på i så fall och jag kan inte bara packa ihop och åka. Finns konsekvenser i sådana fall och de håller jag på att luska ut och ta reda på i dessa dagar. Så inget är klart ännu....

Anonym; det är rätt humoristiskt när man får anonyma inlägg. När folk inte vet vad de pratar om och vet fakta så tycker faktiskt inte jag att man ska kommentera. Om man läser ordentligt i artikeln så står det fast jobb, inte heltid! Och jag har fast jobb, det står jag helt fast vid då jag jobbar på puben (olika timmar olika veckor) och jag jobbar fasta timmar i veckan på städet. Paul-historien vet du inte mycket om så det kan du inte kommentera på. Inget jag tänker kabla ut om i tidningen i södertälje om direkt. Men som sagt, läs artikeln ordentligt istället, tror visst det står " vi tar det lugnt för tillfället"...... Så istället för att "anklaga" en person för lögner etc så kan man ta reda på fakta först! Men nu vet du.

Som sagt, sjukskriven nu för 1 månad till att börja med, Ryggen har ju inte gillat riktigt att vara gravid och träningen jag fått från sjukgym hjälper inte alls. Så nu har det spridit ner sig i höfterna så känns som man är halvt handikappad. Kan inte gå normalt knappt, sova är ju helt galet. Ont om jag ligger för länge på en sida så måste vända på mig titt som tätt och då drar det till i rygg och höfter. Så mycket sömn blir det inte heller. Trodde det skulle lätta nu när jag inte jobbar men inte då. Visst den skjutande smärtan i rygg slutet har lättat en hel del men höfterna har nästan blivit värre.... 30 veckor gången nu... kan det bli värre???

Så denna vecka har det varit att fylla i en drös med papper som ska till sociala myndigheten här på irland för att få sjukersättning, intyg från sverige att jag jobbat där och betalat diverse skatt, arbetsgivarkostnader etc etc, mammaledighet myndighetet också massa papper de önskar från sverige samt så kommunala myndigheten vill också ha papper på det samt papper från läkaren och så papper från mina båda arbetsgivare ifyllda/stämplade/signerade. Så det är fasiken papper på papper och mejl på mejl hela dagarna! man blir galen på vad de begär hela tiden. Känns som de lägger ner alldeles för mycket tid på att skicka olika papper hela tiden när det hela till slut är samma myndighet som ska göra besluten. men men, nu idga ska jag ner till läkaren (IGEN) och be om ett nytt intyg från henne om när barnet är beräknat (det förra var för tidigt signerat) och då är alla papper för mammaledigheten ifyllt och skickat. Sen väntar jag bara in pappret från arbetsgivaren som är lokaliserad i dublin så kan jag skicka iväg resten av alla papper. OCh sen är det bara att vänta och hoppas han där uppe är på min sida så allt är klart och så vidare.

Nu när jag är sjukskriven så får jag ju inte in några pengar tack vare att jag inte har "stämplar" nog inbetalt i detta land, därav de söker intyg från sverige. Dessa intyg ansökte jag om i november från sverige, slutet av november skickade de papprena men till en adres jag aldrig ens bott på..... så fick de först i början på denna vecka!!! Så som ni kanske förstår så har humöret verkligen börjat tryta ordentligt flera gånger om!!! Tacka sjuttsingen att Janet har tålamod med mig dessa dagar, vet folk som säkerligen bett mig dra åt skogen och sluta tjura!!!!!! men hon biter ihop och låter mig vara ifred istället!

Varit i kontakt med en advokat också för att reda upp lite saker och få besked om saker och ting. Som det verkar hittills så ser det ljust ut i vilket fall. Svider som attan i hjärtat att behöva göra det men det verkar som den allra bästa lösningen.... får se vad som händer inom några månader i slutändan!


Vi fick lite snö här också ;) Hela landet stod stilla i 1 vecka, skolorna var stängda, folk åkte inte till jobbet, saltet tog slut till att salta vägar och folk kör runt i sina året runt däck ha ha ha ha var rätt komiskt.
Dock inte så kul för de som fortfarnade uppe i bergen är fast i sina hus för det är så mycket snö så de inte kan komma ut. Grannarna våra har inget vatten då vattnet i ledningarna frös och nu har ledningarna brustit någonstans ute på området......

Denna satt jag framför mestadels ;)

Callum fick undrhålla en hel del. Både när strömmen gått i flera ftimmar ena kvällen och när det snöade för mycket för att gå ut! Han är en buse helt klart ha ha ha ha

 Mina älskade brorsdöttrar Elin och Nellie, Nellie älskar kakor :)!


Jul hos far med alal glada människor :)


Nej nu ska jag nog ta och försöka ta mig i kragen och gå ner på stan och ordna lite saker.
Men nu är lite bilder upplagda, fler kommer inom kort förhoppningsvis!
Kram på er alla, saknar er massor i sverige!



det snöar massor!!!!

Publicerad 2010-01-06 16:42:43 i Allmänt,

Jösses vad det snöar! Hela dagen sen jag vaknade har det snöat och jag börjar bli orolig för hud et ska gå att köra till jobbet........ Igår när jag åkte till jobbet körde folk i 30 fast det inte ens var snö på vägen!!!!
Skolorna skulle öppna imorgon men nu är det valfritt för skolorna om de ska öppna eller inte. Är det inte säkert för lärare/elever att ta sig till skolan så har de stängt och som det ser ut idag så kommer det helt klart vara stängt.
Det var ingen post i morse heller så jag tror inte posten kör heller. Sop bilarna hämtade inte soporna i tisdags morse heller. Så i andra ord, landet står STILLA!!!! Så nu funderar jag på om jag ska köra till jobbet eller om vi är försäkrade mot olyckor????

Tänkte sätta in lite bilder men så hittar jag inte laddaren för kameran.... så blir nog imorgon istället jag gör det tror jag allt! Men tog lite bilder på snön idag så ni får se hur det ser ut. men ser verkligen ut som sverige nu och kylan är riktigt bitter! Sitter i huset med vanlig tröja och tjock munktröja över också!!!! Så det är kyligt helt klart! Om jag kommer till jobbet så komemr jag sen åka hem och sätta mig framför brasan helt klart!!! Ska ner och städa ur den nu!

Hoppas ni alla mår bra i sverige och ni kan väl skicka över lite dubbdäck till Island ;)

Tillbaka på irland nu då

Publicerad 2010-01-05 16:09:02 i Allmänt,

Ja då var man tillbaka på Irland igen efter ledigheten och jag kan faktiskt säga att detta var den första gången jag kände att jag inte ville åka tillbaka. Jag hade gott och väl stannat lite längre i sverige och tagit det lugnt. Och som det verkar efter 1 dag på jobbet så hade jag nog likaväl kunnat stannat där några dagar till. Jobbade 2 timmar igår kväll på städjobbet och jag kände efter 40 minuter att ryggen ville gå av!!!!  När jag kom hem så satte jag mig i soffan (efter att ätit underbart god Tacos som Janet ordnat) och efter 1 timme skullee jag resa mig och gå upp och gå på toa. Benen bar mig nästan inte. Det domnade i ryggslutet och neråt rumpan och benen skakade av smärta......
Var hos läkaren idag för en vanlig koll och jag nämnde detta för henne, jag går ju hos psysio och gör övningar, hon vill sjukskriva mig........Problemet är dock i detta land att jag får ju inte ut någon sjuk ersättning!!!! Så jag vette fasen vad jag ska göra....... Sluta jobba och leva på nada??? Fortsätta jobba och vara gråtfärdig av smärta? hmmmm jag ska försöka ordna upp detta OCKSÅ.... pratade med min chef idag och nämnde detta, hon tyckte det vore urtrist och förstår mig att det är tungt och tufft. Bad mig hålla henne underrättad hur jag gör.

Så detta året började på vanliga sätt..... problem! Jag vet, man gör det till vad man gör och folk säger flytta hem till sverige! Men fasen det är ju inte så enkelt. Mycket som spelar in liksom!!!! Mycket om och när.... vad händer om jag gör det? Vad kan HAN göra? ska luska mer i det helt enkelt!

Kram på er alla, saknar er massor redan i sverige!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela