jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

hmmmmm tankar tankar!

Publicerad 2009-01-31 14:52:24 i Allmänt,

Bakis idag lite grann och tankarna flyger omkring massor som vanligt. kan inte fatta att det är över en vecka sedan som jag skrev här! Veckan har gått så långsamt och jag har bara velat gräva en grop åt mig själv och känner lite så idag också. Tror det kallas att vara "run down"! Jag vet jag hade semester för 2 veckor sedan, men kallar det inte riktigt semester faktiskt med tanke på hur mycket jag flackade omkring och for runt.......

Flyttar på fredag nästa vecka till janet och jag har mixade känslor för det. Känner mig mera och mera som hemma här i huset men samtidigt så vet jag att jag inte har råd med detta boende samt så känner jag mer och mer tensions med an av personerna i huset. Så det är nog väldigt bra att jag flyttar kan jag säga. Personen och jag har pratat om det men det blir inte bättre. Tror vi är "passed and done" med det så att säga.

Var ute igår med dom från huset samt James och jag hade absolut ingen lust att gå ut men de ville absolut ha med mig så det var bara att haka på, hade absolut inte kul och jag vart väl lite för full vilket inte var bra alls. Men jag var smart nog att åka hem vid halv 1 och tog taxi hem. Tack vare suzy kan jag säga att jag tog taxi annars hade jag gått hem, dum som jag är när jag har några drinkar i kroppen. Man tror man klarar allt när man är lite på fyllan och inget kan hända en men i denna stad och som så många andra städer nu för tiden är man verkligen inte säker!!!! Så jag var i säng vid 1 på natten i vilket fall och fick en god natts sömn!

Önskar verkligen att jag hade min vän Heidi här, saknar henne som attan!!!! Saknar att ha henne att prata med, att kunna lita på helt och hållet. Tror hon är den person i denna värld som jag kan säga vad som helst till och som inte dömer mig för det. Hon är den personen i denna värld som jag kan vara mig själv helt och hållet och kan släppa allt med! Jag vet man ska vara sig själv utan att bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag har gjort det och gör det väldigt ofta fortfarande men denna värld är tuff! Är man inte försiktig så blir man sliten i bitar av folk helt klart! Jag vet, har varit med om det allt för många gånger. Litat på personer och pratat med personer om saker som jag hoppats stannat mellan oss men sen fått reda på att det har spridits oh jag har fått en kniv rakt i ryggen! Så livet är tufft men med en vän som Heidi kan jag verkligen slappna av, jag kan vara MIG med henne! Miss ya my friend!

Har märkt nya sidor hos vänenr omkring mig som jag är förvånad att se. Trodde inte det om dom men tydligen så förändras folk en hel del med åldern. Inte alltid till det bästa kan jag medge! Har än en gång i mitt liv insett att faktiskt så är Killar bättre vänner än tjejer....... de är ärliga, rakt fram och håller inte på att daldta om saker utan säger som det är på en gång och sen är det utrett! Så än en gång har jag fler kill- kompisar än tjej- kompisar!

Hade samtal med en vän häromdagen om hur man ibland önskar man var tonåring igen. När man tänker tillbaka på problemen man hade då och de problem man har nu så var allting så mycket enklare då. Visst, då tyckte man att det var enorma problem, men nu i vuxen ålder så inser man att jösses, det var ju inget att oroa sig för, finns otroligt mycket större problem nu för tiden. Nu ska man jobba, äta, leva, betala räkningar, ha ett socialt liv och samtidigt planera framtiden! Förr då var det skolan och vänner och självklart kärleken....... Tänk om man kunde vara 16 igen!!!!

Som ni märker, mycket tankar idag i mitt huvud! Mera kommer det säkerligen att bli!

Ta hand om er därute, Life is too short!!!!!

Looks like I´m moving......

Publicerad 2009-01-23 11:58:08 i Allmänt,

Jajemen, ni gick det snabbt måste jag säga men nu verkar det som att jag verkligen kommer att flytta till Janet. Fick klart med James kusin igår kväll att han ville flytta in i mitt rum och pratade med Janet efter och det var lugna puckar för mig att flytta in. Vi kom överens om att det bästa är ju att han flyttar in när "hyran" månaden börjar vilket för oss är den 7:e då vi betalar den. Vilket innebär att jag kommer flytta ut ur huset den 6:e februari!!!! Jösses, det gick så fort och jag vart väl lite chockad när jag insåg att det var klart. Men samtidigt vill jag inte hoppas för mycket eftersom man vet aldrig vad som händer. Han kan ju ändra sig liksom....... men jag hoppas han inte gär det!

Krystle var väldigt gullig och sa att jag kan behålla nyckeln till huset så jag får komma och gå som jag vill. Jag ska aldrig tveka att komma hit om jag vill och jag ska inte backa för att sova här om jag vill också! Så det var otroligt gulligt av henne. Suzy planerade direkt in en sista kväll med Dominoes, cans och babbel :=) Så sista kvällen jag är här ska vi göra det. Jag vet att jag inte ska dricka under veckodagarna och sista kvällen jag är här är en torsdags kväll. SÅ jag får göra så att den veckan så dricker jag på torsdags kvällen och så tar jag en nykter helg. Tror jag jobbar lördags kvällen i vilket fall och fredagen kommer jag att flytta grejer så det blir nada problemas!

Så mina vänner och familj, jag flyttar troligtvis om inget händer om 2 veckor exakt idag vilket innebär en otrolig lättnad för mig ekonomiskt och jag kan sluta tänka på det varje dag :=) Ibland händer det possitiva saker när man minst anar det :=)

Igår kväll hade vi alla en mysig kväll i huset. Suzy lagade en otroligt stor och underbart god middag och hennes kille Barney var här med sin German sheperd hun Blue. SÅ kom Ciara, hennes fiancée Dermot, deras son Zak över på middag samt så var Krystle med också. James och James var hemma också och sen kom Marchin över senare på kvällen. Otroligt mysigt måste jag säga, med massor av folk i huset, det var nyktert (förutom Suz+ Barney) och kvällen avslutades för mig vid 22.30 då jag gick i sängs och somnade som en stock (med hjälp av öron proppar). En bra dag igår kan jag meddela, behöver dom oftare tror jag allt då jag vaknade i morse kl. 08.15 pigg och med ett leende på mina läppar, saker börjar klarna och allt börjar bli bättre och bättre. Vet inte vem jag ska tacka för mitt tålamod och envishet :=)

Då var man tillbaka....

Publicerad 2009-01-21 20:48:15 i Allmänt,

Jaha, så var den semestern slut och man har jobbat 2 dagar nu. Känns som man behöver en ny semester enfter den veckan med tanke på att man reste varje dag förutom lördagen då jag spenderade hela helgen i stockholm med min goda underbara vän! Helt underbart var det att få spendera dagar med mina nära och kära och träffa mina vänner! Det betydde så otroligt mycket att se och känna att man inte var "bortglömd" så att säga........ Hade en fantastiskt rolig kväll på lördages kvällen i stockholm, god mat, bra musik och självklart goda vänner!

Att få busa och umgås med min kära brorsdotter Nellie var helt fantastiskt, saknar henne som attan här och som tur är har jag lilla Callum att busa med som gör att jag tänker på Nellie massor varje gång. Hon är så fantastiskt söt!

Resorna till och från sverige gick bra, börjar bli less på att flyga nu dock känner jag men men vad gör man inte för att få se dom man hållar av så mycket!

Jagpp, och flytta ska det bli, nu är det ute i det öppna och planerna har börjat. Så nu gäller det bara att allt flyter på och att det går bra. Kan ju inte flytta förrän de andra i huset hittat någon som kan ta mitt rum! Eller kan och kan är väl en fråga man kan ställa sig men jag vill inte sätta de andra i den situationen med en extra hyra och räkningar att betla. Det är inte rättvist och sjyst och vill itne göra det mot dom. Men förhoppningsvis så håller james på att ordna någon från sitt jobb eller om det blir hans kusin som flyttar in. Ju tidigare desto bättre säger jag bara. Med tanke på hur denna värld ser ut i dagsläget med jobb etc så har jag absolut ingen möjlighet att bo kvar :( Känns både otroligt trist att flytta då jag börjar känna mig hemma i huset, men samtidigt ska det bli otroligt skönt att slippa tänka på pengar konstant!!!! Ska bli kul att bo där jag har tänkt att flytta, hoppas bara det funkar som sagt. men jag tror inte det ska bli några problem faktiskt! Så ni kan väl hålla tummarna för mig att det blir snabba kast nu?!?!?!?!

Många undrar om jag inte ska flytta tillbaka till sverige....... Men som jag sa till dom, jag sa att jag vill ge Irland ett år och verkligen försöka. Jag trivs ju enormt här med alla vänner och det sociala livet. Sverige är rätt ( förlåt mig om ni tar illa upp) STELT! Det som folk mest tänker på och prioriterar är jobb och vara hemma. Inte så mycket för att träffa vännerna på veckodagarna etc. Utan man sitter hemma hela kvällarna mestadels och går kanske ut 1 gång per vecka medans här är man typ aldrig hemma på kvällarna och man "offrar" 2-3 kvällar i veckan och går ut på puben och träffas. Inte så man dricker och blir full utan tar 2-3 öl och babblar och sen går man hem när det börjar bli sent. Vissa anser det som att vara alkolist och visst kan jag säga att det är liiiiiite för mycket alkohol i kroppen vissa perioder. men samtidigt känner jag att livet är för kort, man kan dö och skrumpna bort av både det ena och det andra nu för tiden och även personer som levt det hälsosammaste livet har gått bort i hjärt attacker, eller som en vän, fick cancer och dog 1 månad senare......... Så jag tar "risken", "Risken" att leva ett lyckligt, roligt, händelserikt, lärorikt liv och deffinitivt, ett socialt liv!!!!! Sitta hemma har jag gjort, varit duktig och jobbat konstant, endast varit hemma för att sova och duscha. Jag vill ha ut mer av livet medans jag är här helt enkelt......

Vad tycker ni andra om den saken? Några tankar som ploppar upp???

Hoppas ni har det underbart allihopa och tänk på att livet är för kort, njut, lev och utveckla er!

I sverige nu :)

Publicerad 2009-01-14 20:56:57 i Allmänt,

Nu är jag i sverige på semester och jag kan säga att det var verkligen välbehövligt. Men har lite svårt att hålla reda på svenskan har jag märkt ha ha ha, slänger in lite engelska ord här och där och blir retad för det så klart. Men men, det går allra säkerligen över bara jag är här några flera dagar.
Igår när jag ankom så hämta min pappa upp mig vid göteborgs flygplats och körde mig till min storebror Jocke. Fick även träffa min kära syster sussane och min yngre bror Jimmi, underbart. Och så fick jag se min guldklimp till brorsdotter Nellie och min brors "wife to be". Spenderade dagen/natten där och idag är jag hos pappa till imorgon. Sen är det en 5 timmars buss tur til min mor i södertälje och ska även träffa mina vänner i gnesta några timmar. På fredagen blir det lite genomgång av mina saker som jag har var hos mamma och på kvällen så ska jag upp till Stockholm och träffa några vänner ghela helgen. Ska bli underbart att få träffa alla måste jag säga. Kan inte fatta att jag hinner få in alla under mina 6 dagar i detta land.......... Så på söndagen bär det av tillbaka till södertälje för att umgås med min mor och hennes sambo Per och så göra lite shopping för svensk mat som jag sakant på irland hi hi hi hi knäppt vad man saknar när man är i ett annat land men faktiskt så har sverige bättre och godare mat än på irland. Irländarna är lite tråkiga och torra när det gäller maten. Vågar inte riktigt experimentera och pröva nya saker. Så lite gott ska jag köpa med mig från kära sverige :=)
Så på måndagen bär det av hem igen till irland och min mor är snäll och ska köra mig till flyget, tack mamma!!!!!

Tänkte på en sak idag när jag pratade med pappa och comp, hur skumt och "dumt" att jag säger "jag kom HEM till sverige", och sen säger "jag åker HEM till irland". Verkligen känns som jag har 2 hem, både på irland och i sverige. men jag antar det blir så när man känenr sig hemma på ett ställe?! Mina vänner på irland sa när jag åkte att jag skulle till sverige då och då och sen att jag kom HEM igen då och då. De ser verkligen Irland som mitt hem, inte sverige. SÅ jag antar att det är så det är nu, jag har verkligen 2 hem, inte fy skam det kanske??

Nåja, nu ska jag tebax till min far och umgås, kommer säkerligen inte sitta vid datorn mera nu innan fredag så ha en underbar kväll och torsdag så höres vi säkerligen snart igen. Kanske inom kortare period än 1 1/2 vecka :=/ 

Dagarna rullar på

Publicerad 2009-01-03 13:59:50 i Allmänt,

Sakt amen säkert rullar dagarna på och tiden verkar gå framåt i vilket fall. Vet i dagsläget inte om jag vill att tiden ska gå så snabbt då jag känner att det är det absolut bästa är att ta det lugnt och se vad som händer. Inte ta ut något i förskott utan  bara rulla med det hela. Ta det lugnt och vänta....... Har inte riktigt greppat det hela ännu, är jag redo för detta? Är det en bra idé? Borde jag stoppa det nu innan det är för sent???? Hmmm, jag tror att avstånd från det hela är nog det allra bästa men vet inte riktigt om det funkar...... kanske borde jag bara "go with the flow" så att säga och bara följa med?
Hmmmm mycket tankar som ni märker men jag ska nog allt reda ut det hela i sinom tid! Jag brukar kunna lösa det mesta som kommer i min väg så bara att bita ihop och hitta en lösning helt enkelt. Lättare sagt än gjort jag vet men jag ska allt kunna lösa detta också. Inte många hinder i mitt liv som jag lyckats ta mig igenom så att säga.........

3 dagar utan cigaretter........ rätt stolt över mig själv måste jag säga. Hade dock en dålig dag igår med otroliga humörsvängningar och jag fick be om ursäkt både 1 och 2 gånger :( men men snart är det värsta över i vilket fall!

Ser fram emot kommande vecka, endast dag pass på puben och inga kvällar samt så är jag ledig HELA nästa helg!!!! Jösses, 2 dagar i rad är jag ledig..... vad ska jag göra med mig själv ha ha ha ha ha Blir ju rastlös av att vara ledig en dag juh ha ha ha ha Nåja, jag hittar allt på något tror jag nog. :=)

Hoppas ni alla där ute har en bra start på detta nya år och att ni tar hand om de nära och kära omkring er, kom ihåg, tiden flyger fram och innan man vet om det så är det över!

Nytt år och nya möjligheter

Publicerad 2009-01-01 19:09:38 i Allmänt,

Jösses vad länge sne jag var här nu..... dåligt jag vet men så blir det ibland. men blir nog ändring på det nu. Har slutat röka, IGEN, jag vet det gick inte så bra sist men jag försökte i vilket fall. Och denna gång har jag mer "jäklar anamma" så att säga och något som puschar mig för att inte röka heller ås jag har stor förhoppningar denna gång faktiskt. Så det är bara att ge sig attan på att det ska funka.

Nytt år är det nu, 1 januari 2009 och det känns verkligen att man börjar bli gammal. Året jag hoppas kommer bli som jag vill, mycket har hänt förra året och jag tror faktiskt att detta år bara kan bli bättre. Så otroligt mycket hände förra året, mycket gnabb och groll, mycket tårar över förlorade vänner och nära och kära, stora nyheter i slutet av 2008 som glkädje mig enormt och stora förändringar skedde. Om jag tänker tillbaka på förra året denna tidpunkt så var mitt liv helt annorlunda! Inget är idag som det var då! Tänk vad fort livet kan försändras och hur man kan förändras över 1 år. Saker jag trodde om personer i min omgivning har verkligen förändrats drastiskt och jag har lärt mig enormt mycket om mig själv.

Ibland hjälper det inte att vara snäll och vill det bästa med folk. Hur mycket man än vill hjälpa och stötta så kan man inte få folk att inse att man inte vill något illa, de har siktet inställt på att man bara vill illa och bara vill förstöra och då går det inte att ändra på det. Tycker faktiskt synd om dom personerna som tror sådant om folk. Att de inte kan inse att alla är inte illa och vill illa....... men förhoppningsvis så lär de sig att så inte är fallet. De lär sig allra sälerligen genom åren att det inte är svart och vitt, det finns färger också..... Jag önskar dom all lycka i livet dock och hoppas de lär sig och kan glömma!

Idag är det jobb som står på agendan för kvällen, känner inte alls för det men men bara att göra det helt enkelt. hoppas det är mycket att göra så man håller sig sysselsatt. Då går tiden  fortare och är otroligt mycket roligare!

Troligtvis kommer jag se stora förändringar detta år...... känns som mycket kommer förändras detta år. Året 2009 kommer troligtvis ge mig mycket lycka, kärlek, förhoppningar, värme och säkerligen någon tår här och där. Jag önskar er alla därute all lycka under 2009!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela