jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

trist men sant

Publicerad 2013-05-20 19:42:01 i

känns som jag pratar med en vägg då inget verkar ske alls. varför bryr jag mig vid detta laget om personen själv inte gör det. kommer ju inte bli en ändring, det är ju bra om jag inser det nu. så slipper jag bli besviken och irriterad hela tiden. vad jag än säger så blir det inte bättre och personen bryr sig inte alls. hade personen brytt sig så hade saker skett och lite energi hade lagts i det. men näh, helt klart så vill personen inte och jag har lärt mig en av livets läxor igen.
nåja, tur man lär sig nu än senare med risken att bli ännu mer sårad. fast av denna person kan jag nog inte bli mer sårad än jag nu blivit.
blod är inte tjockare än vatten i vissa ögon, det är livets läxa denna gång. Och egoism är en stark egenskap som jag inte tycker om!!
nåja, hålla ut lite till och försöka inte låta det påverka mitt humör allt för mycket helt enkelt.... hålla ut liiiite till! !

lägenheten är nu på väg att bli väldigt fräsch, golv i vardagsrummet är nyslipat och lackat, köks luckorna kom tillbaka idag nylackade och fina. snart ska det tapetseras i 3 av 4 rum och efter det ska det fejjas och donas så jah får det som jag vill, eller ah, om drygt 2-3 månader då semester varit och man kan köpa in lite färg och don :)

nya jobbet då, slitsamt men lärorikt :)

kram på er!!

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela