jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Höst

Publicerad 2014-08-26 21:19:08 i

ja det är allt höst nu, 9 grader på morgonen och sabla regn! Någon dag eller två med regn är ju helt klart ok, men 4 veckor med regn varje dag, inte ok!!
i helgen blir det dop för Hayden, ska bli mysigt! Tiden går fort när de är så små och jösses man hinner inte med. Tänkte idag på ben sak, varje dag på jobbet ser man fram emot helgen. Helgen kommer och svisch den är slut. Därmed önskar man bort 5 dagar för att njuta av 2, galet! Livet springer iväg och man ser bara fram emot 2 dagar per vecka. det är därmed 104 dagar ca om året som man längtar efter om man bortser från helgdagar då som jul/nyår/midsommar. 260 ca dagar om året vill man ha bort. Förändra detta? Hur? Vardagarna har sina rutiner och speciellt om man har barn, de behöver rutinerna. Men usch vad trista de rutinerna är.
Saknar det sociala livet, umgås med människor, fika på stan, middagar, sitta och tjata strunt! Nu hönshuset knappt med de flesta dagarna om året.
Tänker på framtiden, har många tankar och önskningar. Vissa som jag vill slänga mig rakt in i för det känns så bra och självklart. Men kanske ska ta det lugnt, fast livet är ju kort. Varför inte slänga sig in i det och lita på hoppet och framtiden? Jag tror jag kommer göra det.... ta steget och hoppas att det går bra......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela