jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Maj månad

Publicerad 2015-05-09 23:43:25 i

Jösses vart tar tiden vägen? Redan maj och ca 10 veckor till semester.  Känns kortare än att säga ca 2 månader. 
Maj kommer gå fort, mycket händer. Utbildningar, utvecklingssamtal både för mig och sonen, förskole aktiviteter,  många röda dagar. 
Semestern är så gott som bokad och klar, stuga några nätter med sonen,  ev hakar moster med gubbe på det. Vore himla skoj! Vistelse hos mor och bröllop för hon och gubben,  underbart kul! Resa till Turkiet blir också av och är bokat,  äntligen sol och bad resa med all inclusive inch bamse klubb för barnen. Längtar enormt till det och 99 dagar kvar enligt den appen ☺ sen några dagar inget bokat där vi tar  det som det kommer , beroende på väder. 

Sonen har nu Varit frisk sen vattkoppor i januari, lite hosta och förkylning men ingen feber och ingen VAB.  Underbart! Han har även inte haft ett astma eller krup attack på exakt 1 år,  förhoppningsvis har det nu växt bort! Underbart är bara en bråkdel av den känslan!

Nu hoppas jag på bättre väder framöver, trött på regn!
Just ja,  om någon hör om ett dagtid jobb i omkring södertälje trakterna HOJTA!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela