jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

sammanfattning

Publicerad 2015-08-01 11:01:40 i

Jaha, då är det dags för jobb på måndag och sammanfattar denna semester med 3 ord
Regn
Familj
Sverige

Tänkte mot förra året och inser att vi varit vid stranden för bad 1 gång denna sommar hittills och det är faktiskt katastrof! Att det har regnat så mycket och varit så kallt måste nog vara den sämsta sommar på många år. Hade det inte varit för att vi haft enormt trevligt sällskap av familj och släkt så hade jag nog grävt ner mig. 
Och resan om 2 veckor hjälper enormt för humöret. 
Resan blir då till Turkiet med mamma och per samt oliver så klart, då ska vi njuta av sol, värme, god mat och goda drinkar! Slappa och bara njuta är det jag ser fram emot.
Vistelsen hos mamma denna semester har varit väldigt mysig, lugn och skön och några upplevelser, träffade fina heidi med familj men önskar det va mer. Träffas alldeles för lite och sällan. Bröllopet för mor och Per va väldigt fint och trevligt, kul att träffa släkten. 
Veckan hemma i borås va lugn, några upplevelser gjordes och frysen är full av jordgubbar som vi plockade själva.
Stugan i falköping med moster och Kalle va kanon, trots uselt väder fick vi en trevlig vistelse med skratt, god mat, fina vyer och upplevelser. 
Så nu laddar vi inför 2 veckors hårt arbete sen siktar vi in på bamse hotellet och god mat 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela