jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Hemma hela veckan

Publicerad 2012-12-20 15:05:17 i Allmänt,

Torsdag idag och vi är hemma sjuka hela veckan. Natten mellan tisdag och onsdag var han väldigt ledsen med ont i örat :( så besök till vc igår och öron inflammation bekräftat men även spräckt trumhinna så det blev antibiotika. Man märkte dock stor skillnad igår eftermiddag att han inte hade lika ont, tydligen så släpper mesta smärtan när hinnan går sönder för då släpper trycket och allt rinner ut. Och ja, det rann..... Urk!!
En bild så ni ser hur det ser ut då trumhinnan spruckit.
Idag är han lite bättre med feber nere på 38 och hostan har börjar ge sig också. Han gnuggar till vid örat men klagar inte så mycket så han verkar ha fått lite ro.
Funderar på hur hög hans smärt tröskel är, han har ju endast den natten och igår verkligen varit ledsen över det onda, i övrigt inte klagat direkt..... Knepigt!
2 dagar kvar till resan till släkten, längtar verkligen och jag hoppas innerligt oliver är bra då. Men ny har han medicinen så till lördag ska den ha kickat in ordentligt.
Hoppas ni andra har en bra jul om jag inte skriver mer här.
Med massa god mat och trevligt sällskap!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela