jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Då var det vab igen

Publicerad 2012-12-17 11:45:23 i Allmänt,

Misstänkte redan förra helgen han var på väg att bli dålig och i fredags kom hostan ordentligt och febern i lördags. Så helgen har vi varit hemma hela dagen förutom en tripp till affären igår.
Feber, hemsk hosta och tufft med and ingen som han får då han blir sjuk med hosta :/
Men ett husmors tips funkade kanon i natt. 1 dl hett vatten med 2.5 matsked socker och dricka det ljummet. Hostan gav med sig efter ca 40 min och han sov till 6 i morse. Ur skönt för han då han hostar non stop och man mörker hur jobbigt han tycker det är. Aptiten är inte på topp heller men lite får jag i han. Sånt som inte smakar så mycket såsom ris och majs och lite isglass.
Själv då.... Rivit i halsen och känner mig trött. Men tröttheten har funnits hela förra veckan också så det är nog en del av förkylningen med alla nysningar.
7 dagar sen är det julafton i vilket fall, ser grymt mycket fram emot det och träffa släkten i Värmland! Åker på lördag och lillebror med tjej åker med i bilen, skönt med sällskap upp.
Hoppas innerligt vi alla är friska tills dess!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela