jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Trevlig helg!

Publicerad 2011-03-27 15:01:44 i Allmänt,

Japp, mamma och per var i trakterna och firade oliver och nellies födelsedagar nu i helgen, det var himla trevligt. var med dom och Jcke och familj hela lördagen från förmiddag till kväll. oliver höll låda så gott som hela dagen, sov endast i bilen på väg till en barnloppis och under tiden vi var där, och så klart höll han sig vaken hela kvällen tills vi gick hem vid 21.30! Urtrött kille men hur mycket än morbror jocke försökte få han att somna till i hans famn i soffan så vägrade han, var ju farligt att slappna av lite så, så fort han kände han slappnade av i hans famn så var det upp och röra sig ha ha ha var ganska kul att se! :) Så vi åkte på baarnloppis efter en fika hos jocke och dom, var där i drygt 1 timme och drog sedan vidare till macdonalds och där slöt pappa upp med oss. Åkte sedan hem till jocke och där kom sedan Jimmi och hans tjej. Fikade och käkade massor av fika och avslutade med marängsvish (stavning). Kändes som man åt och åt hela dagen. Kvällen avslutades med en underbart god marokansk gryta som martina gjorde. Jättegod!!!! Den ska hon få öra flera gånger ;)

Idag vaar mamma och Per här en snabbis på fika innan de åkte hem, trevligt.
oliver sov jättebra inatt, somnade vid 22.00 när vi hade kommit hem, vaknade vid 8  (7 gamla tiden) för en flaska och somnade sedan om och jag vaknade sedan vid 9.30 (8.30) av att jag hörde honom :) Underbart. Nu har han sovit i 2,5 timme och jag hör han börja gola därinne :)

Så haft en bra helg helt enkelt! imorgon är det kalas för lilleman då han blir 1 år :) Jösses vad fort året gått!!!
kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela