jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

packa packa och mera packa

Publicerad 2011-03-24 20:10:26 i Allmänt,

men det är tur man inte har så mycket :) Det är lite lådor såklart men skönt också att man inte behöver packa ner allt i köket :) Bara kaffebryggare, micro och sådant. Så det går rätt snabbt ändå. Jobbigt bara att bo i lägenheten och ha grejer precis överallt, jobbigt jobbigt,men bara 1 vecka kvar. Får nyckeln på torsdag den 31a :) Så då är det full rulle från morgon till kväll!!!
Ska bli kul att inreda min egen lägenhet igen :) kom på lite småsaker som jag glömt som kan vara bra, såsom strykjärn och bräda, elvisp (kanske inte ett måste i och för sig) gardinstänger, pall till olivers rum så man kan ge han flaskan där på morgonen. Ja lite smått och gott helt enkelt. Så ska upp till ikea på tisdag med syster, ska bli trevligt!
Kollar på nytt programme på 5:an, om att söka jobb med en kvinna. Himla intressant och tror det är lärorikt, så nu ska jag se på det.
Kram på er
Imorgon kommer mamma ochh Per till stan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela