jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Börjar bli bättre och bättre.....

Publicerad 2011-03-17 09:37:42 i Allmänt,

Nu är snart pencillin kuren över för oliver och han är mycket bättre, febern är borta sedan i tisdags, näsan är inte lika rinnig/täppt och hostan är mest när han ska somna och vaknar. lunginflammation vart ju diagnosen i lördags när jag åkte till läkaren med han igen efter att vara tvungen att ge han inhalatorn varannan  timme samt så gick inte febern ner längre än till 38.6 efter alvedon, han var väldigt trött och seg, orkade inte ens riktigt krypa och ville bara sitta i famn hela dagen, sov väldigt mycket också. Så det vart att åka in igen. men som sagt nu är han mycket bättre och jag ser fram emot att kunna träffa folk igen och så oliver får leka med andra barn.

har nu fixat det mesta i möblemang till nya lägenheten också, allt via blocket :) Så det känns grymt bra, ska hämta soffan på lördag så funderar på att hämta sängen också så allt r på samma ställe så att säga, men jösses vad min lägenhet ser ut nu, möbler över allt och lådor :/ Men det är ju bara 2 veckor till så det ska väl gå att genomlida med lite röra! jag är ju så pedant och "cleanfreak" :/

Oliver står nu nästan helt själv, susanne släppte han några gånger häromdagen och då stod han helt själv i några sekunder :) Går gör han om han håller  i någon/något så det är nog full fart på honom snart. tyckte jag har mycket att hålla koll på han nu men jösses, snart får jag ha ögon i nacken ;)

Om 1 veka drygt kommer mamma och Per på besök, de ska bo hos jocke md familj den helgen, vi ska fira oliver och nellies födelsedagar. oliver fyller ju den 28:e mars och nellie fyller den 1 april, ser fram emot det massor!

Ser både fram emot flytten samtidigt som det känns lite si och så, ligger ju 10 mnuter utanför Borås som sagt och det finns inte mycket där, så får väl bli mycket promenader dit och bra planering i handling så man har allt hemma och inte behöver åka och små handla hela tiden.

Kram på er1

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela