jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Fredag idag då

Publicerad 2011-04-15 09:34:08 i Allmänt,

6 dagar innan vi åker till värmland, längtar så in i norden!!!! Ska bli så himla kul att träffa alla där uppe igen, var så länge sedan! Visst det var i sommras men det känns som mycket längre! Hoppas bara att Oliver är ok i bilen, det är ju en ganska lång bilfärd och jag har verkligen ingen lust att uppleva samma tur som när vi åkte hit från stockholm, skrik och hysteri sista 1 1/2 timmen..... håller tummarna att allt går bra!
Oliver var på bvc igår på 12 månaders koll, vikten var 10.04 och han är 76.5 lång, så han följer sin kurva, väger lite mindre än "vanliga" kurvan men de säger han är frisk och kry så ingen fara alls. Ska hålla koll på hans fötter eftersom han går på tårna, så ska tänja ut hälsenan ibland då och då samt så vid varje besök ska bvc kolla upp fötterna noga. Annars var allt som det ska. de sade i och med att  han blir två språkig så kan han vara lite senare i att prata, men han var full att sitt tjatter när vi var där :)
var och lämnade blod igår också, kändes bra, var nästan 3 år sedan jag gjorde det så kände det var på tiden, de har ju kampanj på tv4 nu också så man får en extra påminnelse att göra det. Tycker att kan man lämna blod så ska man göra det, finns så lite blod på sjukhusen nu för tiden och man kan rädda så många liv i att göra det. Tänk den dagen då jag behöver blod!!! 
idag är det grått och trist ute, solen försöker skina igenom molnen så vi får väl se hur dagen ter sig. Ska ta oss en promenad idag i vilket fall, inte blivit så mycket av det sista tiden och vikten börjar redan öka :( 
blir ingen volvo heller, blev för dyrt i slut ändan i och med koplling måste bytas snart, bromsklossar, fixa taket och sedan ville de ha 2000 exrtra för sommardäcken..... så vi tacka nej då. Men ska iväg på lördag och titta på en annan bil, håller tummarna hårt!!!! Den ser väldigt bra ut på bild och det har bara varit 2 ägare som har skött bilen exemplariskt så bara hoppas den är bra! Less på bilar nu kan jag meddela! 
Nu är dags dags för blöjbyte, luktar illa härinne ;) 
Kram på er!!!  

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-19 16:44:36

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett engelsk-språkigt tv-program? Äger du ett husdjur som varit med i någon tv-reklam? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela