jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

6 veckors koll igår.

Publicerad 2010-05-11 11:07:26 i Allmänt,

Japp var hos barnläkaren igår för 6 veckors koll. Han var nu 4.6 kilo och 59 lång. Hans tunga är lite kort dock med stringen under så eventuellt går den "av" av sig själv eller så måste de klippa den när han är ca 6 månader. Så de kommer hålla koll på det. Förhoppningsvis går den av av sig själv, håller tummarna! Annars var allt bra, ger han kolik droppar med laktas enzymer för att hjälpa han bryta ner laktosen då de troligtvis kan vara orsaken till hans bajs är som det är sade hon, så vi prövar med det nu också. Detta trodde hon för att han pruttar så himla mycket och har svårt få upp gaserna i magen och rapa. Så man får väl pröva för att se om det hjälper.

Idag ska vi till dublin och fixa hans pass, om nu gps är i huset eller om janets mamma har den efter englands resan vet jag inte. Kan inte köra i dublin city utan den. Om folk tycker det är svårt köra i sthlm ska de försöka köra i dublin, idioter till folk som kör bil först och främst och kör man fel är det ett hesike att komma tillbaka igen :( Så hoppas den är här i vilket fall.

Nu vakna killen så bäst ge han mat :)

Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela