jensanjen

En tjej med mycket tankar, funderingar, tycken och kärlek. Tycker livet är för kort för att älta gammalt utan vill hellre se framåt och njuta av livet, kärleken, familjen och vänner!

Vad ska man hitta på idag då?

Publicerad 2009-07-02 13:25:06 i Allmänt,

Så är det torsdag och kroppen väl börjat återhämta sig efter för lite sämn och för mycket alkohol förra veckan. Var schema lagd ledig idag men ska gå in mellan 5-8 ikväll för Pat har en olycka som hänt i familjen så han är på sjukhuset med dom. Janet kommer sen och tar över för mig. Har lite olika saker som jag kan göra ikväll, svårt att bestämma mig för vad jag ska göra. Borde träffa Suzy och Barney när de kommer tillbaka från sligo då DE HAR FÖRLOVAT SIG!!!!!! Hi hi hi japp, han frågade henne på lördags kvällen då avslutnings fyrverkerierna var för hans festival i Bundoran, de stod på scen och tittade på det och han drog fram en ring och fråga om hon ville gifta sig med honom!!!! Så romantiskt hi hi hi Så de ska gifta sig i vår nästa år! Så otroligt rolig måste jag säga, svårt att fatta att min irländska lilla syster ska gifta sig och även flyttar över till Sligo nu i juli! Helt sjukt vad saker händer detta år. Ciara har fått en liten bäbis förra veckan också, en liten pojke som ska heta Ethan! Hon var dundersäker på att det ksulle vara en flicka men icke sa nicke det vart en till liten grabb. Så otroligt fantastiskt vad saker händer.
Så ikväll har jag 3 val att göra, träffa dom, åka till newbridge för en väns födelsedag eller åka till newbridge på dejt......... hmmmm valen och kvalen säger jag bara! Borde verkligen träffa suzy och barney så att säga men vill göra de andra 2 sakerna också...... får helt enkelt se vad som händer. Har absolut inga pengar att gå ut och dricka öl för heller..... hyra ska betalas imorgon och jag har inte ens så det räcker till det faktiskt. Blir allt tvungen att ta ut lite semester pengar för förra veckan då jag var ledig........ nåja det löser sig alltid!

Och så har det varit fint väder i 2 veckor, värmebölja och sol, otroligt kvavt kan jag meddela i detta land när värmen verkligen slår till. Det var inte ens vind på dagarna så allt stod liksom stilla. TÄnke er spanien mitt på dagen och man går på bak gatorna och strosar med ingen vind. så kändes det. På jobbet var man svettig efter 5 minuter av springandes upp och ner för trapporna med mat. FÖr att inte prata om köket, där var jag och hjälpte till lite igår och det var outhärdligt!!!!!! Men så självklart idag när jag är ledig på dagen så är det regn och mera regn och absolu tingen sol i huvudtaget!!! Usch!

Igår efter jobbet gick jag hem vid 6, la mig i sängen och glodde på teven för jag var helt slut. Somnade!!!!!! Jag osm aldrig kan ta mig en tupplur på dagen sådär...... men så vaknade jag upp vid 20.45 och fattade ingenting, trodde jag sovit igenom hela torsdagen ha ha ha ha ha antar min kropp verkligen behövde det så att säga. Sen var det såklart lite trögt att somna på kvällen när man sovit halva kvällen redan ha ha ha ha men vid 1 på natten stängdes teven av och jag somnade som en stock efter några minuter. Mår mycket bättre idag känner jag så det var välbehövlig vila helt enkelt.

Ryggen gör fortfarande ont, svårt ta mig ur sängen på morgonen....... så jag måste verkligen ta mig till en kotknackare snart..... detta funkar ju inte. Är stel som en 60 åring på morgonen tills jag tagit mig in i duschen och rört mig till jobbet. Så något måste helt klart göras.

Nu är det bara 4 1/2 vecka kvar till semester och SVERIGE hi hi hi jösses och jag har inte sparat en krona till det. Hur fasiken det ska gå vette fasiken men det löser sig :/ Nu efter denna vecka så är det lugna bananer för hela slanten, hyran betalas imorgon och sen är det bara att spara och spara och spara helt enkelt! Ska betala CSN i slutet av juli (dumma studielån för att gå klart gymnaiset) och ett annat lån när jag kommer hem till sverige. Så bara att knipa ihop plånboken nu och sitta hemma på kvällarna efter jobbet. Inga utflykter här inte blir det.

Insåg också igår att folk som jag tänkt bjuda till min fest i augusti är numera inte med på min lista. De bjuder verkligen aldrig med mig på saker så varför i hela friden ska jag bjuda dom på mitt. En tjej har sin födelsedag firande på fredag och jag är inte bjuden...... Och det är inte den enda av dom detta år som gör likadant. så varför i hela friden ska jag bjuda dom, vet att det kommer bli ett jädra tjafs och snackande men jag kommer verkligen vara rakt fram och ärlig och säga att de bjuder ju aldrig mig så varför ska jag bjuda dom. De är alltid så trevliga och babbliga när jag träffar dom ute och på olika saker som är på puben eller nattklubben jag jobbar på men inte när det är deras fester etc....Så de får dom att knipa ihop då jag vet att det int är många som säger emot dom...... De behöver någon säger säger både det ena och det andra till dom ibland och jag antar att det blir den svenska bitchen som alltid får göra det. Inte den första gången det händer kan jag meddela......

Nåja nu fick jag ur mig det också ..... :/
Dags för duschoch kanske ordna något att äta för en gångs skull....
Hoppas ni alla har det bra, ta hand om er! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The future is in the hands of the destiny.... Or is it?

Just a girl that wants so much and are searching for it every day that goes.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela